älskade bror :'D <3

hejsan hoppsan!
igår, dansen.. inga kommentarer!!!!!!!!!!!!!!

idag :) skolan som vanligt! ;D rätt soft dag endå :) efter skolan gick jag till mamma satt där en stund sen åkte jag med sena bussen hem. Åt lite sen tog jag & bror våra rääser hojar och ut och cyklade ;)
Bestämde att vi skulle cykla till Uskavi, jag fick inte stanna en enda gång! :ohöll på att dö för det är typ bara uppförsbackar!! as jobbigt men till slut var vi framme fick lite vila :)♥ haha sen började vi trampa hemåt! efter vi kom ner från lilla siggebohyttsbacken så fastar massa trådar i min kedja så tramporna låser sig så jag kan inte trampa och inte bromsa! :'D hahaha och pontus rulla förbi och jag hoppar va i farten och ropar efter honom men han hör inge eftersom han lyssnar på musik! så där står Johanna vid vägkanten och mekar cykel! Sen märker Pontus att jag inte är med och cyklar tbx och så vänder vi på cykeln och står där och mekar och tillslut kunde vi rulla hemåt! :')
hahaha fyfasiken vad vi stod och as garva ! :D hahaha helt sjukt!<3

ajaa nu ska jag gå coh lägga mig, helt slut efter cyklingen blev ju niaf över en mil :D
Imorn slutar vi tidigt och jag blir med Sanna hem och färgar håret på henne och sen tar jag nog kvart över 5 bussen till Örebro och dansar :*<3 låter bra? jaoo!!

pusshej <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv; klart ;D<3

2010-04-14 @ 18:10:23
URL: http://saaannapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0