nånting

Tjenixen!

En trött Johanna som börjar få tillbaka den förbannade huvudvärken igen.. KUL!
Har varit på praktiken idag, dagen har gått så himla sakta..  Men klockan slog äntligen 1 och då gick jag till mamam och åkte med henne hem! Åt fiskpinnar :D och sen in till linde :) Shoppade lite och sen övningskörde jag för första gången! Fick bara motorstopp några ggr och rivstart några gånger :'D haha mamma skrattade bara :(  Sen åktre vi hem och då körde mamma!!! Satte mig och började pilla rätt på pmet och åt avokado och kiwi. Jag har faktiskt börjat gillat avokado igen om ni ville veta :D okej teven va på förut och jag kollade kläder och fejsbok men fick lite gjort :)

Nu kollar jag Glee sen är det Grey's och jag ska hinna duscha och så ska min karl ringa sen :) Sen sova! tidigt..

Det där med min huvudvärk, jag har huvudvärk varje dag. Menar det! så jäkla jobbigt.. har inget fel på synen och så så det är hel knäppt.. men mamma masserar mig får se om det hjälper om det är spänningshuvudvärk annars får man väl åka och kolla.. Typ hjärntumör eller hjärnhinneinflammation.. nej usch!
Men ha en bra kväll nu :)

<3


gurkan <3

god kväll! :)

Hemma från lasarettet och det nu. Stackars mormor men hon verkade bättre iaf, hon fick syrgas och hon pratade på :) Har kollat Grey's anatomy och nu är det bästa Big Brother :D Så jäkla bra, förutom Rodney för han är så äcklig.. blää

Imorn är det upp tidigt igen och till praktiken, 7 på morgonen.. Liksom kan dom inte låta ungdomar sova lite åtminnstonde? NEJ! upp och hoppa vettja!

Idag fick jag sluta mycket tidigare iaf :) As skönt, hem och satte mig på en dyna med en filt runt mig på altanen och läste svenska boken och sen somna jag så är helt röd om kinderna nu :( jäla skit..  men men
Nej nu ska jag fortsätta kolla min Gurkan<3 :D

<3

redan tredje veckan

jaa nu låter det som att jag är gravid men NEJTACK!  Så är det inte.. Det jag menar är att praktiken går så sjuuukt snabbt och jag är redan på tredje veckan av 5 :o knäppt!
Dagarna går riktigt fort och jag tycker faktiskt att det är kul, får oftast sluta tidgare :) Kul! alla som man går till är pigga och så tacksamma och så snälla så. Man blir så glad :) hah
Jaa, och imorse fick jag sms av mamma oxå att mormor fick åka ambulans till sjukhuset.. Stackars mormor, hon och hennes andning.. Så jag och mamma ska plocka ihop lite kläder och åka in till henne strax. Hoppas hon blir bättre i alla fall!

Snart får jag äntligen träffa David! :D Åh asså man saknar honom så mycket. Min prins :D<3

Ny header har jag pillat dit oxå ;) efter en lång tid utan bloggande. Så nu är det lite nytt och fräscht här!
Men nu ska jag kila, skriver nog ikväll efter vi har varit hos mormor :)

<3


min sara <3

RSS 2.0