lång helg!

tjolahopp :)

torsdag redan, veckan har gått så himla fort ;o men skönt det. Vi har ju lång helg, torsdag, fredag,lördag och söndag! Sen på måndag är det hem studiedags grej :) så då kan man ju räkna med den oxå, lite grann iaf ;)
men men min dag har iaf sett ut som så, att dagen började med medicinsk grundkurs. Vi hade Anne som vikarie men det gick finfint :) sen svenska. Då hade vi Tobbe oså höll vi på i word. Ska göra det nästa vecka oxå och jag är typ klar :D Status till mig ;) hah.. sen lunch och sen tillbaka till skolan igen. Då hade vi engelska och vi läste våra tråkiga böcker och sen satt vi och skratta åt Jonas (läraren) som sa fel hela tiden. haha söt grabb!
Sen sista lektionen, Arbetsmiljö&säkerhet+klassråd. Vi fick tillbaka våra prov, och jag fick G och det var bara ett G prov så det va ju bra. Sen jobbade vi två&två med lagar. Jag och Jessica jobbade på as bra så vi har bara 2 stycken att göra nästa vecka :D haha Sen en snabbis klassråd, prata om samma gamla vanliga. Polkagrisar hit och pingisturnering dit! och alla avbryter alla och ingen kan vara tyst! :D 1B <3

och tillslut var min skoldag slut! Då vart det att trampa hemåt, packade och sen mot bussen ner till stationen och vidare med lantisbussen till Västerås :) Väl där fick man sitta och vänta i typ 30 min på tåget och sen vart det på det och åka hemåt! Missade Idol men David smsade om dom var bra eller dåliga ;D hahah <3 söt!
Oså var det värsta konstiga turken på tåget ;o seriöst.. as läskig, han lär ha haft nånting fel och tur va så åkte han bara fårn köping till arboga ;D hah

När jag kom till örebro stod min kära bror där och väntade på mig <3 Vi åkte hem och båda babblade på som bara attans, eller var det bara jag? ;) hah
Kom hem och slängde mig i soffan direkt. Kolla in här ett tag och nu är jag jätte trött så nu ska jag gå och sova! :*
Godnatt
PUSS<3

stegen igår :) Sara som är längst upp på stegen oxå!


Sara och Jessica visar musklerna ;) Tjejer kan!


Jessica,Sara,Matilda & lilla jag :D <3


onsdagar <3

hej hopp i lingon skogen!

roligaste dagen på veckan! onsdagar <3
tog bussen imorse med Linus & Felicia och sen vidare till lantis bussen för att åka mot brandis!
För grupp 2 började dagen med matte, och jag var sjukt trött men jobbade på endå tills vi slutade så jag och Jessica fastnade i värsta skratt- attacken! :D haha men sånt händer, gympan, körde massa boll lekar och sen fick vi gymma om vi ville. maaat och sen SMO! och idag skulle vi klättra i stege, upp till tornet! så 32 meter skulle vi :) och jag skaka som ett löv! :o skojar inte men jag ruchade upp, hah och jag skojar inte, typ sprang upp för den där nedrans stegen så jag kunde få komma ner igen sen :D hah

Sen gick vi flickor (jag,sara,matilda&jessica) och några killar upp i tornet för att hjälpa Marcus där uppe :) Biffarna som vi är så klara vi det där gallant måste jag säga! ;)
haha sen vart det hemåt, in en sväng och prata med moster och sen hem och laga mat :) Vidare mot DC för att dansa, har kommit rätt långt på en korriografi nu så det är kul :) kanske inte är så vidare bra på det. Inte så stor likhet mellan locking och show ;) haha men men, hem igen och rädda Sandra i ensamheten.

degat framför idol nu på kvällen :) men nu ska jag ta och sova! måste orka upp imorn och så ska jag ju åka hem imorn kväll oxå :D<3
laddar upp lite bilder från idag imorn :*

PUSS <3


Utan dina andetag

godkväll :)

skön dag idag :) Sovmorgon idag, men självklart är man så van att klockan ringer typ vid 7 så ni tror inte på fasiken att jag vaknar av mig själv då eller.. jo men visst Johanna vaknar upp vid 7 och hon ska cykla till skolan vi 10! JIHAA.. men jag drog täcket över huvudet och somnade om och vaknar sen 1 minut för klockan ska ringa! hah kung eller vad ;)
haha gick upp iaf åt frulle med Felicia, och sen vart det att göra sig iordning och cykla mot skolan med Linus :D

Började dagen med estet, våran kolbild vart rätt awesome asså :D nöjda och glada :)
Sen vart det mat, och sen tillbaka till skolan, medicinsk grundkurs, typ seriöst roligaste lektionen efter smo! :D älska :D
sen hade vi Vård&omsorg med bästa Eva ;D vi fick sluta tidigare eftersom större delen av klassen hade omprov! hihi men inte jag :D hoho så jag trampade hemåt och lagade mat :) satt och kolla lite på teve tills jag bestämde mig för att ut och springa. För viktoria låg och sov så då bytte jag om och drog ut en sväng :) känner mig riktigt duktig och stolt är jag och det får jag vara  :D

kom hem och skickade sms till Felicia att hon skulle kasta ut nyklarna men gjorde hon det eller? nej, så där ute satt jag och frös i typ 10 min innan hon äntligen kasta ner nyklarna! en lång dusch blev det och sen idol! :D
Alice i mitt hjärta <3 hon ska vinna!!!

men men, nu ska jag ta och sova här alldeles strax, till brandstationen imorn :) Så 7.42 går bussen Linus :D
Godnatt alla!
PUSS<3

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag


nytt liv på G! ;D

hejhopp!

första dagen efter helgen, kände faktiskt konstigt att gå upp imorse.
Och jag och Linus trodde inte att vi hade mentorstid så vi vi tig sovmorgon vi och självklart visade det sig att vi hade mentorstid, men Tobbe sa att det inte gjorde nånting så då var det ju lugnt :)
Men sen startade iaf min dag med matte, och masha gav oss fel uppgifter så det tog nästan hela lektionen. hah men men! Sen vart det engelska prov, gick rätt bra :) inte så svårt så.
Sen lunch, Sara och Matilda ville äntligen äta med mig och jessica så vi hade trevligt! för er som vill veta :)

haha sen svenska, jag skrev rent min låt och Frida ( Keno) läste den och fick tårar i ögonen och sa att den var bra! jag trodde inte den va så bra men ja den var tydligen helt okej :) Viking godkände den oxå ;) Perfekt!
Sen stannade jag kvar en stund på studiestugan men gick lika fort igen.
Cyklade hemåt i fart och gjorde mat och satte mig och väntade på Viktoria.
Hon kom hem och var seg och lagade mat och sen så blev det fart på oss, vi bytte om och så började vi gå! vi gick en bra bit i bra fart oxå :) Så det ska vi göra varje dag nu, och vi ska börja vårat nya liv!

Nyttiga och så ska vi träna :) inge mera godis och glass till idol oså! nu jäklar :) haha!
och imorn är det sovmorgon, på riktigt :) sköönt :)
men ja ska väl ta och gå coh duscha och sen lägga mig strax.
Så sovgott alla!
PUSS<3


lyckad helg!

tjenare tjenare :)

haft en bra helg? det har i alla fall jag haft :D
Fredagen började iaf det som blev en bra helg, David var här på kvällen innan han dissa mig i helgen och åkte till Gävle :( men han var i alla fall här en lite stund :)

Sen fortsatte kvällen som vanlig när Viktoria, Jag & Lilly är kvar! PLUS Amanda! hah och lördagen, vi skrev en låt eller iaf en refräng! var på bio, Tusen gånger starkare! Jag blev fasiken arg när jag såg den! Tänk att det är så oxå i verkligenhet ;/ jäla skit :) men den var bra så kolla på den! Vi åkte hem igen på våra räser cyklar och fortsatte med låten utan lycka asså :) haha men men!

och idag då, sov länge för jag var sjukt trött;/ sen vart det upp i alla fall och plugga, engelska prov imorn! Sen gick jag ut och skrev min låt! Helt ny och helt från hjärta & huvud. :) Vet inte om den blev bra men en låt iaf :) 
ätit glass och kollat på Sveriges fetaste man! haha bra blandning :)
Nu har vi på våningen en egen grupp på fejjan oxå, Uppsala Psykhem avdelning 3 :D hhah <3
bästa gruppen!

Vet inte om jag börjar 9 eller halv 9 imorn. Men det märks! Sällskap med Linus blir det nog iaf :)
Sängen strax så godnatt
PUSS<3


fredags mys <3

tjatja :)

Fredags mys <3  skolan har gått undan, fick tillbaka vård&omsorgs provet, MVG!!!! ;o asså jag tror lärarna skämtar med mig.. för jag har aldrig vart så här bra :/  men det är väl gött det! :)
Skolan har rullat på, haha Ingrids strumpbyssor sprack oxå XD haha asså roligaste på hela dagen :D

Sen har allt rullat på, sista lektionen engelska och som vanligt sjöng vi "nu är det fredags mys.."  hah :) Sen skulle man hemåt, mötte Linus & Simon utanför och då skulle Simon med Linus hem och du skulle den stackarn gå men jag var så snäll så jag skjussade honom på min räser men vid Gränby skolan fick allt han trampa med mig bakom på! :)
haha kom hem och chilla i soffan som vanligt. Jag och Viktoria döpte om våningen!
Uppsala psykhem avdelning 3 :D haha så vi gjorde en skylt och satte upp på dörren och sen så ritade vi avalla vi som bor här oxå, sen gick jag och mötte David vid UTK, och gick hem hit igen, så satt jag och David i ena soffan och Lilly & Viktoria i andra och kolla idol :) mys!

Sen gick jag med David till bussen och gick hem igen! Cyklat till gränby med flickorna!
och nu ska vi kolla film så ha en bra kväll allihopa!

PUSS <3

lite smärta har ingen dött av..

tjenixen!
dagen började kanske inte bäst.. Jag och Linus cyklade till skolan och kom dit kanske 8.20 då kommer Ingrid och Hillevi ut och säger att vi har inställd medicinsk grundkurs så vi börjar halv 11! Jihaa sa vi då.
och just då ringer Matilda & Sara till mig och kommer ut och då har dom bestämt att vi ska hem till mig. Så kom Jessica med oxå, så jessica fick skjuss av mig på räsern och matilda & sara tog bussen. Flickorna ville ju se hur man bodde här i slottet ;)

Sen tog vi iaf sällis med Simon & Linus till skolan igen sen. hade lektioner och sen innan sista lektionen och provet så råkar Micke gör så mitt finger hoppar ur led :'D ni vet när man skakar hand oså trycker den ena hårt, så gjorde han fast mega hårt! Så där satt man och tårarna kom ner för kinderna, Tobbe följde med mig upp till personalrummet, fick värktabletter oså kom alla lärare och kolla! Till slut kommer Helena och ringer 1177, men sen kommer hon på att Eva är ju naprap§at så han kan ju vrid tbx det! oj vad skönt tänkte jag då! eller inte..

Men Eva kom i räser fart och börja dra och vicka och snurra och där satt jag med tårar i ögona. Fick is och sen skulle jag skriva prov! gick väl bra sen vart det cykla hem med isen på handen och lägga sig i soffan när man kom hem :)
inte gjort nånting speciellt, kollat idol och bara tagit det lugnt för en gång skull :)
Imorn är det skola som vanligt! ;/ Kramdagen är väl det enda posetiva :)

men nu måste jag sova!
Godnatt!
PUSS<3

Cultus <3

hejsan hoppsan :)
skrev inte igår (tror jag?) aa men hade ingen ork och inge kul att berätta i så fall :)
men idag har det hänt grejer må ni tro! har ju vart på brandstationen som vanligt på onsdagar och dagen börjar med matte för oss i grupp 2. Jag och Jessica jobbade på as bra och blev klara med allt så fick extra uppgifter ;) ahaa, mattesnillen tänker ni nu va, men nej! Tänk aldrig den tanken om mig! ;o ;)

Sen hade vi gympa, fys med Frida (Keno) eftersom Tobbe var borta och paddla och hade sig med tvåorna :) Men det var kul, sen gymmade vi efter det oxå. Sen vart det lunch, och jag, matilda, sara och jessica satt och stressa i onödan! och till slut blev det massa skratt och jaa en fin bil la Hillevi ut på fejjan ;/ hmm.. Skrattade så jag nästan dog så jag trillade på backen sen tog Linus tag i mina ben och drog om kring mig, vad man kan man säga liksom? muppar hela bunten ;) haha Sen lärde Jonathan Jessica värsta försvar grejen så den körde vi sen, hah kommer ha värsta blåmärket på höften men kul var det :D Sen SMO sista lektionen, hade lite genom gång sen gick vi mot poolen, och nu förstår jag att ni tänker ååh en varm pool. Aa jo tjena på den du!? högst kanske 15 grader ;o men på med våtdräkterna och så var det vattenlivräddning som stod på schemat :D Jag och Jessica körde på och vart klara rätt snabbt! mycket skratt men tror Patric & Markus var nog rätt nöjda med våran insatts :)

Vi var ju sista gruppen så vi hjälpte till och bära tillbaka alla grejer sen hade Patric ett snack med oss alla i gruppen och berättade att han verkligen tyckte om våran grupp och att vi var duktiga och lyssnade men hade även kul :)
ahaa go grupp 2 <3

kom hem iaf till slut och var helt död, lagade mat och sen vart det iväg igen! dans <3 gick väl helt okej men det är faktiskt svårt ;/ men kul!
Hem och sen mot Gränby för att handla med Viktoria, Felicia & Lilly och sen hem till Idol! kolla på det och plugga lite, prov i ellära imorn ;s det går säkert kanon!

Men nu ska jag ta och sova här och stänga av datorn så Sanna får sova :)
PUSS <3


jag och jessica, snygga vi vet!

haha sköning bilden! jessica livsjnutarn ;D

snyggingen själv!

godnatt :*

dagen började ju bra..

hejsan hoppsan :D

Seriöst imorse, Vera sa att vi hade mentorstid imorse så jag åkte till skolan utan sällskapen av Linus :( Oså kommer vi till skolan blir insläppta i klassrummet av en annan lärare och kom Tobbe eller? Nej sovmorgon hade vi ja!!!
men men, sen hade vi iaf matte och seriöst så bra som jag jobabr på mattelektionerna på Cultus ahr jag aldrig gjort förut :O STOLT!
och sen english och sen vart det mat :) Jag coh Jessica mullade köttbullar<3:D haha  Sen ahde vi bara svenskan kvar och då är det ju tema kärlek som gäller ;)

Sen stannade jag och Sara kvar och pluggade vård&omsorg :) duktiga!
sen vart det hemåt och fortstätta plugga och ingenting ahr fastnat känns det som ;/ har legat här på golvet på rummet och pluggat :'D haha Sen började David distrahera mig :) hah och nu lanar jag och Sandra :D haha

men jag kan nog mer än vad jag tror och jag vågade väl inte plugga mer bara för att David sa att man fick mindre hjärnceller när man pluggade och eftersom jag har så få så fick det duga med det ;)
hah man ska ta vara på det man har :D

och imorn får det faktiskt ta och bli lodis dag tror jag allt ;/ för jag orkar inte :)
och bara för att Sandra är söt så måste jag ju nämna henne och nu har jag gjort det!

haha godnatt allihopa söta där ute <3

PUSS<3

trött och film!

har vart hemma en stund nu, fick skjuss hem  :) as skönt! Hade jätte trevligt hemma hos Alex :)
åt pizza och babblade på, dansa, åt tårta och pratade och sen började alla dansa :D hahah asså skönaste! :)

Aa all tack går till Alexandra som fixade en skön fest för henne :)
bilder kommer väl upp imorn.
Blev helt yr när jag kom hem, kändes som jag svimmade i typ 1-2 sekunder och sen vakna ;/ as äckligt..
men nu ska jag, viktoria & lilly kolla klart på the last song! gråtkalas <3


bara för att jag och felicia är snyggast!

PUSS <3


fest at Alexandras place ;)

helluu! :D
har degat hela dagen framför teven med film! sen vart till Gränby och köpt en liten present till alexandra och nu är man färdigfixad och ska strax gå till bussen och möte Felicia sötnos :) <3

och så blir det mot Alex! :)
ja harinte mkt mer att säga och hinner inte säga mer än så:)
PUSS <3

natt inlägg :D

tjenixen allihopa :)

Nattinlägg vare här! Dagen började iaf med att jag skickade ett sms till Linus att nu åker vi till skolan och han sa glatt ja och så cykla vi mot skolan och pratade på :) matte och sen vart det mat, och sen svenska och vi diggade till våran jobbar låt vi som har musik, " I belive in a thing called love" och sen english och vi alla satt och sjöng fredags mys låten så Jonas började med att ta tid tills vi sluta för vi måste ju sluta exakt! jaja, jag trampade hemåt och slängde iväg sms till Mille och sen vart bara typ in och sen gå till Gränby skolan och möta henne!

Hade inte sett henne på typ 2 år :o sjuukt länge! Så vi tog oss ner till stan och fikade och sen skiljdes vi åt! jag åkte hemåt och åt och dega framför teven tills jag, Viktoria & felicia blev sugna på godis och drog oss mot gränby och där ser vi Lilly på vägen :'D då hade det gått hål i hennes påse så vi skyndade oss och köpte nya påsar till henne och godis till oss och sen vart det hemåt  :) Mot idol!
Sen kollade vi på "White Chicks" haha och sen blev det knas... och jag, viktoria & lilly började kolla på the last song! men tillslut vare inge kul längre, en tjej försvan ut och kom tillbaka ett bra tag senare. Tårar föll ner för kinderna och jag, Lilly & Viktoria tog oss en natt promenad ner mot stan och sen hemåt :) haha

ROLIG KVÄLL KAN MAN JU SÄGA!

Galna grejer på vägen :D vi lämnade tillbaka en kundvagn till Lidl! snällt tyckte vi ;)hah ska inte gå in på resten av kvällen men kul var det :) kan ju sno lite bilder från Viktoria senare och lägga in :)

Ja och Hon flyttade ner några meter nu inatt och sover hos mig :D Mycket trevligt! :)

Godnatt!
PUSS <3

stolt gammal johanna!

hejhopp!

hur har eran dag varit då :)
Själv så börjdade min dag med att jag cyklade till skolan i regn! JIIHA bra start!
Men dagen rullade på endå ett tag :) Vi fick reda på våra resultat på medicinskgrundkurs provet! och jag fick MVG :O jag trodde inte mina ögon när det stod mvg! ;o men det var kul och jag är lite stolt allt :)
ja som sagt dagen har rullat på, på engelskan blev jag "misshandlad" av Bengan & Jessica.. dom bara brotta ner mig på backen och där låg jag med Jessica över mig och Bengan ropar "sparka på den som ligger" :'D hahah ja och där låg jag och skratta och ropa och hade mig ;) hah

avslutade iaf med arbetsmiljö och säkerhet och klassråd:) jag och Jessica jobbade på bra och blev klara med alla frågor och svara på nästan alla när vi tog det på tavlan :D duktiga vi är!
Sen slut på dagen och jag trampade hemåt själv eftersom Linus dissa mig i morse och tog bussen den klenfisen! :)

kom hem och jag hade bestämt mig för att jag skulle ut och springa då springa vart det :) men hade ont i höften innan och nu kan jag knappt gå istället ;/ kanske inte så bra.. kanske börjar bli gammal :( jaja :)

Men imorn har vi sovmorgon, eller sovmorgon och sovmorgon. Eva sa att vi fick plugga hemma själva om vi ville ist för att komma på lektionen. Men man kan ju plugga nu ikväll och sova imorn så det är planen! och imorn SKA jag och Linus ta sällis :) hah
ja min dag.. tadaa.. tråkigt liv kanske men men :)

nu ska jag iaf sova och det borde alla göra där ute nu :)
Godnatt
PUSS <3


matteprov, nejtack

tjenixen! ;D

asså det går inte så bra att skriva här nu asså! :D haha segt ..
men men min dag har sett ut som så:
Började dagen med att gå till bussen mot station för att sedan åka vidare mot Viktoria.
Matte stod som första lektion på schemat, och vi hade matte prov oxå..Första delen gick galant men sen andra.. herregud säger jag bara! det gick inte :o hur fasiken tror dom att jag ska kunna trycka in det på min miniräknare ;o ajaa jag kommer nog troligtvis få godkänt iaf coh det är jag nöjd med!

Sen idrott! Innegympa för engångskull :) Vi gick igenom gymmet och sen började vi spela basket och jag och Sara sprang emellan alla och spelade innebandy istället :D hahah sen gymmade vi på slutet! sjuukt jobbigt! :o trodde bröstmusklerna skulle gå av ;/ iaf bicepsen .. shit!

ajaa sen fick vi lunch iaf och sist SMO, roligaste! Vi hade teori och vi pratade om typ eld och gaser oså ;) rätt roligt tills Patric (ena smo lärarenn) sprutade kolsyra på mig :'D haha kallt! det är typ -80grader ;/  inte för jag fick så mycket på mig men blev endå kallt :D haha och roligaste Markus! tändstickorna funka inte och hah ja :D
Dom måste bara älska grupp 2! <3

Sen for vi iaf hemåt, och jag skilldes från Matilda & Sara vid bussen och hem till tövädersgatan, åt poch kollade på första akten från min dans :D Vårshowen i maj! saknart!
åkte iväg och dansade, kulkul! :) sen hem igen och åkte iväg i full fart till Gränby med Viktoria och köpte glass :D haha tror det aldrig har gått så fort :o vi gick powerwalk i Gränby fram till ica XD hahah
Sen vart det hem och duscha, sen idol :)
Och efter idol vart det på med andra skivan oså kollade vi på akt 2 från dansen och jag dansade här i vardagsrummet :D haha

Nu ska jag ta och sova! trött och helt slut!
Godnatt
PUSS <3

jessica från göra slutet på detta inlägg ;D

ingen rubrik

hejsan hoppsan! :D

jaha dagen då, dagen började med att jag cyklade till skolan och snart såg jag att Linus kom efter, så jag började cykla saktare och saktare! och till slut kom han ifatt och han hade inte ens sett mig :( hah så tog vi sällskap till skolan iaf :)
sen började vi med estet och vi började med vårt stora projekt, i grupper :) Måla en stor bild i kol. kommer nog bli awsome!


våran bild :D
sen hade vi lunch och sen hade vi prov, blev ju typ klar på 20 min så lång rast sen. Sen sista lektionen hade vi med Eva! bästa ;D hahah

ja sen vart det hem och äta och har inte gjort nånting sen dess... men nu känner jag att nu så ska jag ta och sova.. eller försöka iaf! ska vara på brandstationen imorn :) Matte prov.. jiiha!

men men Sovgott <3
PUSS <3

härliga tisdag!

godmorgon!:D
tisdag, underbara tisdag!:) haha har sovit som en gris i natt och vaknade upp vid 7 utan att klockan ringde men eftersom vi har sovmorgon idag så somnade jag om och vaknade vid 8 igen. Gick upp och tog en lång dusch, skönt! :) Sen vart det på med lite kläder och ut och äta frulle. Sen satt man där och dega vid bordet och tillbaka till rummet sen, på med andra kläder och smink och allt på! så nu är allt check och jag ska väl börja cykla till skolan om typ 10 minuter kanske :)

Börjar 20 över 10 så det är skönt :) har bara 3 lektioner idag oxå, Estet, Medicinsk grundkurs(prov idag!!) & sen Vård & omsorgs arbete med Eva <3 :D haha skönt. långa lektioner men det går fort endå.
ja så mycket hade jag att berätta och nu ska jag se till så jag får med mig allt jag behöver till skolan och sen blir det att hoppa på blixxten mckuung! ;D
Ha en bra dag allihopa!
PUSS <3

pluggmåndag

godkväll godkväll! :)
Sitter med Sandra här nu och kollar på "Lite sällskap" på 5an med Filip & Fredrik :'Dhaha roligaste!
och jag har paxat Hans-Göran <3 sötaste!:)

jaha min dag då! skolan som vanligt :) lite sovmorgon extra, satte igång med lektionerna och dagen rullade på! Har känt mig helt lodis idag fast jag inte vart lodis.. ?? konstig jag vet! men tjockis tröja och keps har jag gått med! KEPS!!:D as skönt men jag kanske inte passar i det men jag har inte brytt mig idag faktiskt :) slutade vid kvart över 2 typ men då stannade jag och Jessica kvar och gick till studiestugan och pluggade medicinskgrundkurs och lite sånt! duktigt :D Sen kom jag hem cyklades i regnet och då vart det mat. och lite chill i soffan!

Sen tog jag och Felicia oss en promenad till Gränby och handlade, och sen har jag pluggat tpy hela kvällen! känner mig stolt faktiskt :D har prov imorn så pluggmåndag har det varit här på högnivå :)
Men ska starx dra mig mot sängen! imorn börjar jag 10.20 ;) sooooft! <3
men sovgott allihopa och jag vet att mitt liv är tråkigt men men!:')

PUSS <3

I rymden finns inga känslor

jaha dagen igår vart super :)
Åkte med bussen till örebro vid kvart i 3 :) gick mot Espresso och mötte Mimsan och så satte vi oss utanför och prata lite och vänta på Jennifer. Träffade Karl! jätte länge sen jag såg honom så det var kul att se han igen :)
Sen orkade vi inte vänta på Jennifer längre så vi gick in och beställde :)
Espresso & muffins <3 :) hah
Vi fortsatte babbla på där inne och tillslut kom Jennifer :) Munnarna gick i 150 kan jag säga! Sen kom Malin oxå, och då fick hon berätta om Jennifers alla killar eftersom Jennifer vägrade så satt vi där 4 stycken tjejer och prata på, mysigt var det! :)
Sen så ringde David och så kramdes jag hejdå till flickorna och gick och mötte han och Sanna på vägen :) Sen gick vi och tog ut våra biljetter och satte oss och vänta och jag och Sanna prata på som vanligt :'D hahah
Det hade ju trotts allt gått 2 veckor sen sist! David fick bara lyssna på oss den stackarn :') haha

Sen bion då, riktigt bra! Helt klart värd att se! Rolig vissa stunder och ja helt enkelt bra! Sanna vart kär i Bill Skarsgård som spelar Simon i filmen :)
Sen gick vi med David bort mot donken och sen så gick vi mot bussen och på vägen hem pratade vi på som aldrig förr då med :) Och busschauffören kollade typ hela tiden ;o visst jag och Sanna är ju rätt snygga oså men han behövde väl inte kolla så mycket ;/ HAH!!

Aa följde med Sanna hem en stund och fnittrade och hade oss sen kom mamma och hämtade mig och hem vart det!
Idag har jag & mamma vart ute och spelat golf! haha roligt värre! Båda slår i vattnet på första hålet hahah!
Och jag har föör höga krav på mig själv så allt går på psyket på mig men det kan jag inget göra åt! ;/
Slår iaf längre än mamma :'D hon slår med Driver och jag slår järn 6 längre! hihii busigt!
Men nu måste jag packa asså! :)
Hem mot Uppsala om ett tag <3

PUSS <3

Dynamite

jahaa! lördag gott folk! :)
Det är lördag och kulturnatten i Uppsala och jag är i Nora ;) haha
Det gör mig absolut ingenting! :D Dagen idag kommer iaf se ut så att jag ska åka in till Örebro vid kvart i 3 sen vänta på Jennifer i 20 min sen ska vi gå och fika med Mimsan. Sounds great eller hur?
Har inte träffat dom på 3månader, och det känns jätte konstigt att inte se dom varje måndag så som vi gjort i nästan 8år. Men nu ska vi ta en fika & skratta och dansa ;) hah

Sen går jag nog och möter upp bästa vän och sen möter vi nog upp David och sen går vi på bio :)
Ska se "I rymden finns inga känslor" oavsett vad Ida säger för hon är mupp & har ingen humor! :D
haha, sen ska jag och Sanna mysa oss hem på bussen och sen hemåt :)

Vet inte vad ni tycker men jag tycker iaf att min lördag låter bra! :)
Nu ska jag ta och göra min iordning & fortsätta sjunga högt här hemma!
Ha en bra dag allihopa!
PUSS <3


våran dockdans från repet till vårshowen i maj!


och för att det är den här låten som rullar om & om här hemma!

Mot nora imorn!

godkväll! :)

dagen idag, ja precis som alla andra dagar nästan, haft lektioner. Jag och Sofia har jobbat sten hårt hela dagen! Har haft första provet.. i svenska, referatprov! Kommer iaf få Godkänt så det är väl bra:)
Ja sen vart det cykla hem och det gick as segt. Kom hem och lagade mat sen somnade jag nästan i soffan! Jag har nog typ järnbrist ;o trött typ jämt.. inte okej! Får prata med mamma experten när jag kommer hem!:)

Har kollat idol nu under kvällen och packat och nu är det dax att sova känner jag! Skola imorn till 10 i 2 sen hemåt Nora <3
Och helgen är redan typ uppbokad! Fika klockan 4 på espresso med Mimmi & Jennifer och sen bio på kvällen med Sanna & kanske David om det finns biljetter annars är det Davids fel ;) hah
men men! jag måste vara med min bror oxå! min älskade storebror som saknar mig mest av alla där hemma tror jag! :) Han blir prio 1! <3 Fredagsmys med bror?

ajaa Godnatt alla!
PUSS <3

den fina bilden ni alla sett förr men men!

SMO <3

hejsan hoppsan :D

Älska onsdagar!  så roliga lektioner och dagen går så jäkal snabbt ;O
har iaf haft matte, gympa och smo (skydd mot olyckor) idag :)
och idag på smo:n skulle vi rökdyka! sjuuuukt taggad :D Så vi fick underställ och så åkte brandmanskläderna på sen vart det att knalla mot stationen och ta på oss lufttuberna eller vad man säger! dom väger 17 kilo ;o tror ni ryggen var av när man kom fram till containern eller? haha men på med luftgasgrejen över ansiktet och hjälmen på pså var det att gå in där och sätta sig :) Så tände markus på inne i containern så det börjar brinna och röken la sig ovanför huvudena på oss :) och svart blev det där inne och varmt!

haha jag satt typ i mitten :) varmt som fasiken :) hah nej men 100 grader kanske. men det var kul :) Sen vart dte full rulle hem, helt svart i ansiktet ;) haha sen åka och dansa. Första gången idag! locking <3 as kul!
och sen hem och dega framför idol! och man funderar fram och tillbaka.. ska man söka? :)
har ett år att fundera på den saken!

men nu ska jag lägga in klassbilden som sara har tagit så den är värsta blixten över den och så äre nån som inte syns! men men Hillevi tjatar som fan nu så!


nu ska jag snart gå och lägga mig! helt seg :)
och juste blir hem till Nora i helgen <3
Godnatt allihopa!
PUSS <3

inte skratta- dagen!

godmorgon :)

Seriöst jag måste väl vara den klantigaste personen i hela världen... ;( min morgon började inte bra!
Jag skulle göra frukost oså skulle jag värma mjölk på spisen! oså först hade jag glömt att sätta på plattan.. sen så råkade jag sätta på 6:an på plattan oså går jag därifrån i typ 2 min sen när jag kommer tillbaka då jäklar vare typ igen mjölk kvar nej för då låg allt över hela spisen ist!!!! UNDERBART!

åååh... känner på mig att det här inte är min bästa dag.
men men har iaf sovmorgon till 10 så skönt det :) Ska ha inte skratta-dagen idag med Jessica & Sara! jag kommer vinna! ;D
jag för är bäst på att inte skratta vare sig ni tror på det eller inte men så är det.. oså är det ju 4 år sen idag så hur svårt kan det va?
men nu ska jag fixa lite innan jag ska cykla iväg till skolan!
PUSS <3

toppen galoppen!

Tjolahopp!

Rubriken var ett måste eftersom Jessica sa typ så förra veckan ;)
jaja dagen då, började dagen med mentorstid, vi pratade bara lite oså sa Tobbe (som är min mentor) att nästa vecka på den här tiden så behöver vi inte ha nån mentorstid så vi får lite extra sovmorgon :D snällt!

Efter det vart det matte, vi jobbade på rätt bra vi på raden längst fram!
Sen engelskan haha roligaste ever! Vi fick reda på vad vi fick på våra diagnoser i engelskan och jag och Jessica går fram och ställer oss i kö oså börjar vi bråka :D haha as kul! typ hon håller om mitt huve vet och gnuggar! inte så snällt men då kommer jag där och gör en bra slag över låret på henne oså vat det lugnt och sen lite små bråk ;D haha lite kul!
Sen mat, korv & mos! götttmos :D hah

Sen svenska, vi fortsatte skriva referat och nu kom jag på att om man ville kunde man skicka sitt referat till Frida och få feedback imorn.. :( men ska höra med henne om jag kan maila det imorn ist!
Sen hade vi datakunskap och jag och jessica blev klara tidigt som vanlig o sen fick vi sluta! :)

Åkte hem och busade med Felicia hah vi hade inteskratta- tävling! vem vann då? 5/5 :D oh yeah!
hah sen så gick jag och mot utk (Uppsala tennis klubb kanske? ;s) hah ajaa och skulle kolla om David var så bra som han sa men jag vågade inte gå in oså började jag gråta för att imorn är det 4 år sen min pappa dog :(
Så då traskade jag hemåt ist! Och myste i soffan med Viktoria & Felica och kollade biggest looser! :) Det svenska! :D Sen kolla vi på nånting annat och sen blev det film! haha
och värsta lannördarna!! :D Sandra satt med sin dator, Felicia med sin, Viktoria med sin och jag med mig! och så satt vi vid teven oxå ;D haha nördvåningen! :)

men men har inte mycket mer att berätta! imorn har jag sovmorgon till 10 :D skööönt <3
Så nu ska jag iaf sova!
Sovgott allihopa!
PUSS <3


en fin bild från spanien nrä vi var där med spanskan sista helgen i maj och första veckan i juni!;D

skola imorn!

tjenis i rutan!

Gick upp rätt tidigt imorse, eller 8 iaf. Åt frulle i min egna takt och sen for jag med 10 bussen ner mot stan för att sen ta 1an mot dansen. Jag frågade bussisen vart det var närmast att gå av för jag kom inte ihåg vart jag och Lovisa gick av sist. Så stannar han vid torbjörnsgatan och öppnar dörrarna även fast ingen tryck på stoppknappen och kollar på mig och säger att här kan jag gå av;D jag ba jaha.. oså går jag lite framåt och ser DC skylten, jag kunde liksom åkt en till hållplats så där gick jag! hah men men, kom fram till slut och gick in och väntade på att morderna dansen skulle börja, satte igång först med nybörjarkursen och jag typ gäspade igenom hela. Kunde typ grunderna och korreografin satte jag lätt så stannde kvar på fortsättningskursen oxå. Då vi bara var 3 stycken ;) haha soft mycket plats fick man iaf :) och den kursen var mycket roligare! När den var slut tog jag mig iaf till bussen och åkte hemåt mot stan för att byta buss hem :)

Kom hem och lagade lite mat och sen låg jag och Viktoria som två döda fiskar i varsin soffa med filtar runt oss och kollade på teve :)

Sen vart det att ta sig ork och åka mot skolan för att parkera cykeln och gå med Ingrid mot DC, och en annan lokal! Där ingen av oss hade varit!!! men vi hittade och vi var tillomed tidiga! :)
Men sen satte det igång, Ragga/dancehall... shit pommesfrites säger jag bara!!! :D det skulle vara en nybörjarkurs och vi öste på som fasiken! som om jag kan shaka på rumpan så mycket liksom ;p haha men sen förklarade dom att vi öste på så mycket bara för att det var öppethus, och jag och Ingrid gick mot våra cyklar helt mörbultade! haha vi cyklade hem åt varsitt hål och jag kom hem och dog! hihiii nej bara nästan men en lång dusch satt fint! sen nu har det bara vart deg i soffan ;)
Jag, Lilly, Felicia & Viktoria kollar på "Dumpad"  haha mycket skratt ;)

Och mamma anmälde mig idag till lockingen!;D happy och jag fick en plats :D HAPPY, HAPPY!!! ;D

men nu ska jag snart ta och gå och lägga mig för imorn är det skola igen:)
och jag ska "FÖRSÖKA" ta med Davids tröja, även om den trivs hemma hos mig ;D hah
men sovgott allesammans!
PUSS <3

dax att dejta sängen?

ja nu får det vara nog med den här dagen. Har vart rätt seg men jag har iaf vart ute och gått och hittat cirkusen som jag och Sandra har skrattat åt i flera timmar typ :D haha vart och handlat och ja degat!

Imorn ska jag nog pallra mig upp i tid och sen försöka ta mig till DC, sal 3 på tunagatan 40 ;D jejj! och dansa mordernt två kurser tror jag om inte 3 :) Och sen hem och få i sig nå mat och sen ner på stan och dansa igen men då är det Ragga/dancehall :) Fett kul!:)
Ja nå mer har jag inte att säga så Godnatt sötnosar <3

PUSS<3

Saknar! Han som var min bästa vän.. borta med vinden <3

degdag!!!

Tjenixen!
Sitter här framför teven och datorn, nördvarning! men det är en sån dag :)
Gråter till Extreme home makeover! :( ovanligt? nej, inte så värst.
vaknade upp vid typ 12 idag. Kom ju hem halv 3 inatt så :)

Aa kanske ska berätta lite om kvällen igår, tog en buss ner till centralstationen och mötte Hillevi, så satte vi oss och vänta på Ingrid & Fanny som missade sin buss. Så jag & Hillevi satt där nere och prata lite :) Sen drog vi oss mot stadsparken, jag kände typ inte en kotte där men alla hälsade och var glada! Sen gick jag och mötte David som kom och jag frös ju som en gris så jag fick låna hans tröja oxå! Snällt :) Ja sen drog sig alla till hum-c och det var lika kallt som vanligt! Jag hade inte blivit förvånad om det hade börjat snöa asså ;)  Jag & David stod där lite mobbat och prata med varandra mitt i klumpen och folk kom och prata en stund och drog vidare. Så gick vi upp til bänkarna och leta efter Hillevi och alla, haha sköningarna som spela gitarr och allsång ;)
hah till slut gick Hillevi med på att åka hem, och David den stackarn hade stannat kvar med mig även fast hans buss gick tidigare så tog han en senare buss hem :)

Aa och när vi kom fram till centralstationen tror ni inte att min buss slutade gå vid 22 eller ;) Typiskt men jag fick låna kvar Davids tröja så traskade jag hem när Han & Hillevi hade åkt. Pratade med Sanna på vägen hem annars hade jag aldrig vågat gått där själv:)
Kom hem och gick och la mig direkt och somnade direkt :)

Sen idag har jag inte gjort mycket. Degat, men ska ta och gå ut och gå strax känner jag :) När Extrem Home Makeover är slut det vill säga ;) haha
Får se vad som händer till kvällen oxå.
men ha en bra dag allihopa skriver senare!
PUSS <3


tror det börjar bli höst asså ;/...

så himla kallt ute :o Typ när man cyklar till skolan blåser man ju nästan omkull!? Hur kul skulle det vara liksom, komma till skolan helt blodig! hahah fast isf går man ju iaf på rätt skola men iaf ;)

ajaa, cyklade till skolan som vanligt imorse, cklade tydligen as tidigt trodde klockan var mer men aa, Satte igång med Vård&omsorgs arbete med speciella Eva men sköningen nummero UNO! ;D hah sen typ 40 min rast, Jessica satt och skrev av allt som jag skrev på engelskan igår så det tog sin lilla tid :) Sen hade vi 40min matte och sen mat :) Så traskade upp och åt :) hah på vägen ner ! Klockrenaste;) Gullan filma lite när vi gick där och jag dansa lite och ja :)
Sen hade vi 40min svenska och sen 40 min engelska och jag och Sofia jobba på som 17 ;) bäst on English! :D hahah :D
Sen vart det cykla hemåt och åt pangkakor, och sen cyklade jag iväg och handlade så duktig som jag är :) Sitter här nu och fixar håret :)
Ikväll blir det stan med folk , trevligt men det kommer bli as kallt ;o Så på med kläder!
Men ja det var min dag, har inte mycket mer att säga än hejdå och ha en bra kväll!:)
PUSS<3

Uppsala vann!

hejsan hoppsan!

snart helg :o veckorna går så himla fort!
har inte mycket att berätta, har vart i skolan som vanligt idag. Gick till 16 typ :) Då vart det räser hem och värma lite lasange innan det blev att slänga på sig andra kläder och springa till bussen :)
Gick till DC och dansade popping :) 2 gånger, en nybörjarkurs och en fortsättning! kommer ha ont i armarna imorn eftersom att popping är ju liksom spänna muskler så det ser mupp upp eller ja när man poppar så det har jag gjort i 2 timmar ;) haha

Sen har jag bara suttit här hemma och tänkt på om jag ska hem till Nora eller stanna här hemma i Uppsala och Uppsala vann tillslut!:) Får väl se vad som händer i helgen :) Ska iallafall dansa ännu mer ;) och bestämma mig för n kurs sen :/ hmm svårt!
Men nu ska jag duscha en snabbis och gå och dejta sängen!<3

Men först lite bilder från brandstationen!


Johanna tha brandman!

Biffarna! Matilda, Sara & jag :)

Jag, Matilda & Sara snyggast på skola!

Anna,Sandra,Fanny,Matilda,Bengan,Sara,Vera & Anna!


jahapp resten finns på fejjan ;)
nu ska jag sova!
PUSS <3

Johanna tha brandman!

hejhopp i lingonskogen!

Hur har eran dag varit då?
Min har ialla fall varit kanon! :D hah
Dagen började med SMO, så vi testade ut brandmanskläder och bytte och tog gruppbild och enskilda :) Sen gick vi och tog av oss kläderna igen och det var varmt kan jag säga! :o Så gick vi tillbaka til "klassrummet" och kollade på en film som typ dom flesta hade sett redan men men sen hade vi gympa, jag sprang hela tiden 2 varv och jag är ganska stolt eftersom jag är sjuk oså:) Sen skulle vi ta tid när vi sprang upp i tornet.. och jag är as höjdrädd! och då menar jag det!! Så när jag började springa gick det väl bra, sen när jag kom till 5:e våningen kände jag bara nej fyf****n rent ut sagt! men jag sattsade och sprang upp till 6:e där stod jag sen och höll i mig i en stolpe och inte fick luft!!! så när Sofia & Fanny hade sprungit upp så kom dom ner och hämta mig.. haha :) jag tänkte åka på rumpan ner men det fick jag inte för Sofia inte.. nepp. Asså det är typ galler så man ser verkligen ner överallt :/ läskigt ja!
Sen så satt jag där nere och darra oså sa jag till Tobbe att jag inte kom upp. Han ba ja men då går vi upp coh så går vi ett trappsteg extra, jag ba nej vafasiken jag vill ju enda upp liksom ;/ Då säger han jaha men då går vi då! jag går med dig upp :) Snäll lärare va!? <3
Och så följde Jessica med, så hon tog täten och jag gick sen och sen kom Tobbe. Gick endå upp på 8:e våningen. och snabbt ner sen :)
haha

oså började det regna så hade vi lunch ur våra fina lådor med mat som vi får ut körda dit ut ;) hah Sen matte, jag har typ blivit einstain (stavning?) i matte :o as konstigt men så är det! :)

Har vart och dansat nu med Lovisa på kvällen, Locking & Balett ;D haha ja jag vet 2 helt olika dans stilar men det är prova på- vecka på DC så :)

Tänkte lägga ut lite bilder från idag men jag är så sjuuukt trött så jag gör det imorn ist!
GODNATT <3

RSS 2.0