snart påsklov! :D

hejsanhoppsan!
inte skrivit på ett tag men men har inte haft nå speciellt att skriva..
har haft as mkt nu på tre dagar.. måndags nationella läs i spanska, tisdag nationella hör i spanska och läxförhör SO (Kalla Kriget) Idag: Biologiprov, arv & sånt :) Kemi, Eld & säkerhet :)

så det har mest vart plugg dom här dagarna,, ;/ roligt liv jaoo! ;)
ajaa idag, svenskan, jag jobba medans sanna satt och prata med mig bakom :'D hahah sen matten fick jag reda på värsta saken på dagen... En gammal kompis, som jag tyvärr mist kontakten med.. Hennes pappa dog igår och det är så j*vla hemskt! Han var en sån härlig och rolig person! alltid glad! ;/ usch.. vila i frid! ♥

Sen gick dagen vidare med biologiprov, gick nog bra :) Sen Kemiläxförhör, 34/49 :) G va 24 så är nöjd iaf.
Sen gick jag & Sanna upp till konsum och köpte älskade kycklingbaguette och gick till skolan och mulla :D hellre kyckling än skolans äckliga raggmunk.. ;o
hahh så där satt vi, lite picknik asså :D haha sen olweus, kollar Hair :) typ muppigaste filmen..

Sen på a-tiden gick jag & sanna till Tekniken ist för våra vanliga a-tidsplatser :) Gjorde mer på våra teknikenergiuppgifter :) så där va vi själva med massa pojks :) Typ as soft! härligaste killarna oxå :p
Bassa skulle hjälpa sanna med sin och hon skulle ha ett hål i nånting :) och då tar han sin kniv oså typ "högg" han sig i handen :o stackarn! <3
hah :) men men man som han är så bet han ihop :)
Sen gick jag till mamma en sväng, prata med Katrin om jobb i sommar och fick med mig massa papper hem som jag måste läsa :)
Och nu känner jag att jag ska hoppa in i duschen och plocka fram kläder & påskkläder tills imorn :') <3
 
jeflar vad långt inlägg det blev ;/ ajaa
pusshej <3

You make my day much brighter bby :*


tråkiga söndag..

tjoo!
imorse vakande jag upp i ett kallt rum kan jag säga!! :o shit.. gick och sa till Lexi att hon skulle väcka Pontus, Joel & Sanna som låg i ett annat rum xD och duktiga hund så gör hon det ;)
jag låg dårå i ett annat rum för att Pontus & Joel var typ hyper igår/inatt och eftersom jag skulle upp och jobba så kände jag att jag va tvungen att sova ;) hahah
aa gick iaf upp åt frulle sen började jag gå vid 10 typ kom till ica vid typ 10 i eller nå, lång tid som fan tog dt att gå iaf :) satte mig i kassan satt där i 2 timmar sen lite rast, plocka lite varor sen har jag suttit i kassan i 2 timmar till, rätt soft! gött och få dubbelt upp med money :) ♥

aa men men jag måste plugga ihjäl mig ikväll typ.. har biologiprov på onsdag och "inte ett läxförhör men större än ett" i kemi på onsdag och SO förhör på tisdag. sen har jag säkert Nationella som gräddet på moset.. 

lägger upp lite bilder från Danskvällen nu oxå :)

 
therese, Sanna & Jag :)


Jonte & Jag Tor & Sanna :)<3


Joel, Pontulina och Jonte "italienaren" <3


Joel & Pontulina <3

aja fler bilder får ni kolla på AbsolutSaanna @ bdb :*

Pusshej <3


hos sannas syster jaoo! :D

sitter hemma hos sanna syster nu ;) kom från örebro vid typ 22. Bion, Alice i underlandet var as bra!! Johnny Depp as snygg :D:D haha som vanligt!
gick hem till Sanna packade hennes grejer sen körde hennes pappa oss till Erikas lägenhet, sen gick vi ut med Lexi ( erikas hund) och mötte Joel & Pontus :)
gör ingenting just nu, tare bara chill ;) får se vad som händer. jag lär ju iaf sova!! ska jobba kl.11 imorn bitti... men men jobbar 5 timmar och får betalt för 10 timmar så ;) najsnajs med pengar!
ajaa, lite tråkigt oså nu bara för att en VISS PERSON INTE HAR TÄCKNING!!!!
men men, ska nog va lite social med Joel nu;)

pusshej<3

klar! :)

JAG BRÄNDE MIG PÅ KAMINJEFELN!!!!!!!!! :O helt röd på underarmen, iaf en liten bit och svider och gör ont men va 17 ska man göra åt saken... ? :(

 jag har duschat och gjort mig klar, sminkat mig och håret är bara uppsatt i en lilla-my- knut mitt på huvudet! :) nu är det bara mammataxin som saknas!
ska stå med limpan och jesper om 8 min så hon får skynda sig! :)
ajaa., kanske skriver senare ikväll efter bion! annars skriver jag väl imorn! :)
pusshej <3

bjussar med en bild oså...

bio ikväll! :)

Mornmorn:)

helt dödstrött idag.. tänkte atrt jag inte skulel gå upp så sent så jag skulle hinna göra mig iordning och packa oså oså vaknar jag för typ 1 timme sen ;) haha ajaa skönt var det iaf att sova lite längre :)
Idag blir det stå på bytardagarna och sälja för spanska resan! :) vi har redan as mkt pengar men det är bara bra om vi får för mkt ;) fickpengar då jaoo! :D haha <3
sen ska jag, Sanna, Joel & Pontus åka in till örebro och kolla på Alice i underlandet :))) mkt trevligt! <3 sen sover vi alla 4 tror jag i Sannas systers lägenhet :) najsnajs!
och sen får jag gå upp tidigt imorn eftersom ica har frågat om jag kan hoppa in och jobba mellan 11 - 16 imorn ;) visstvisst säger jag :) får ju dubbeltbetalt så det är najs :D

Igår åkte jag ju till Elias :) fyfa frös så jag trodde jag skulle dö :'D hahah kollade på film oså :) mysigt ♥
Men nu måste jag hoppa in i duschen och packa!! :D
kanske skriver innnan jag åker :*

pusshej <3

FREDAG :D <3

hejhoppgummisnopp!

sjukt trött imorse, orkade knappt gå upp men men upp kom jag :) åkte till skolan, gympa direkt på morgonen (y'  typ lekte lekar, inte så jobbigt precis!
Sen före matten såg jag att dom från Born (min förra skola) kom och skulle gå runt :) så då gick jag ut och hälsade på min gamla lärare, och självklart lillasyrran <3 sötnosen ;)
sen engelska prov, lär ju få G iaf ? So:n, aa jag, sanna, joel, jonte och pontus satt i ett grupprum. Blev kanske inte så mkt gjort där neä :)

och sen fysik sista lektionen är ju inte det bästa.. Alla va helt sega och allt :) hah <3
ajaa åkte med bussen hem och nu sitter jag här bara.. Ska ta och laga lite mat strax sen blir det bänka sig vid teven ett tag antagligen :)
Senare blir det göra sig iordning och åka in till linde och va med Elias :)<3

Igår var det ju danskvällen :) så jag gick med Sanna hem till henne, satt typ och sega ett bra tag! :) Sen vofflor fick vi :D seriöst! jag älskar! <3  sen började vi iaf göra oss iordning, lockade håret och sminka oss och byta om :) Så kom therese, Sara & Pontus :) Therese sminkade Pontus och jag kammade peruken ;) hahah as söt va han! Pontulina <3 :) aa kom till smegårn där vi skulle vara, typ as varmt höll fasiken på att dö..
typ ingen dansa oså i början, men sen drog Eva (gympalärare) igång med sin linedance ;) haha nästan alla 9or va uppe och dansa :) hahah typ ingen va i rätt tackt eller nå men men ;)

Sen satte tävlingen igång :) Jonte snurra runt mig hela tiden så jag trodde jag skulle få hjärnskakning :'D haha men det löna sig och vi vann faktiskt :)  duktigt av oss! Sanna & Tor kom tvåa :) as duktiga!
Pontulina & Jolle tog hem första plats i särklassen eftersom Pontus va transa ;) hahah <3


ajaa, nu måste jag iaf göra mat för jag är as hungrig :) bilder från danskvällen kommer kanske senare :*
pusshej <3

suck...

hej!
sjukt seg dag idag! ;/ börjar med Nationella skrivuppgift i engelska på morgonen! Men det gick väl bra :) skrev typ 7 sidor så :)
sen har dagen bara blivit segare och segare!
Före Biologin tog jag Hanna lite kort och hade kul Xd hahah skönaste bilderna asså! <3 dom kmr väl oxå upp nån dag så ;)
Efter kemin hade vi mat och då skulle Sanna & Tone ha pannkaksätar tävling mot mig :'D gick ju bra för dom :) Jerker, våran fysik lärare kom och va med oxå xD men men jag vann iaf ;) 11 pannkisar! ;) hah

A-tiden! kör :) sjöng världens skönaste låt! typ kär :'))))

Kent - Sverige :)
har hört den förut då men iaf :) haha sen åkte jag tidigt in till dansen ;o så var där typ 3 timmar före.. men men va rätt chill! Jenny kom efter ett tag :) Max underhöll oss oxå så ;) haha
Gick inge vidare idag iaf.. blev så jäla arg på mig själv! ;/ inte kul.. fyffan.. usch!!

ajaa nu måste jag packa ihop kläder oså tills imorn! :) Ska med Sanna hem och så ska vi äta Vofflor!!! :D Voffeldagen imorn <3<3<3
sen ska vi göra oss iordning för Danskvällen imorn för alla 9or :) kuljul!

ajaa pusshej <3

klackskor.. nejtack!

hejsanhoppsan!
Sov hos Sanna inatt :) sovit som en stock fasiken :D
igår, dansen! underbart säger jag bara! :))) Bästa läraren och underbaraste flickorna! kärlek <3
före dansen gick jag upp på stan och köpte klackskor oxå för att Sanna tvingar mig att ha det på danskvällen på torsdag! :)
aa sen gick jag ut oså stod jag och vänta på bussen men den kom aldrig! då hade jag missa bussj.vln!!!!!!!!!!! :@ seriöst bussar som håller tider!
så fick sitta kvar och vänta på nästa i typ 40 min.. sen gick jag upp till mammas träning och bytte väske oså gick jag ner till Sannas träning oså åkte vi hem till henne :) Duschade och sen vart det Svenska hollywood fruar <3
Sen vart det dans i Sannas rum med klackskor ;) haha där stod vi och buggade! :'D sen vart det iaf lite plugg(y' sen typ prat! Somnade typ direkt när vi släkte halv 12 :) göttt
och imorse ringde väckarklockan i mitt öra halv 7! skapligt tröttt. upp coh äta frulle, göra i ordning och så mötte vi sara :) Gick till bion för vi 9:or skulle kolla på bio :)
Vi såg Swingkids jag satt och grät typ hela tiden :') men bra varen! lite lång men men :))

Jag & Sanna hade med oss klackskor till gympan oxå, vi skulle testa om vi kunde bugga i det och självklart ;) lite halt men men ;) Tror det blir converese iaf ;) haha Har fått en ny danspartner oxå! Joel dissar mig iår för Pontus så jag får ta Jonte ;) hahah kungar! Sanna & Tor får ju fasiken inte vinna iår igen! ;)
kicking aasssss! :D

Gick till mamma efter skolan eftersom jag slutar sent, då blev jag satt i kassan direkt när jag kom ;) satt där i en timme sen tog jag bussen hem och sitter här nu :) Ska ta engelska boken och plugga till provet på fredag :)

Nationella imorn, engelska uppsattsen... good luck! <3
ajaa pusshej <3

kanoners!

hej hopp! :)

kom hem nyss från Hanna :)  bilderna vart grymmmmaa! :D
 kommer nog upp lite bilder om ett tag tror ja :) jag känner mig som värsta flower power just nu :) nu lär fatta när ni ser bilderna ;) haha, ajaa är sjukt hungrig nu och trött!
så ska ta mig nå och äta tvätta bort sminken och sätta mig med bror och titta lite på johan falk (y'
Puss & Godnatt <3

sliten söndag.. :)


känner mig helt utpumpad vafan ;o ajaa..
gårdagen :) fixade mig och åkte in till linde hoppa på bussen och satte mig vid Elias :) sen gick vi till Donken och vänta as länge på bror och Malin :) sen åkte vi as tidigt till Strike, vet inte vrf men men, satt typ och dryga där as länge osen bowling :D
haha skönaste grabbarna som bowla före oss, jag och malin leta reda på klot oså säger en ba hittar du nå bra eller, jag ba neä inte riktigt så hjälpte han oss :'D hahah as söt! och sen sitter vi vid banan och väntar på våran tur då ba säger en annan ba ja det va ju hon som skulle blablabla till mig. och jag ba ja det va jag och massa! :'D as kul vare iaf! :) alla drev typ med mig igår ;/ men han bad iaf om ursäkt :) hha

Men jag var fasiken kung igår :o helt sjukt!
Elias var sämst ;) hahah iaf i början :) hah allt sluta iaf med att elias vann typ med ett poäng över mig :( men jag kom tvåa :) sen kom malin och sist bror :)
Kul vare iaf :))

jag är as stolt! jag brukar typ vara sämst på bowling :')
Kul att vakna upp idag och det snöar som fan ;o trött som 17 är jag ;/ men jag är förkyld som 17nu oxå så det är kanske inte så konstigt?
Senare ikväll ska jag iaf in till Nora och ta kort med Hanna, Emina & Cissi till bilden i skolan :) blir kanoners!
men nu ska jag bänka mig framför teven och sätta på en film tror ja :)

Pusshej <3

bowling!:)

nu ska jag strax åka in till linde och träffa Elias :) hoppa på bussen till örebro och träffa Bror och Malin :) sen vid 10 ikväll ska vi 4 bowla :) mkt trevligt må jag säga ! :)
ajaa pusshej <3


Grattis Sarah Bertilsson <3

morsning korsning!

Grattis till Sarah som fyller 15 år idag :)<3

vaknade ganska tidigt idag, rätt skönt att komma upp så dagen inte bara försvinner! :) gjorde lite frulle och satte mig framför teven och kolla klart på baksmällan, somnade till den igår XD haha men jag har ju sett den förut men iaf :)
Kollade bara på Sommaren med Göran och ja halva baksmällan igår :) så ska väl ta och titta på den tredje oxå!
As gött väder idag oxå :) och jag kunde inte åka in och träna imorse heller.. hade as ont i halsen igår och nu är jag helt snorig.. ;s usch.. och jag har inte tränat fysen på as länge nu! så jag känner att jag måste röra på mig!
ajaa, är ensam hemma nu. Mamma kommer väl hem runt 4. får väl se vad som händer ikväll :)
Det blir säkert in till Sanna eller någe :D <3 som vanligt ;)

Satt och kolla lite kläder förut :) så nu vill jag ha sommar!! :D seriös blir tokig på snön snart.. det kommer ta år innan snön smälter ;/ jag går snart utoch börjar skotta bort snön fårn gräsmattan och lägger mig där och solar! haha Fatta sommar, alldeles brun och ååh :) ja!
oså vill jag ha reda på premillinära intagningen nu oxå! :) Vill veta om jag kommer in i uppsala! då är det dax att kolla nånstans att bo, typ elevhem eller lägenhet med Limpan :)
Vill till Spanien med spanskan nu oxå!

Tiden borde gå fortare helt enkelt! :)

bild på beställning! :D Min kudde som jag gjorde :) Sanna broderade J:et med elefanten och jag gjorde en kudde av det :) fin javet! <3

nu ska jag gå och göra nånting ;/
pusshej<3

fredagmys

hejhopp i lingon skogen! :)

sista dagen i skolan för veckan idag as skönt :)
var inte med på gumpan imorse för jag ahde as ont i halsen så jag får se om jag åker in och tränar imorn ;/
gjorde engelska verb prov! helt mupp vare men men...
So:n! XD vad ska man säga! serisöt roligaste lektionen ever!!!! xD jag och hanna satt och as garva och höll oss för skratt och va helt röda i ansiktet!XD hahahahaha fyyffaaan :'D ajaa
mamma har dragit iväg på dejt ;) och jag är ensam hemma :( så nu blire film kväll och mullning av pizza och godis! :)


Sommaren med Göran, The Proposal & Baksmällan! :D guuuld!

ha en bra kväll! pusshej <3

tröötttt

hejhopp! 
har vart helt mupp i kroppen idag, trött som 17..
ajaa dagen har rullat på som vanligt, gjorde texmex mackor på hemkunskapen och jag och sanna va kungar som vanligt!
snart helg! <33
dansen igår, hur bra som helst!:) älskarT
har suttit och nördat as gammla nitendo 64 XD hahah zelda me löööve!!!:D:D:D hahah
club nordic inställt på lördag.. ;/ blir att sitta hemma själv om inget annat men nu måste jag gå och plugga!! ;s

pusshej <3

SANNA ÄR HEMMMAAA <3<3:D:D

hejhopp! :D
okej måste skriva om igår, vi hade volleyboll turnering hela dagen! :) vi tjejer i klassen kom 3a och våra killar vann :) Av tjejerna vann A :D jess över B as göttt ;) där fick dom som va så kaxiga före!!! :D HAH
ajaa, åkte in och dansa, i klackskor.. höll på att dö -.- ajaa

idag :D jag kommer in i skolan och sen en mörkhårig tjej i rosa adidas tröja oså ser jag att det är sanna!! :D och jag blev så glad så jag hoppa och kramades och grät! :') <33333 som jag har längtat på denna dag! :D
sen hade vi nationella i engelska, två st... först läs och sen hör :) men det gick nog fint :)

sen har jag inte gjort nånting idag, orkar inte..
imorn är vi iaf lediga och då ska jag åka med mamma in och jobba en stund, måste visa att jag vill ha sommarjobb oså :)
sen går jag nog till Sanna och sen åker jag med 5 bussen till örebro och tränar! :)
 låter kanoners tkr jag! :)


pusshej <3

SANNA ÄR HEMMMAAA <3<3:D:D

hejhopp! :D
okej måste skriva om igår, vi hade volleyboll turnering hela dagen! :) vi tjejer i klassen kom 3a och våra killar vann :) Av tjejerna vann A :D jess över B as göttt ;) där fick dom som va så kaxiga före!!! :D HAH
ajaa, åkte in och dansa, i klackskor.. höll på att dö -.- ajaa

idag :D jag kommer in i skolan och sen en mörkhårig tjej i rosa adidas tröja oså ser jag att det är sanna!! :D och jag blev så glad så jag hoppa och kramades och grät! :') <33333 som jag har längtat på denna dag! :D
sen hade vi nationella i engelska, två st... först läs och sen hör :) men det gick nog fint :)

sen har jag inte gjort nånting idag, orkar inte..
imorn är vi iaf lediga och då ska jag åka med mamma in och jobba en stund, måste visa att jag vill ha sommarjobb oså :)
sen går jag nog till Sanna och sen åker jag med 5 bussen till örebro och tränar! :)
 låter kanoners tkr jag! :)


pusshej <3

ny vecka!

snartt ny vecka!! ;o helgerna går för snabbt och är för korta..
kulturnatten igår :) gick kanon! satte danserna varej gång och satte sångerna :)hann typ aldrig vila.. 4 föreställningar vare dansa och sjöng i första, dansa i andra, dansa i tredje och dansa och sjöng i sista! sen kolla jag och mamma på Antes & Filips skräckfilm :)) grabbarna är ju bara för bra <3 :)

sitter här nu och skriver på mitt pm.. ska va inne imorn! ;o jag lär skriva hela kvällen!
vi har volleybollturnering imorn oxå, får väls e hur det går.. vi lär väl komma 2a som vanligt ;) men men!
ajaa ska åka upp till digerberget starx och Fira kusin Pernilla :) gött och komma ut! as najs väder ute :)


ÄLSKAR LÅTEN! <3  helt klart favoriten!
den ska jag lätt ha på mitt brölopp  och begravning! <33 :)




SNART ÄR SANNA HEMMA!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <33333
ajaa pusshej <3

kulturnatten!

hejhopp!
dagen igår skriver jag om senare!
jag måste äta!!!! ska varapå skolan halv!!!! ;O

kom och kolla!! kulturnatten @ karlsängskolan!
20 kr för 16 år och yngre 17år + 40 kr!
byebye

dans, dans, dans, dans, dans, dans, dans?

heluuu! :)
idag va jag på topphumör asså :)))))
Igår så hade det ringt ett as konstigt nummer till mig på kemin 3 ggr.. oså försökte jag ringa upp men det gick inte så jag la ner det osen när jag & tone satt och åt ringde det! och gissa vad???? :D
Det va Sanna!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
så jag satt där och störtgrät i matsalen :''')) haha saknar henne as mkt! eler aa tydligen :'D hahha <3 min bby :( men snart kommer hon hem :D

Idag då.. har bara haft en lektion idag :) teknik <3
sen har jag dansat hela dagen! det är ju kulturnatten på lördag ocg skolan har med vissa grupper :) själv ska jag va med och dansa street och sjunga med kören :))
aa sen efter det så vart det till örebro och träna golf och nu sitter jag här.. borde plugga men varför gör jag inte det?? johanna är trött! där är svaret!!

och nu måste jag smsa till semitha!!! ;/

ajaa pusshej <3

ÄR DET TYPSIKT ELLLLER!!

seriöst!!! ååh blir så arg.. datorer asså!! :@
jag håller ju på att skriva pm:et oså tänkte jag nej nu räcker det för idag, jag ahde väl iaf skrivit en bit oså spara jag oså skulle jag klicka upp och kolla en sak, aa och gissa vad? jo det va boorta!! jiiihoooo säger jag!!

så nu har jag skrivit typ det jag kommer ihåg att jag skrev, oså har jag kastat papper & pennor runt omkring mig! ååh
...
ajaa nu ska jag ducha och kolla på cugartown eller vare heter sen!
pusshej <3

snaaart helg!!

är så sjukt trött på skolan...
ajaa satt hos titti hela btiden och plugga till spanskan med limpan :))
sen aa hade dårå spanska prov, gick nog helt okej :)

gympan sög, för vi tjejer är typ sämst på volleyboll :'D nej men vi är bäst & sämst! haha roligast har vi iaf :))
fick tbx matte provet.. men nu lämnar vi det!


stod kvar med mina girls Tilde & Linn efter skolan och bara stod och prata och tog kort :) hah
me love them! :*




sitter just nu och försöker skriva på det förbannade pm:et!!!! :@ typ damp.... åååååååhhhh! ajaa skriver senare
:*

tråkigaste sporten = handboll!!

hejigen!

aa jag, bror och malin åkte in till linde förut, höll på att dö förut! hitta inte min lypsyl!!!! :O är seriöst beroende ;/
aa iaf :) åkte typ runt en sväng i linde först sen åkte vi till hallen och träffa sebbe, satte oss och kolla handboll! sen åkte vi ner och åt pizza :( usch! ajaa sen upp igen och kolla, pontus och malin åkte hem och hämta malins grejer och jag stannade kvar i linde och kolla på när lillasyrran spela :)

sen kom dom tbx då satt vi & sebbe och kolla på typ herrar div 1 :) fanns ju iaf nå att kolla på :D hahah <3
sen skjusade jag & bror malin till bussen och sen åkte vi hem, så nu sitter jag här. Men ska snart ta och plugga spanska, kom på idag att jag har prov på tisdag (y' bra gjort johanna!


jag och malin cpa lite förut så kommer lite bilder nu :))







slut i rutan! nu ska jag plugggaa...

pusshej<3


GRATTIS BROR! :D

godmorgon! :)))
7 mars, min käre bror fyller 21idag, gammel gubbe nu!


fin bild jaooo!

happ, händer idag då?
vet inte , linde troligen kolla på den roliga sporten handboll... jiihoo :)
ajaa nu ska jag tvinga malin att ta kort med mig :*
pusshej <3

sverige fyyfaaan!

hur röstar sverige egentligen!!!???  det är ju så man blir dum i huvudet hur ni röstar!! ;/ ååh ajaa..
liksom pernilla wahlgren och hon nu som jag glömde bort vad hon hette!! ;O vrf liksom inte alcazar, pauline, crucified barbara eller helst av allt Kalle moraeus & orsa spelmän!? nej nej :)

idag, sov riktigt länge, typ 12? :) då vare bara upp duscha och äta snabbt. in till nora och handla med mamma. Köpte presenter till bror som fyller 21 imorn :*
aa sen gick jag och mamma ut och gick typ 4 kilometer! älska vädret :D


ute :) stekarN


hoppkort! :)


jejj mamma är grymmm! :D



sen har det varit en lugn dag. har inte gjort nånting resten av dagen göttmos! :)

aa har inte mkt att skriva, får se vad som händer imorn.. om jag blir iväg skickad hemifrån! :) ajaa

ajust, igår när jag va själv hemma anmälde jag min mamma till tjejplanet, ni vet mixmegapol grejen! jag och min bror skulle hålla det hemligt för henne men hon kom på det idag så men men :))

pusshej & godnatt <3

myyyys!

haft lite kul med emina oså nu på kvällsingen men nu har jag bänkat upp mig här framför datorn med världens bästa film!! :) Remember the titans! <3 me love
och så klart ben & jerry glass! me oxå löööv <3





pusshej <3


fredag & jag saknar sanna!

hejhopp i skogen!

sitter här själv hemma nu :(
gick tidigare från fysik, va tvungen och handla loka, lite godis och ben & jerry glass till mig själv :'D hahah sen bussen hem.. trodde aldrig det kunde gå långsamare ;o

älska vädret idag! :D sool <3
har varit duktigt och tagit in tre ikeapåsar med ved ;) bifff jag vet!:D här ska vi int frysa int!

ååh.. det är inge kul och va hemma själv! seriöst hatare! dels för att jag är mörkrädd som faen! ;o oså äre bara allmänt träligt.. usch!
sitter iaf nu och kollar efter dansskolor i uppsala! för om jag kommer in i uppsala på skolan jag sökt måste jag ju sluta på dansen :( och det är nog bland det värsta! och jag vill inte sluta så får väl se om jag hittar någe :) kollar oxå runt lite på elevhem och lägenheter. måste ju förbereda sig om man nu kommer in? :)



ajaa..
jag lär väl dö av tråkighet ikväll så
pusshej <3

skolan!

hejhopp! :)
sitter i skolan nu, so... skriver pm i sooch svenskan ihop.. nått med andra världskriget!
koncengtrationsläger skriver jag om..

ensam hemma idag :((  usch! men men ben & jerry glass, godis och loka ska med hem!!! :D
ajaa nu måstejag fortsätta skriva.

skriver när jag kommer hem :)
pusshej <3

jag saknar sanna!

hej igen!:)

pratade med Sanna förut :D:D happyy <3 webcam och allt, sötnosen! :)
saknar henne som 17! känns som halva mig är borta :( :)

aa idag har jag vart duktig och städat rummet iaf :) stolt. tror dte får bli lite finslipning imorn.. ;) haha

haha sköönaste förut! Prata med Moa ( en barndomskompis, fortfarande kompis dårå ;) ) oså skrev vi och så skrev jag göttmos! och då skrev hon tbx göttkörv! hahah och då kom jag att tänka på hennes kalas när vi va små! XD haha hon hade pippi långstrump kalas och alla va utklädda till figurer ur pippi :) ( själv va man lillagubben ;))
hahah aa och gissa vad hon hade för tårta??! MOS OCH KORV TÅRTA XD hahah
det är den mest konstigaste, fränaste, annorlunda, schköönaste, KLOCKRENASTE tårta jag nånsin ätit! :'D
haha det va typ ett berg med potatismos och så va korvarna instoppade i XD haha och alla ba : äre där tårtan eller? :') hahahah så jäla sköön!

haha att jag ens kommer ihåg?:) ajaa nog pratat om det,,
händer i helgen då?

själv är jag ensam hela dagen och kvällen imorn.
lördag vet jag inte vad som händer..
och söndag vet jag inte heller vad som händer, min bror fyller 21 :) men jag och mamma får inte va hemma.. min brors tjej, Malin har vart i thailand i 2 veckor. Så jag vill nog helst inte veta vart dom kommer va och jag åker hellre bort tror jag ;)

kom nyss ut ur duschen, skönt! nyfärgat hår :DD eller aa har blekt slingor igen, som vanligt ;)
men men nu ska jag gå och lägga mig och sova!

godnatt & puss <3


bara för att! :)

jag saknar sanna!

hej igen! :)
pratade med sanna förut!!!! :D:D happpyy <3 webcam och allt :) sötnosen! saknar henne som 17! känns som min andra halva är borta :o

idag har jag vart duktig och städat rummet ;) får väl finslipa lite imorgon.. haha
kom nyss ut ur duschen, skönt :) nyfärgat hår oxå :D eller aa har blektslingor igen. göttmos!

hahah satt och prata med Moa ( en gammal barndomskompis, fortfarande vänner dårå ;/ ? ;) ) hah oså prata vi lite oså skrev jag göttmos, och då skrev hon tbx göttkörv. hahaha och det va så kul för jag fick verkligen upp ett as gamalt minne XD hahah När vi va små så hade hon pippi långstrump kalas när hon fyllde, och alla va utklädda till figurer ur pippi långstrump ( jag va dårå lilla gubben (; ) hahah och gissa va hon hade som tårta??!
Mos och korv tårta XD hahah typ ett berg med mos och så var det korvar instoppade i :'))) hahah
det är den mest konstigaste, schköönaste, fränaste, annorlundaste, KLOCKRENASTE tårta jag vat med om :'D

haha nog om det, vad händer i helgen för alla då? :)
själv är jag ensam hela dagen och kvällen imorn, kanske får nå trevligt besök ;)
lördag vet jag inte avd som händer..
och söndag vet jag inte heller, min bror fyller 21! :) men jag och mamma får inte va hemma så får väl se!

men nu ska jag iaf gå och lägga mig och sova!
godnatt puss <3

snart helg! :D

jag har verkligen längtat på helgen sen i måndags! jag vill bara att veckorna ska gå fort så sanna kommer hem :))) <3
prata med henne nyss fresten! :D ska hälsa till alla ;)

skolan idag, skön dag :) tekniken, kanon! hemkunskapen kom två fårn banken och prata budget oså med oss, fick godis! kanon! Svenskan, skrev lite men ska skriva mer ikväll och så! kanon!!
haha jag, cissi och elvira satt och spela skitgubbe på håltimmen idag.. jag förlora varenda gång :( inte så kanon..

aa sen B-språket, jag och linn ska inte byta grupp för vi kan mer än vad vi tror kom vi fram till idag :D hahah <3
när jag kom hem vart jag så sugen på glass, så jag gjorde glass och varma hallon ♥ mii lööv!
aa nu måste jag städa iaf.. ;/

skriver nog senare!
pusshej <3


trött..

hejsan! :)
skön dag idag, vi gick bara till kvart över 12 :) pedagogiskt eftermiddag ;)
ÅÅHH jag fick sms från Sanna imorse! :))) hon va redan brun :( hahah :)<3

och jag börjar fatta matten nu.. ;o konstigt nog! stolt johanna
kemi prov, elektrokemi. man fick välja om man ville göra det idag eller på B-tiden på tisdag, men va fan man vill väl bara bli av med det så jag gjorde det. Blir väl iaf ett G ? aa får väl se :)
ska snart åka in till nora och ta 18.15 bussen till örebro så blir det dansa och sen bussen hem igen! :o




hade lite tråkigt förut.. så bjussar på lite fina bilder :p


Grey's anatomy sänsongsstart ikväll :D tagg!
ajaa pusshej <3




skön låt :)

tisdag..

asså jag är så sjukt skoltrött.. ingenting stannar kvar i huvudet ;o visst det kanske inte gjorde det förut heller men isf är det mindre som fastnar nu! :o helt tomt..
aa dagen har iaf gått undan rättså.. gympan seriöst! jag är fan oturen själv ;/ typ stuka handleden när vi körde volleyboll, sen sörva pontus och då bröt jag fasiken fingret(eller inte) sen gå sköt emina eller martina? en boll i ansiktet på mig XD hahah
bilden va typ bäst iaf, vi ska göra ett typ grupparbete. man får antingen filma eller fota. Och min grupp ska fota, så vi hade med smink och hanna hade emd sin kamera för att vi skulel börja idag. oså satt vi coh skulle börja sminka oss. Då kommer vi på att vi kanske ska tänka efter lite mer hur vi ska ta. Men vi måla oss iaf. emina va normalast iaf! jag va fasiken värst. typ clown! :'D haha så gick vi runt i skolan sen ;) fiina flickor<3

all olycka dras till mig, igår sträckte jag mig typ i hela ryggen och gjorde nå mysko med knät.. vänta bara och se vad som händer imorn ;s
imorn slutar vi 1 :D pedagogiskt eftermiddag! göttmos!
efter skolan blir det nog iaf in till örebro, hitta på någe och sen dans på kvällen :)

men nu måste jag plugga.. kemi prov imorn ;s

pusshej <3

mååndag!

hejhopp!

har känts så tomt utan sanna i skolan! ingen är på samma humör. alla är typ helt trötta och tråkiga..
Sanna broderade till mig på syslöjden när jag fyllde ;) GULLIGT! ett J och en elefant, och idag gjorde jag en kudde av den ;) en gröön! ovanligt? så den åker med hem nästa vecka! :))

Dansen idag, vi börja på andra dansen nu :) Docktillverkningen ;) as najjjs! taggad som 17!
Jag ahr insett idag hur mkt jag verkligen älskar dansen, liksom och det här är kanske sista året jag dansar på marie küller? :( *suck*
Efter dansen satt jag, jenny och jennifer kvar där uppe och vänta på bussar, så hör vi hur Emma typ börjar skricka och ropa och bli glad.
Oså kommer Nella gåendes där!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Min gammla danslärare! hade henne för typ 2 år sen ? sen flyttade hon. Men nu har hon flyttat tbx till Örebro! HAPPPPYY!
Och hon kände igen mig :) hahah
vi kolla på varandra oså ba nämen! :) haha kramkalas då asså! :)
ÅÅÅÅÅÅÅHHH jag är så glad! bästa dansläraren ever!! <3 :D
kan verkligen inte sluta le :P

ajaa nu ska jag kolla klart på spårlöst och läsa igenom kemi! :*

pusshej <3

RSS 2.0