jag vill börja dansa igen!!!!

hejhopp i skogen :)

Hade sovmorgon imorse! As skönt, bara till 10 men endå. så gick upp vid 8 och åt frulle och så :) Kom till skolan och så började vi med Estet, bild... helt seriöst, vi ska förstora upp en del av en bild, alla fick varsin bit av bilden och så ska vi förstora upp dom och sätta ihop dom sen till en stor bild! och jag fick ju typ den svåraste! :o den ska vara klar nästa vecka och det kmr typ ta ett år för mig ;/ vi målar liksom med kol oxå... men det är bara uppvärmningen för vad vi ska göra sen ;) mahah!

Sen hade vi iaf lunch, så vi traskade upp och när vi kommer upp ser vi hur typ några killar i våran klass kommmer ut lika snabbt som dom kom in! Aa tror ni det var fullt eller? Kön gick genom hela matsalen, ut ur matsen och ut i en korridor! mm jag skämtar inte, så jag, matilda och sara drog tillbaka till skolan och hämtade pengar och gick och köpte varsin macka och en merflaska var :) dagens lunch!

Sen satte vi igång med mediciniskgrundkurs. utan lärare och vi jobbade faktiskt bra allihopa! :) Bra gjort 1B!
Sen på vård&omsorgsarbete vart det en annan sak :'D haha vi skulle redovisa våra collage som vi gjorde förra veckan och jag, matilda, sara & jessica började! as fin! :D

finva? :) haha

aa och sen slutade vi typ 10 min tidigare om nu det va nått att komma med så jag cyklade hem och gjorde mat, och sen satt jag bara och kollade teve med Sandra och Sandra somnade! och då kom Felicia ist :) hah

och här är sandra när hon sover!:)

Sen vakande Sandra och så gick vi till Gränby och handlade, johanna blev lite fattigare när hon köpte en miniräknare för 700 kr!!!.... och sen köpte vi frukt och jag köpte mjölk och smör för er som vill veta det :)
Och sen traskade vi hemåt, oså gick vi in till kossorna! :D haha as läskiga.. Dom bara följde efter oss när vi skulle gå ut och nu har jag och Sandra en egen kossa har vi bestämt! BENGT!


BENGT <3!


Sen nu har jag bestämt med Lovisa att imorn ska jag med på prova-på-vecka med Dans! längtar <3 så imorn blir det locking och balett ;) spännande!
men nu ska jag våga håret så
GODNATT & PUSS <3

ny vecka!

jaha, dax för en ny vecka i skolan! Som jag har längtat :D Faktiskt..
Skolan är faktiskt kul för en gång skull, jag säger det säkert inte om några veckor men endå! Man har långa lektioner men dom går riktigt snabbt ;/

Men men, skolan idag då. Satte igång med mentorstid och jag fick Tobbe som min mentor, sen hade jag matte och sen engelska och under engelskan började det regna as mycket!! och vi hade mat efteråt, så jag paxade en plats under Jessicas paraply oså gick och det bara öste ner ;) Blev helt blöt om bena och sen så satte det fart må jag säga. Då regna det i alla fall!! Men jag och Jessica hittade pengar på vägen upp :D Nånting bra liksom!
Så sprang vi lite och sen var vi pisseblöta :( gick in och åt och när vi skulle gå ner hade dte typ slutat :(
Jag var blöt genom jackan,tjocktröjan och linnet!!! och bysserna och strumporna och skorna :(
ILLA!!
Så vi gick till Helena och fråga vad vi skulle göra, jag skakade som jag vet inte vad! Så mycket frös jag..
Hon erbjöd oss patientkläder men vi tackade nej ;) haha Sen kommer Frida och ser hur blöt jag var och Jessica satt coh kramde ur sina strumpor ovanför blomman då kan ni förstå! Då säger hon men vill ni inte låna några tröjor då? Och vi typ blev jätte glada och sa ja för vi trodde vi skulle få tjocktröjor.. sen när vi kommer upp så är det typ röda träningströjor.. och precis när vi skulle vända och gå så ser Frida att jag är helt blöt på ryggen på linnet oxå så hon tvinga på mig den där tröjan så den gick jag runt i resten av dagen! :D Fiiint...

Sen hade vi iaf svenska och sen typ 1 timmes rast och datorkunskap sen :) Sen gick jag coh bytte om och cyklade iväg hem och bytte kläder och åt pangkakor och låg inlindad i en filt och kolla på teve med Felicia :)
Sen gick jag och Sandra till Gränby C och shoppade lite :) Eller vi köpte underkläder :) En bh följde iaf med hem, typ Zebra mönster :D hah
Roligaste grejen när vi gick till Gränby C :'D hahaha jag höll på att dö! aa ska inte säga för då kommer alla sluta läsa och tycka att jag är dum i huvudet så det struntar vi i ! :D

Aa sen när vi kom hem kom vi på att vi var tvunga att städa och vi har bytt vecka så denna vecka är det jag som är städarN! Men vi hjälptes åt jag dammsög och Sandra moppade eller vad man säger så nu är det fint :) Jag passade på att dammsuga rummet lite granna oxå, så nu känner jag mig duktigt! :D

Och nu på kvällen har vi skrattat eller jag och alla tror att jag är helt bäng i skallen här och Lovisa har gjort mig blind! :)
Men nu ska jag göra mig iordning för sängen strax och ta och dejta sängen! Sovmorgon imorn så börjar kl.10 :) Skönt!


min ljuvliga tröja som jag har gått i typ halva dagen!!!

Men sovgott allihopa!
PUSS<3

home sweet home!

ÄNTLIGEN HEMMA I UPPSALA!

Har vart kul att ha vart hemma och träffat Sanna & lite Norafolk men vafan.. Nora liksom?! Lägg ner asså :) Det är skönt att ha flyttat ifrån det och det märkte man nu efter helgen! :)
men men, helgen har iaf vart såhär för min del:
Lördag: åkte till Sanna runt 2 tiden där, vi gjorde oss iordning och gick ner på stan!
kom hem åkte och åt mat, sen vart det lite chill innan Sanna fick damp och tvinga mig att byta om! Så vi bytte om till lite finare kläder och fixa oss.  Sanna dampa lite till och så började det regna så vi bytte om igen och Sanna dampa hah nejdå skoja :) Men vi bytte om iaf till lite varmare kläder och sen fick vi skjuss ner. Va typ inge folk ute men vi gick runt där nere, träffa lite folk :) men vi var typ bara där i 1 och en halv timme för det sög så då ringde vi efter Eva-Lena som snällt kom och hämta oss, vi åt en nattmacka och gjorde popcorn och gick upp och hämtade Lejonkungen och massa pippi filmer :)
Så vi bytte om till myskläder och satte på Lejonkungen! och jag grät :( och vi sjöng med i sångerna och det var underbart! :) hah <3 Faktiskt, tänk er själv att där sitter du själv på golvet inlindad i täcket och din bästa kompis i sängen så sitter ni där med tårar i ögonen och sjunger "Känn en doft av kärleken.." Så härligt var det, kärleken bara flög runt i rummet :D
Sen vart vi så trötta så vi kolla aldrig på pippi, men vi gosa ner oss i sängen och somna direkt som två små barn!

Idag: gick vi upp vid halv 11 och åt frulle, jag kollade på när Sanna packa lite smått och sen kom mamma & hans och hämta mig. Vi åkte ner på stan och gick runt där. Jag köpte en plånbok och en tavla :D Awesome! bilder kommer imorn!!
Sen vart det mot mormor och morfar där min broder oxå var, fick fika och så :)
Och mormor hade gjort 5 lådor med pangkakor åt mig <3 :D HAPPY! Så fick jag lite hallon & blåbärspaj med mig oxå! :)
Sen for vi hem och packad och sen vart det bråttom må ni tro!!!!
Jag höll på att missa tåget till västerås.. och jag fick stå upp hela vägen, typ 1 timme och 10 min! JIHA sa jag då! :) Kom av och väntade på bussen oh släpade in alla mina vaskor, hade ju med mig som sagt lite extra ;)  och bussen åkte, så satt vi fast i värsta bilkön!!! seriöst så jäkla sakta gick det men resten av vägen blev det räser så det jämnade ut sig lite ;) haha klev av bussen och hoppa på 10an och kom hem, skickade iväg ett sms till Sandra som kom ner och hjälpte mig bara upp mina grejer, sen har jag bara packat upp lite och duschat och nu ska jag sova för jag är typ as förkyld och jag måste till skolan imorn, eller måste och måste jag vill faktiskt:)
men men!

Sovgott!
PUSS <3

ny header...

hejsan hoppsan!
hinner inte skriva om igår nu men ska iaf ..
åker hem idag så nu är det packning som gäller och kl.16 går bilen mot örebro för att hoppa på tåget till västerås och för att sen ta bussen till Uppsala!
Va sociala för er som har mitt nummer det kan ju vara gulligt ;)
men nu ska jag trycka igen väskorna!
har med mig as mkt grejer nu för nu jäklar ska det bli fint på rummet!!! :D

PUSS

bara att göra, tuta & köra!

sitter hemma hos Sanna! Skrämde livet ur henne förutom så hon ligger på golvet i hallen död :o:( trist men så är det!;/
haha eller inte! Den gick ni allt på hah :D
Nej men skrämde henne gjorde jag iaf, åkte typ direkt ner på stan och tog oss runt på marken bland alla andra.. Seriöst proppfullt! Typ rekord! :o tog ett bra tag men vi klarat! och träffade några som är saknade iaf, resten lär man ju se ikväll :)

Har vart ute och ätit på GP med familjen här :) Så jag och Sanna vart helt döda för vi vart så trötta... men nu jäklar är det bara att göra sig iordning och tagga till så nu är det fix!

Det är bara att göraa, tuta & köra! <3
ha en bra kväll allihopa!
PUSS<3

Godmorgon!

eller ja god förmidda rättare sagt!:)
Vaknade upp rätt tidigt idag gick upp och gjorde frulle och satt med filten runt mig i fotöljen!
Sen var jag duktig och började tvätta så nu har jag tvättat två tvättar eller vad man säger :p
duktig johanna!
Men nu ska jag packa det sista och göra klart en ny header sen ska jag åka in till Sanna <3 Efterlängtade Sanna!!!
det fick bli en kortis!

men men ha en bra dag!
PUSS

hemma i Nora

tjenixen! :)

Känns liiite konstigt nu asså att man sitter här hemma, liksom Örebro, Nora, Öskevik?
Nej jag bor i Uppsala :) hah
Aa ska börja från början av dagen, Imorse var jag så jäkla trött men pallra mig upp tillslut och åt frulle och sen kom paniken! SKOLFOTO! Vad ska man ha på sig? Solen tittade fram och ja 20 i 8 tog jag bara på mig nånting och tänkte "ehh vafasiken.. det är bara ett skolkort?" Så på med avklippta legins, zebra linne och en grå kofta sen skola here I come. Plattat hår och cykel går inte ihop, Skickade iväg ett sms till Nisse och fårga vart hon var och så cyklade jag och hämta upp henne och sen vidare till skolan :)

Började dagen med vård&omsorg som ni kanske har läst och sen dom andra lektionerna.. och ja att jag cykla till gärnby och hem vet ni säkert och så packade jag. och till slut kom jag iväg mot bussen! Mötte Sandra och så kramades vi och sa hejdå! Men sen hoppade jag på bussen med min stora väska och en fullproppad liten väska :) hah gick mot bussen och jag skulle åka med 774, så gick jag på oså fråga jag om bussen gick till Västerås bara för att extra kolla liksom. Då säger han att den inte gör det? Så då tog jag 804 ist för den stod det Västerås på iaf. så jag tog en tidigare buss :) men kom senare till västerås iaf. Väl där skulle jag ha fått väntat i typ 20 min på bussen mot Örebro, men icke då! nej bussen var försenad 45 minuter!! JIIHAA
Där satt Johanna och frös som en gris:o
Så jag har suttit ute och tpy förfrysit i typ 1 timme så nu har jag ont i halsen ;/ ännu bättre..
Men men tillslut kom bussen och den var proppfull! och jag skämtar inte! Så jag fick sitta längst bak bredvid en tjej. trång vare men jag satt och dundra på musik i hörlurarna hela vägen så det gick rätt fort!
Mamma stod i Örebro och hämtade mig och på vägen hem svängde vi förbi hemma hos mormor&morfar. Så satte mig och kollade friidrott med morfar! :') han är så söt <3 hah

Sen vart det hem, äntligen! Så ja.. Noramarken imorn, Ska vara med min Sanna <3
Men antar att jag ska träffa en hel del andra oxå :) Alla saknar Johanna!

Men nu är jag sjukt trött så nu ska jag nog göra iordning för sängen :*
PUSS


Nisse tog en bild på mig idag efter skolfotot! Så där har ni outfiten ;)

Kolla hennes blogg oxå här, Nisse!


mot Nora!

hejsan hoppsan!
(bra kommentar där Frida;))
jahapp, dagen då.. Vi trodde vi skulle ha fotografering halv 11, men icke då! När vi har Vård&omsorg med sötaste Eva!!! :D hah ja då kommer dom och säger att vi ska ha halv 1 ist! jiihaa.. som om man inte såg för jävlig ut redan då liksom?
men men dagen rulla på, vi gjorde collage på vård&omsorg så Eva skulle sätta upp dom:D hah våran vart iaf snyggast!

Efter det typ 40 minuters rast och sen typ 40 min matte:) och fort upp till maten och snabbt ner igen! Nisse hade ju med sig lilla Fia (plattången). och för er som inte vet är Nisse det är Ann-Lousie :) kan vara bra att veta!
Så fixa håret och svenska i 10 min innan enskilda kort och vidare till gruppkortet :) Fotografen hade lite problem där eftersom vi är ju typ 32 st så vi stod mysigt allihopa :)
Sen skulle vi ha haft engelska med Jonas sa att vi fick inställt så då cykla jag till Gränby C och tog ut en hundrig och snabbt hem och slängde i mig mat och nu har jag packat klart.. tror jag. Känns som att jag har packat med allt som jag tog med upp ;/ men men :)

Nu ska jag bara extra kolla om jag har allt sen vidare till bussen till stationen och därifrån vidare med buss och bussbyte och  buss och sen bror <3
Skriver väl ikväll kanske :)
Ha en bra dag!
PUSS

skolfoto imorn...

och jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig ;/ Illa!
Men men, dagen har bestått av medicinisk grundkurs, svenska & engelska :) Sen slut :D det är as skönt, dagarna går sjukt fort och vips så är man hemma :)
Vart iaf jätte trött när jag kom hem så jag har legat på soffan och trott att jag skulle dö eller nånting :)
Sen tog jag tag i mig själv och sa: nej Johanna! Nu måste du åka och handla så du inte dör på vägen hem imorn!
Så då tog jag cykeln och cykla till ica och handlade, såg ut som värsta uteliggaren med högsta volum dundrande i min hörlurar.
Cyklade hem igen och har inte gjort nånting sen dess.. Har inte ens packat som jag sa att jag skulle göra!! ajaa bajja!!
Men imorn får Ingrid cykla hem själv för imorn måste jag hem snabbt och packa och allting och sen tar jag 15.17 bussen till stationen och från stationen 15.50 tar jag bussen till Västerås och från västerås åker jag 17.45 mot Örebro! Där min bror står frivilligt och hämtar mig! SÖTT <3
Tror att han saknar mig :D hihii

aa så ser min dag ut iaf! Nu laddar vi upp på den lilla shoppingen igår!

det tog för lång tid att fixa korten så :D
men men tröja 1! SANNA KOLLA NU ;D


tröja 2 :) Båda är från Gina Tricot!
och ringen fick jag ingen bra bild på men den är iaf orange :) hihi

Men nu ska jag sova, för Sanna (rumisen) sover redan :o

PUSS & GODNATT <3

godkväll godkväll!

ja vilken dag säger jag bara!
Idag har äntligen lektionerna börjat :) Känns liite konstigt att man säger så.. brukar vara tvärtom;/ hmm men vi har ju lekt så mycket och hållt på hit och dit så nu vill man bara komma igång.
Så idag vart det ut till brandstationen igen:) Men nu var vi i våra uppdelade grupper, tur att man ialla fall känner Sandra & Jessica :) Vi startade med SMO på morgonen, fråga inte vad det står för det vet jag inte ens själv:) det är iaf brandmansgrejen med Markus & Patric :) Vi gick igenom hur man blir brandman och där satt jag och lyssna för fulla muggar! Sen typ lite bilder och sen gick vi igenom framtida schema! Tagga till v.36 :D Sitta i den där containern! <3
Sen gick vi runt på brandstationen, kolla på bilarna osv. Andra lektionen var gympa gjorde inte så mycket där heller, gick igenom vart omklädningsrummen var och vad vi skulle göra och sen körde vi lite gympa sådär :)

Sen mat, roligaste grejen att dom åker ut med mat till oss, typ en som här caintringgrej(jag vet inte hur det stavas!!!)
Gulligt av dom iaf! :)
Sen sist, matte där gjorde vi multiplikationstabellen och jag var typ klar först :D STOLT! hejja Christina som lärt mig allt ;D haha
Sen blev vi indelade i grupper och då satte vi igång med ett matte häfte som vi ska fortsätta med på fredag tror jag :) och sen slut!
Så gick jag och Sandra till bussen och sen följde hon med mig och fixa ett till ungdomskort till mig tills på fredag och sen åkte jag hemåt:)
Jag & Strömner gjorde omellet och sen for jag upp till Gränby C och shoppade lite med Ingrid :)
Det vart iaf 2 tröjor från Gina, och en ring:) och nagellacksborttagning :'D hah bra stavning där men men.

Kom hem, gjorde inte så mycket. Blev inkallad till Lovisas rum och där blev jag fast för hon skulle lägga ut sånt här papper ni vet som man lägger på golvet när man målar! men hon ska ha det där hela tiden så jag vart flytthjälp och till slut så stod alla möbler för dörren så då var jag fast! Tur att hon hade teven där inne så man kunde kolla på fångarna på fortet åtminstånde :)(y)!
Kom iaf ut därifrån till 20 i 10 och då var vi så hungriga så då vart det kvällsmat och sen kommer Sandra hem och frågar om vi vill ha cheesecake och det hade vi tjatat om så det åt vi :D lika gott som vanligt!
Duschat en snabbis nu och ingen Sanna på rummet inatt heller så nu kan vi snarka hur högt vi vill :D

SOVGOTT! <3

ps. bilder från dagen kommer upp imorn ds.

måste bara svara såhär!

Kusin Frida: ja det är super här uppe :D absolut! :) Första köpcentret ligger typ 500meter härifrån :) sen 6 min till stan :) bara att du kommer!
Ja det gör vi säkert! PUSS <3

Sanna : ja :) Ja jag skulle oxå trivas bättre om vi vore närmare varandra :( <3<3 men till helgen är du min!

Johanna <3 Brandstationen

hejsan hoppsan alla glada :D

Idag bart det gå upp lite tidigare eftersom 1orna skulle åka 8.30 från stationen. Men det gick galant! Eva åkte med oss :'D haha skönaste människan helt seriöst!! haha så söt, eller ja inte söt men ja :) hah
Vi satt typ och vänta jätte länge men sen samlades vi i våra faddergrupper! och sen har vi gått stationer hela dagen typ :) Vi var ju bäst på skidorna iaf! haha vi fick inte ens köra det andra varvet ;) haha
jiihaa! och vi vann inte idag heller..
Men sen traskade jag, Gunilla, Sandra & Nisse (Ann-lousie) mot Ikea och hoppade på en stadsbuss där :) Sen gick jag och Gunilla till stationen så åkte jag hem, gjorde lite mat sen cykla jag snabbt till Gränby C och köpte presentkort till Julia! eftersom hon fyller 17år idag :D GRATTIS <3 Så snabbt hem bytte kläder på typ 1 min noch sprang till bussen :)
Mötte Julia vid stadshuset och så åkte vi vidare hem till henne och då står min moster där i köket och gör tårta :'D hah mummma! <3
Så fick jag tårta och sen mat på det :) Så beställde vi bussbiljett till mig tills på fredag då jag ska hem till lilla Nora! :)
Skratta med Julia så jag fick kramp i magen och lurade Sanna <3 :) Mina dumma blondin!<3

ja, men helt ärligt.. jag trivs riktigt bra här i uppsala!:o visst det är tidigt att säga det men jag verkligen trivs :D Det är as skönt! Sanna verkar trivas där i bonnelandet dit hon har flyttat nu :) Vi ahr bytt roller! ;)

Men men, nu ska jag hoppa in i en snabb dusch för imorn blir det tidigt för imorn ska vi till brandstationen och börja ha riktiga lektioner! ska bli riktigt skönt :)jiihaa!

PUSS & SOVGOTT <3

sorgligt..

hejsan hoppsan alla ni där ute :)
Haft en bra dag? Seriöst här i Uppsala har solen vart framme hela dagen låång och varmt har det vart :D GÖTTMOS!
Idag i skolan kom 3:orna oxå. Dom var väl okej..
hah vi hade iaf Svenska diagnos test grejer på morgonen och sen skulle vi ses i dom faddergrupperna vi va i förra veckan men nu var det 3or med oxå :) Och sen skulle vi på skattjakt.
Asså vi gick på stan oså skulle man göra grejer för att få poäng, typ ta kort på en gul bil! eller sjung och dansa hela smågrodorna på aa ett torg som jag inte kmr ihåg vilket :) men det var rätt kul :) och vi fick ett gäng som inte var från sverige att skrika Cultus är bäst! :'D haha fast det blev typ Curtus är bäst men men :') film på det kmr kanske imorn :)
Vi fick iaf ihop 285 poäng, men dom som vann hade 365 :( attans men vi var ju inte sämst iaf!
Efter skolan gick jag med Ingrid till centralen och köpte busskort till henne och sen gick vi tillbaka till skolan och till Joakim (våran rektor) och fick tillbaka våra pengar :D hah
Sen cyklade vi hem och jag var så trött och det var så varmt så jag la mig på soffan och kollade tv, tills jag blev så hungrig så jag va tvungen att göra mat! men sen gick jag tbx till soffan till Sandra kom och efter hon hade äit satt vi där, nersjukna som två döda fiskar!  hah :)

Sen ryckte vi upp oss och diskade och sen så kollade vi på Remember me! :( jag grät och Sandra typ skratta åt mig:( haha sjuukt sorglig film! lite seg i början men helt klart värd att se:)
Men men :) nu orkar jag inte skriva mer! och juste! Lovisa kom hem idag :D haha eller hem och hem hem fårn Ockelbo(eller hur det stavas)! :)

men nu ska jag sova för imorn kl.8.30 går bussen mot viktoria :) (brandstationen alltså) :D jiiha <3
PUSS & GODNATT <3

GÄSTBLOGGARN!

Hejeee! :D
jag är sandra! jag bor i 3:3! jag är johannas bäääästaste elevhemsvän någonsin och det kommer aldrig ändras!
i helgen har jag varit hemma hos mig, i ockelbo, med mina föräldrar :))
och jag övningskörde, i tio mil, är inte det JÄTTEcoolt?
jag ÄR jättecool.
ni borde läsa min blogg, och följa mig, för jag är awesome :D
http://teehee.blogg.se

nu ska jag sitta vid min egen dator.
och sen ska jag duscha klockan tre. på natten :D

PUSSPUSS

tråkig söndag

Hejhopp :)
palla inte skriva igår för datorn va segaste ever.. Men jag sov iaf länge för jag va helt död sen i fredags efter hum-c med Ingrid :) hah Kallt som fasiken vare :o
Aa igår iaf :) slappdag! på eftermiddagen tog jag 16.22 bussen ner till stationen och mötte Julia vid UL så köpte ungdomskort! Sen vidare och tog ut biobiljettern och sen till donken :) jess tjockis! JAG VET!
Sen drog vi oss mot bion igen :) satt där ett tag innan vi gick in och satte oss. oså satt det 3 små fjortisar högt upp coh skrek och tjoa! höll på att gå upp och ge dom varsin smäll på stjärten asså :o ååh..
ajaa, vi såg iaf Vampyrer Suger ni vet parodin på Twilight! :) haha jag skratta så jag dog typ :) Men den tog slut för snabbt ;/ Men den får iaf 2.7/5 ;) så helt okej alltså sen drog vi oss mot stationen och jag hoppa på bussen och julia hoppade på tåget.
Väl hemma vart det chill..va rätt trött så :)

Men jag gick upp rätt tidigt idag. Åt frukost vid teven med Lilly och bara slappade.. Men nu tror jag att jag ska ta tag i det här och städa rummet :o ja jag vet! vad har hänt med Johanna? :) det kan man undra! Sen ska jag till Gärnby och handla oxå. Kanske träffar Ingrid eller nån senare :)
Ha en bra dag!
PUSS


Kläderna igår :)
*Beige Jeans jacka (mammas gamla)
Randin tröja - HM
Strumpbyssor - från min garderob helt enket :)


snigging! ;)

Jag & Sanna :'D Den sitter på min dörr! :D
bara för jag är bäst på att rita! <3

fredag! :D

tjolahopp!
Seriöst.. Det känns inte som fredag ;/ Men det är nog bara för att vi började skolan i onsdags.. :)
Men men. Ska börja med att berätta lite om kvällen igår! haha FÖR kul! :)
haha aa som sagt skrev ju att jag skulle till Gränby med Ingrid & Hillevi. Men det vart ändrade planer.. För Lovisa påminde mig att vi skulle ha grillning här vi tövädret med alla elevhem för dom som va nya oså då :) Så åkte till Gränby och handlade sen gick jag och träffa Ingrid & Hillevi en stund innan jag cyklade hemåt och mot korven :'D haha
Alla tillsyn var här, tilloch med bamse :) Sen på kvällen bestämde vi här på våningen att vi skulle ha filmkväll & äta av Sandras Cheesecake :) Så jag och Lovisa började välja film! och sen så kommer Sandra på att hon har ingen skartkabel eller vare heter :'D Så jag, lovisa & Sandra cyklade i rask fart mot Gränby :'D haha Roligaste cykelturen ever :D Snabbt tillbaka och koppla in allt men då ville inte teven funka :( Så vi tejpa lite och sen vart det bra! Så Vi mulla och kolla på She's the man :) mysigt!

Idag i skolan har vi har mångkamp med faddergrupperna + en lärare :) roligt! Juckboll och jag har suttit på Micke(lärare)s axlar och Rullstolsrejs :D ojojoj säger jag bara! ;) hah
Fick sluta tidigt som vanligt coh jag & ingrid cyklade hemåt! :)
När jag kom hem ser jag att det är en tjej som håller på att flytta in, så frågar om hon ska flytta in här på Tövädret och hon svara ja. Då frågar jag om hon skulle flytta in i 3:5 och hon svara ja då oxå :( Så nu har jag en rumskompis!
Men hon åkte hem sen så hon kmr på söndag igen :)
Men nu äre räser här asså.. har duschat och håller på att sminka mig coh nu ska jag välja kläder och ja allt!
Ingrid & Hillevi ahr dragit med mig på nånting :) jaja kan va kul och träffa Uppsala bor :)
men nu ska jag kila ska vara hos ingrid kvart över 6! :)
Ha en bra kväll
PUSS<3

andra dagen i skolan..

gjorde vi inte något speciellt :) Det börja med att vi hade mattediagnos så dom skulle se vilken nivå vi låg på. Sen fick vi brev av lärarna och sen fick vi skriva ett brev tbx :) sen typ rast oså gick vi upp till katedralskolan och åt med våra mentorer :) Sen ner till skolan igen och då var det dax att träffa 2orna :) Speeddating ;) hahah jiiha!
ja dagen gick och vi fick sluta typ 1½ timme tidigare så då tog jag och Ingrid sällis hem och nu sitter jag här, hungrig! Så tror det får bli att värma mormors pannkakor :D haha
Senare blir det att åka till Grnby Centrum med Ingrid och Hillevi iaf :)
Ajaa nu ska jag äta !!!! :D iiihp
hejdå
PUSS

första dagen är avklarad!

och jag går här med i 1B ;) haha låter som man har börjat på lågstadiet! hah 1B
jaja! ser ut och bli e bra klass iaf! :)
När jag kom dit i morse stod det massa utanför och då tänkte jag ja här ute kan jag ju inte ställa mig helt själv :o hur skulle det se ut? Första dagen och allt.. ja där står mobbade Johanna;) haha
nej så jag gick in ist! och tur det kanske? För där inne stod det 3 tjejer som skulle börja på samma skola som mig! Gick och kollade på listorna om jag skulle få gå i A eller B, vilket ja ni fattar att jag hamna i B :)
Så jag började prata med tjejerna och det var typ 25 min kvar tills vi började så vi hälsade på varandra och snacket flödade på! En av tjejerna skulle jag gå i samma klass som, Ingrid! :) Super trevlig och söt tjej :)
Vi gick tätt in tsm och satte oss vid samma bord. Vi "kände" ju iaf varandra ;)
Resten av klassen rullade in och våra mentorer, Frida & Tobbe (tobias). Micke kom oxå, men han ska vi inte ha förens nästa år :) Dom babblade på och vi fick massa papper som ska tbx imorn med påskrift av föräldrarna, aa jo tjena! Men berättade för Frida och hon fattade läget.
Vi fick nyklar till våra små skåp och ingrid fick sitt först :'D haha men hon ville inte gå ut själv så självklart satt hon och vänta på mig :) Hon fick iaf sitt på undervåningen medans jag fick mitt på övervåningen, numero 8.
Dagen fortsattes med prat och prat och papper och lekar ;) Sen klart slut!:)

Så fick jag skjuss av Ingrid på hennes vinglande cykel hem :) haha eller typ hem till henne så gick jag därifrån sen. Men imorn ska jag cykla till skolan. Kanske tar sällis med Ingrid;/ hmmm...

aa har vart helt död när jag kom hem, gick in till Sandra en stund när jag kom hem och berätta om en snygging vi hade i klassen men han skulle tyvärr gå i den andra :( attans! men jag ska endå tillbringa en del av dagen tsm med han imorn ;) haha
Aa satte igång och lagade mat när jag kom hem, slog till med fiskpinnar & potatismos, haha mästerkocken! :D
Sen har jag degat i sängen och kollat på Sex and the city ;) så trodde jag klockan va typ 8 eller nånting men inte då! tiden går sååå sakta... det va nog bara för jag kom hem vid typ halv 1 sådär..;/
Ja nu orkar jag inte skriva nå mer för jag är sjukt trött.. kanske ska gå in och kolla vad Sandra & Malin gör:)
PUSS



mitt schema!:)



Johanna 3:5 här igen

hej igen! :)
Är helt död i ryggen och fötterna efter en hel dag på stan med Julia. Det började med att vi gick mot Cultus(min framtida skola) det var inte så svårt. eller i början svänger man rätt mkt men efter man gått under vägen är det bara rakt framtill järnvägen och där ska jag svänga till höger och sen under järnvägen coh sen framme :) Det tog ett tag att gå faktikst ;/ Börjar 9 imorn så jag ska börja gå 8 tror jag :'D hahah hatar att komma sent, såå pinsamt:) och det tar ju typ 35 min. 40 om jag går fel så ;) haha bäst att vara ute i god tid!

och nu börjar det regna här oxå.. jiihaa!
och hungrig blev jag oxå;/ En av mormors matlådor eller nudlar? hmmm.. NUDLAR!



som ni ser så står en säng fortfarande tom... men rummet är rätt stort :)

klart slut från Johanna 3:5

PUSS

Johanna 3:5

hejsan hoppsan :D
Nu sitter man är i Uppsala, Tövädersgatan 13A, tredje våningen rum 5 ;) Därav har man fått sätta lappar på alla grejer i köket "Johanna 3:5". snyggt va ;) my new name! :D
Man kände sig som typ Patrick 1,5 när man satt och skrev "Johanna 3:5" typ 150 ggr ;) haha
Min rumskompis ahr inte kommit än, och inflyttningen va igår och i förrgår ;/ Så vem vet.. jag kanske får bo själv :) skönt isf! :D
Igår var det inget speciellt, Alla hjälpte mig flytta in alla grejer (Mamma,Mormor, Moster & Kusin Julia) sen åkte vi till Ikea <3 Åt lite och sen shoppa lite saker, Sen for jag och mamma iväg på möte som alla nya skulle på som bor på elevhemmen här i uppsala. Sen åkte vi och handlade mat oså :) Och då märkte jag att jag bor typ 400meter från Gränby Center som är ett köpcenter ;) najs va?
oh yeah bby!
haha, åkte iaf tbx hit och packa in i kylen och mitt lilla skafferi och sen så åkte mamma! Den stackarn grät :( <3 Oså ringde hon typ 2 ggr igår;) hah
Jag somnade iaf som en gris igår och var duktigt och gick upp rätt tidigt endå. Halv 9 :) duktigt!
Alla låg typ och sov men jag satt där i köket själv och åt frulle minsann! ;)
Nu är man ny duschad och nu är det bara Julia jag väntar på :)
Hon kommer om typ en kvart så då ska jag gå ner och släppa in henne oså ska vi göra oss klara och sen ska vi ära mig hitta min skola och köpa busskort och lite sånt :)
najjs!

Imorn börjar man skolan oxå :o börjar bli lite nervös :s tänk om jag inte hittar imorn ;s och hur fasiken ska jag hitta hem sen :O jaja!
nu måste jag göra mig iordning för snart kommer Julia!!!!
PUSS


Gröna bussar <3

Här bor jag :D Längst upp bredvid takrännan eller vare heter

här bor snyggingen!

min säng :D

ajaa fler bilder sen pusspuss

Hejdå Nora!

ja, nu känns det lite konstigt asså.. Jag ska flytta! Och det är ju liksom inte så att jag bara ska flytta typ in till Nora eller Linde nej jag ska flytta till Uppsala!? liksom wtf! ;) Pirrigt, nervöst och sorgligt är dom känslorna som flödar rujt i hela kroppen nu. Känns som om man bara lämnar alla här hemma :( Känns som om man inte vill längre, man vill stanna kvar här där man har all trygghet och alla vänner men icke..
Ska förbi Sanna en sväng på morgonen coh då kmr tårarna komma kan jag ju säga :( BLÄÄÄ

Jag kommer dö i Uppsala av ensamhem... ALLA MINA VÄNNER MÅSTE KOMMA UPP!! kommer dö utan er :(
Och Sanna hon får ju iaf en till vecka i Nora eftersom hon flyttar på söndag :( <3

ajaa nu kan jag inte skriva mer för då sitter jag snart här och gråter floder och nu måste jag packa det sista!
skriver när jag är i min nya stad..
PUSS <3

flytt imorn!!!:O

imorn smäller det! Känns helt otroligt nu, sommaren har gått så fort...

Sanna kom ju hit igår med en stor godis påse! :) Vi packa lite granna eller ja la mina kläder på golvet;) haha sen gjorde vi mat, vi slog till med pommes & korv :) fint asså! Sen åkte vi med bror min ut till gofbanan och spelade 9hål :) Sanna träffade faktiskt bollen :o :D haha hon var så duktigt! Så nu har vi strykigt golfen från våran sommarlista! ;) Jag sänkte mig! Jihaa

Vi åkte hem och alla tre satte sig framför teven med en chips skål och en godis skål ;) haha tjockisar :s Pontus gick och la sig rätt tidigt men jag och sanna kollade på "Liftaren" en liten skräckis sådär så båda satt helt klistrade inne vid teven :') haha framåt 2 hamnade vi i mammas säng coh somnade som två små prinsessor där inne! Vaknade vid 11 av att Pontus väkte oss sen har vi degat fram för Paris Hilton my new BFF hela förmiddan :)
Sen när Sanna åkte hem och vi kramades så kom tårarna i ögonen! Kämpade för att hålla tillbaka dom verkligen!
Imorn flyttar vi ifrån varandra! :( usch!! känns hemskt..
Känns som att man inte vill längre, sitter här och har gråten i halsen! :'(
Men det blir nogbra när man väl kommit upp! Kommer ju vara jobbigast i början.. Tur att jag har min kusin i Uppsala och moster asså <3
jaja nog pratat om det nu!:)
Måste packa alla kläder och smågrejer nu!
Imorn kl.8 åker jag, mamma och mormor mot Uppsala:)
Nu gråter johanna så hejdå så länge!
PUSS <3

lite svar!

måste ju vara snäll och svara på några kommentarer!

Hanna, vi hade en bra kväll eller jag hade det så tack :D

Anneli Mendez, Jo tack det är bra! Hur är det själv?
Fin blogg du har och tack för att du kollar min eller iaf checka in den!
Grattis till dig och din pojk för att ha varit tillsammans så länge! :)
http://annelimendez.blogg.se

Claudia, Tack ska du ha! :) Slänge bara ihop lite bilder så blev det en header men tack ska du ha! :)



Hemma!

Hemma från en sjuuukt rolig vecka i Göteborg! Spelat på riktigt fina banor! LISEBERG! ;D
ohjess! Vi kanske inte spelade världs bäst men vi var fasiken inte dåliga! :)

Och nu kommer man hem till packning! Mamma har vart och köpt lite grejer till mig, sånt där bra liksom som typ stekpanna och ja det kan ju va bra att ha liksom :)
hahah och snart kommer min bejb hit! Så vi kan kolla lite film och gråta tsm innan vi flyttar ifrån varandra <3 Det kmr bli pool i huset kan jag ju säga! :o ojojoj! :)

Men jag slänger upp lite bilder här nu!
Först lite bröllop och sen lite göteborg!


sötnos moa, efter jag fixat hår och klänningen va på!

En johanna med skumpa i handen! :)

Det fina brudparet!

jag och älskling ph :)
Aa resten kommer upp på fejjan!

Efter Kålerado ;) haha Chrille va blötast iaf :)

haha :) Chrille!

jag och Rodney! :)

första åket i balder! :)

ajaa resten av bilderna kommer oxå upp på fejjan! nu ska jag byta om för snart kommer Sanna :*<3
PUSS

i göteborg!

Hejhopp!
träligt att jag inte bloggat på ett tag men är i Göteborg och min käre bror har haft datorn och jag fick den nu ikväll! härligt att vi åker hem imorn :) hem till packningen! :)

men men över till golfen, vi har typ vunnit två och förlorat 3 :( idag förlorade vi två stycken!!! det rä fasiken inte bra :( men laget är bäst här asså :) hahah kul har vi iaf och jag tror ingen som är med är riktigt klar i huvudet iaf ;p hahah
massvis med bilder kommer upp till helgen! bilder härifrån göteborg och bröllopet :D fett najs :D
Har spelat på en del fina banor asså, Partille var grymt fin! lysegården igår var oxå rätt fin. jaja palla golf!

Nu vill jag hem, hem till Sanna<3 Sista helgen i Nora. eller sista och sista :) men ja ni fattar... just nu känns det jävligt skönt att få flytta och komma bort från Nora och allt folk där, bor ju endå bara muppar där ;o bara jag och sanna som är normala ;) haha äre inte så?
ajaa nu ska jag duscha lite snabbt sen får det nog bli sängen i think :)
GODNATT & PUSS

bröllop! <3

ÅH Helene & Bobby, kära "mamma" & "pappa"! :) Gifta nu va! :)
Dagen började tidigt med att Moa & Helene kom hit för att fixa hår och smink. Vi drack skumpa och blev klara i tid! Jag började gråta när Helene tog på sig klänningen här hemma! Så fin<3 Bobby började oxå gråta sötnosen ;) hahah!
Suttit i kyrkan och gråtit som en liten gris nu då och nu är man hemma en snabbis och ska strax vidare till Bröllopsfesten! :)
Kvällen kommer troligen spenderas med Världens bästa vän, Philip Kevin Gehrman. Min bror för livet!

ajaa, bilder kommer väl imorn eller nå :)
PUSS <3

längsta dagen ever!

Känns som om dagen har varit sjukt seg ;o känns som om tiden står still liksom!
jaja, Gick upp vid 10 i 6 imorse! pigg & glad ;) nästan iaf. Åkte hemifrån vid 06.20 typ och mot Mellringe GK. Gick ut i andra boll vid 7.40! Det var fasiken redan varmt ute då :o Och Gartz den stackars, han gick i lång byssor hela första 18!!! Starkt kämpat asså :)

Sen satt vi ett gäng och åt mat och Carro berättade om när hon badade med moppen och vi alla satt och skratta :) Så går det!
Gick iaf ut sista 18 12.55 och vi va typ inne 16.20 så det är ju rätt awesome! :) Spelade inte så värst bra men vafan inte fasiken var jag sämst iaf :)

Mamma kom iaf och hämta mig vid kvart i 5 och kvart över 5 stod jag på jobbet! Redo för att jobba kvällen! ELLER INTE! sååå trött trodde jag skulle somna där ett tag men nejnej. haha
Åkte hem med Bosse & Anneli och har typ suttit här sen dess jiihaa!
kollat på Never back down! SÅ snygg! Sean Farris <3 ;) mmmmums!

men nu lär man gå coh lägga sig för imorn är det bröllop på schemat! :) kvart över 10 imorn biti kmr Helene och Moa och vill bli fixade så :)
kort kmr väl senare :*

GODNATT & PUSS

Håkan Hellström!<3

Godkväll :)
Sitter här och chillar nu efter en kvälls jobb och lyssnar på bästa Håkan Hellström! Seriöst ingen är bättre :D Är bra sugen på att kolla på honom till hösten ;) Fett najs!!! <3

ajaa, Dagen blev ju iaf att jag åkte och hämta Moa och hon satt som klistrat mot mig när vi åkte hem och typ satt och skrek "jag kmr ramla av!!!!!". (så dålig är jag väl endå inte på att köra?) Aa vi överlevde iaf hem och då gick vi in och tog det lite lugnt! Sen börja vi gå ut och fixa hår och sminka :) Hon kmr bli så fin!
Sen hoppade jag in i duschen iaf och åkte iväg till jobbet! Det saknades en person där på kvällen men med Anna så löste allt sig som tur va! Jag och Karolina stände iaf och när vi larmat på och allt så kom jag på att min hjälm va där inne :o hahah! bra johanna.. Så det blev att låsa upp och trycka alla koder och shit och hämta och göra om allt igen! :) hah typiskt right?

Kom iaf hem till slut och nu sitter jag här! Ska väl ta och lägga mig snart eftersom imorn är det Regionskval och jag går ut i andra bollen kl.07.40 imorn biti! Sen andra ronden går jag ut 12.55.. Golf är väl en härligt sport? Eller?
Ska iaf åka och jobba om jag hinner det efter golfandet. :o Fullt upp! Annars blir det nog en tripp till mormor och kolla om hon hade grejer till mig tills jag flyttar! :)
Tagga om och packa för Göteborg på måndag och ytterligare 4 dagars golfspelande! :)

jaja! nu blir det väl strax sängen så sovgott på er alla!
PUSS <3


queen off the underground

halojsan!
ny dag, härligt! Var faktiskt duktig och ställde klockan igår så jag gick iaf upp halv 10. Rätt tidigt iaf, kände att man kanske ska börja komma in i tiden nu när skolan börjar om 2 veckor liksom. jaja :) Jag börjar faktiskt tagga skolan nu, flytten lite mindre kanske men ja det kommer säkert bli bra! :D
Jag kmr bli biff som fasiken iaf :o träna med brannmän liksom? Jag kmr dö! Jag är ju typ as svag och har ingen kondition alls ;/ hur fasiken ska det gå?

Men jag ser hellre att jag dör i skolan än att dö hemma av tråkighet så :)
Idag ska jag iaf testa frisyr och smink på lillasyster tills bröllopet på lördag sen ska jag åka och jobba kl.5!
och just nu sitter jag och diggar SKÖÖNASTE låten! :D ME LÖV! <3
Queen off the underground med The knockouts! <3 Man kanske skulle ha sett dom på PIP iaf? hmm.. det var rätt många band som var bra som man missade men det tar vi igen nästa år antingen på Peace&love eller PIP :)

Men nu ska jag ta och göra mig iordning och åka iväg och hämta Moa sötnos! :)
Ha en bra dag!
PUSS

lyssna på min favoritlåt för tillfället & njuuuut <3
The Knockouts – Queen Of The Underground

i like it

Hellloooo ;)

Hur har eran dag varit? min har varit exakt som vanligt! Tråkig och hmm tråkig.. Åkte och jobbade vid 5 till 8! gick awesome
asså jag är inget kul att skriva? ;/ mitt liv lär va as trist och stackare som verkligen lägger ner typ 5 minuter av sitt liv att sitta och läsa det här :'D haha ajaa ni får allt skylla er själva!

imorn ska jag iaf testa håruppsättning och smink på lillasyster tills bröllopet på lördag :D Åhhh :') lagar väl lunch åt oss då och sen ska jag jobba kväll.

jahapp så tråkigt är mitt liv!
HEJDÅ!


favoriter!

Här har ni lite underbar musik! ;) njuuuut <3

jag och min pappa <3

film tajm!

jahappsan! Det blev som sagt örebro idag för min del. Väl när jag stod och vänta på bussen kmr det en tant och börja babbla på om allt möjligt med mig och till slut önskade hon mig lycka till i Uppsala :') guuliigt! hah!

aa dagens köp blev iaf en tröja(långärmad) och ett linne från Gina :)

denna tröja :) ÄLSKA! <3


så ser den ut på oxå men ajaa :)

och linnet! :) hah gult och det lyyyyser verkligen om det men snyggt vare så :)

men nu ska jag kolla på the wedding singer! :*
PUSS

Örebro nästa!

Har vart riktigt sugen på örebro här ett tag nu så idag ska jag ta mig i kragen och åka in :) Kanske träffar Jennifer bby! ;D oh yeah!
Shoppa lite så man får lite nytt i garderoben! :) Uppsala killarna ska ju få se vilken pudding dom får till dom, right? hahha låter bra iaf tkr jag. Men nu ska jag kila och kirra hår och lite smink!
PUSS


aa vilken pudding, huh ? ;/

2 veckor kvar!

hejsan hoppsan! :)
Jobbet gick galant, bar att min stängnings partner inte kom men Sofia kom som blixten och stängde med mig :))
Kom nyss hem från la familia Gehrman, har vart och hämtat mobilen jag fick låna av ph <3 :)
jag och moa planerade lite när vi ska öva smink och håruppsättning på henne tills bröllopet som redan är på lördag :O GALET!!!

och jag har bara 2 veckor kvar i Nora nu! oxå GALET!!!!! :D:O Sjukt, osannolikt men gryyyyymmmt skönt och roligt! komma bort och börja om liksom. Och visst kommer man sakna alla vänner här hemma men om dom är riktiga vänner har jag ändå kvar dom även fast jag kmr bo 20 mil härifårn men ;)
ÅÅÅHHH Är sjuukt taggad på allting nu för tiden! Göteborg nästa vecka och det kmr oxå bli GALET! :D haha mkt galet i detta inlägg..
Och jag är taggad på örebro imorn asså.. Tror det blir en sväng in asså! :) Lillasyster kunde inte bli med.. jag som planerat en mysdag i Örebro ;/ hmm ajaa! Skönt att åka själv :) men får se hur det blir! Men ska gå och dejta sängen nu! :*

PUSS & GODNATT <3

dax att fara...

för att tjäna lite mer caash asså ;) Fint!
Seriöst imorn ska jag ut och springa typ... en mil eller nå ;/ bakade kladdkaka idag så tror det får bli 1½mil!
ajaa, en kortis fick det bli för nu måste jag fara!
CIAO!!!<3

Johanna <3 Bajamajor

första festivalen är gjord!! Och inte var det den sista iaf. Jag och Sanna har redan börjat planera in Peace & Love 2011 ;) hah
Regn, regn och regn! :D
Grymma artister/grupper iaf! Vi kollade på The Sounds, Teddybears, Hoffmaestro & Chraa<3, Takida & Maskinen!
Blev helt kär när vi kolla på Hoffmaestro!!! Snyggaste & Underbaraste rösten ever, Nils Tull! MIN MAN!:o <3<3

<3
Vi fick ju som sagt aldrig upp tältet i torsdags men i fredags åkte det upp! Och vi slänge in våra grejer och drog upp till parken och röjde till Hoffmaestro! :) Regnet öste ner och vi åkte hem ett tag till Sadelvägen och åt och fick nya regnkläder och sen åkte vi tillbaka och kolla på Takida :)
Aa det flöt på där nere! hahah fatta ni? Flöt på XD haha ös regn ;) hah ajaa.. Vi åkte iaf hem och sov sen på Sadelvägen ist för tält igen :)
Igår vart det chill hemma med Mattias med film & Pizza :) Jag spelade lite poker åt han oxå :D han var iaf kvar ;)

Idag vart det upp sent som vanligt äta pizza till frukost och sen åka hem byta om och sen ut och spela träningsmatch med göteborgs-laget! Taggad? eeh nej.. men men skönt var det att komma ut och gå iaf:)

Men som sagt! Dom pengarna man la på PIP var helt klart värt det! :)) Så himla sköna personer som man har träffat det är så sjukt ;) hahah Festivallivet är bäst! Iaf gummistövlarna! haha
Här kmr lite bilder oxå!

Sanna på bajamajan ;)

sexiga b-rudar!

teddybears

On tha bajamaja! <3

aa det får räcka asså ;) Mer finns på saannapersson.bloggplatsen.se!

men men PUSS!

RSS 2.0