2 veckor utan min Sanna :(<3

hej igen! :)
va ju och fira morbror nu på eftermiddan :) tog med newbody grejerna, vi säljer ju med spanskan för att vi ( dom som har valt att följa med ) ska ju dårå åka till spanien typ i början av Juni innan skolavslutningen :) har sålt as mkt bara idag :) duktigt!

philip kom hit en sväng oxå medans bobby klippte sig :) så vi satt och plugga för han hade omprov imorn! :) haha blev kanske inte mkt pluggande men men.. :)

Nu sitter min baby på planet :(( smsa med henne precis innan hon gick på planet. satt nästan och grät! fick verkligen tårar i ögonen! :'( <33 kommer sakna henne som sjutton! Kommer typ ligga helt död hemma, kommer säkert bli sjuk bara för att hon är borta sen när hon kommer hem blir jag frisk :) haha

aa ska iaf ta och plugga lite mer kemi nu ;/ prov på onsdag!
pusshej <3

pulka åkning! ;)

hejhopp!
har vart uppe hos Kerstin och Kurt och åka pulka och bob med massa :)
mest små ungar där men man måste ju bjuda på sig :) åkte med mina sötnosar Hilma & Tyra :) haha <3
drog dom upp för hela bilvägen! träning asså:)


Jag, Hilma & Tyra :)

aa men nu ska vi åka in till Nora och fira morbror :)
skriver senare! :*
IKVÄLL ÅKER MIN PRINSESSA TILL THAILAND! :( <3


pusshej <3

grattis sebbe! :)

ja denna kväll har verkligen sugit! så jäla tråkigt.. har suttit och gjort en ny header iaf :) kommer nog upp imorn så den får duga ett tag :)
va nyss inne i linde och hämta bror på folkan, men nu blir det sängen för jag blev as trött nu! ska ligga och drömma om Sanna inatt :* hon lämnar mig i 2 veckor och åker till thailand imorn :(((
godnatt alla <3



grattis till snyggingen som fyller 21 idag:)


tråk lördag!

tjenää ;)

sitter här och lyssnar på Caramell, ni vet bandet man alltid lyssna på när man va liten? iaf gjorde jag det :) favorit låten "om du var min" och "caramelldansen" går stup i kvarten :)
imorse vart det gå upp tidigt, halv 8 skulle vi va på ica. Skulle dit och lära mig kassan igen :) satt fasiken själv och jag va KUUNG! ;)
ingen nyhet men men :D självförtroendet är på topp idag!
aa åkte iaf hem runt 2 sen dess har jag bara plockat undan lite på rummet och degat framför teven.

herrarna i curling dårå ;/ surt! några centimeter bara!! fyfan ;( attans säger jag bara.. det är bara tjejer so kan :))

snart slut på lovet oxå.. hmm, skönt faktiskt :) saknar klassen faktiskt och det har bara gått en vecka ;)
spännande dag på måndag oxå, eftersom vi kanske får en ny i våran klass då :) egentligen vill jag inte ha nån ny i klassen ;/ våran klass är redan bäst som den är! :)

ajaa nu ska jag sluta skriva massa tråkiga saker här :) pluggning imorn! ;/

pusshej <3


sängen <3

hejhopp alla :)

igår vaknade jag upp bredvid sanna :) så gick jag upp och plocka fram frukost medans hon sov, sen väkte jag henne oså åt vi och börja göra oss i ordnig :) sen kom bror hem och så åkte vi med honom in till örebro. Så gick vi alla tre och åt på La baguette. Sen rörde jag och sanna oss bort mot Neirkesdans institut där bussen gick från, träffa Sanna & Robin (dansare) :) dom skulle oxå upp på detta som är hemligt :) trevligt!
Aa stod ute och vänta så man tappa känseln i fötterna, så kom bussarna till slut och vi satte fart mot huvudstaden! :)
sen när vi kom fram fick vi stå och vänta i en timme.. ryggen gick typ av.. och två typ 10åriga? tjejer från sthlm stod och as glodde och så jag och sanna hade bitchfight med dom!! och sen gjorde vi "det där" och sen vart det på bussen igen runt halv 22. Då vänta mat på bussen! och vad händer då, jo tantajefel som sitter framför mig ba fäller ner sätet precis när man äter! jäla kärring j*vel! ååh där brann nästan stubinen upp kan jag säga! :o aa dom hade fixat fråge sport på vägen hem oxå, jag och sanna fuska på hela :'D haha men endå så vann vi int ;/ attans!


bild fårn bussen upp :)

kom hem iaf typ kvart i 1.. sängen direkt!

Idag vart man väkt av bror runt 10, men somna om och gick upp vid typ 11 åt frukost oså vart det ut och skotta;/ fyfasiken.. vill inte ha mer snö nu!
aa sen duscha jag och gjorde mig i ordning för vi skulle köra på mormor och sen skulle vi till kusin linnea och fira henne. Men så skär sig Pontus när han rakar sig, och han skär sig på läppen! :o och det slutade aldrig blöda! :o ringde runt till mormor och mamma och efter 1½ timme av blod åkte vi till vårdcentralen, vet det låter löjligt men men. där fick han iaf blodstoppade tuss grej ;/ aa körde på mormor iaf. sen åkte vi ut till linnea.
men nu måste jag verkligen hoppa i sängen! ska upp och jobba imorn :) eller lära mig kassan igen och jobba :) göttgött!

blir lite bilder nu..

rakad katt jaoo! ;) söt <3



jag innan vi åkte till vårdcentralen, mormor och linnea :)
nån grå tjocktröja!
blommigt linne från Gina Tricot
Jeanslegging från Gina Tricot oxå tror ja :)

ajaa inge intresant så nu går jag och lägger mig!
godnatt världen <3

hej hopp sega dator!!!

hemma hos mig ute i ödeskogen!
mamma fixa så vi satt ute och grilla korv när vi kom hem och grilla marsmallows :)
göttt vare:) sen gick vi in och typ sega runt.

senare satte mamma på bastun så vart det gå in och sätta sig där och steka liite. så vart det skrubbning och ansiksmasker och hårinpackningar för hela bunten!:)
så nu kommer vi sova som två små grisar inatt :) blir upp imorn och göra oss i ordning sen åka till nora och ta bussen till örebro och senare till sthlm:) kmr tillbaka till örebro vid typ 23 :)




jag, sanna och mamsen :)


sanna och jag fiin bild ;)



sista bilden :)

pusshejdå <3


gift med sanna?

hejhopp :)
vart hos Sanna nu sen i lördags :) haha som ett gift par! men jag måste passa på eftersom hon åker till thailand på söndag och är borta i 2 veckor! :o och jag kmr dö utan henne i skolan och hemma! kmr få psykutbrott! ;/
igår vart det ut till stallet och kolla när hon red :) tog lite kort oså :) duktig va hon :)
sen vart det springa in när vi kom hem hit sen och sätta på teven och kolla på Magda i skicrossen :D
tyvärr så åkte hon ut i semifinalen tror ja ;/ men hon va duktig iaf :) bättre plats än Erik ;D haha

idag åker jag och sanna iaf ut på landet och hem till mig :) ska ha spa-kväll med hårinpackning och ansiksmasker och bastu :) mysigt <3
och imorn åker vi till stockholm på hemlig grej :) Vänta och se säger jag :)

ajaa kanske slänger in ett inlägg ikväll eller nått :)
pusshej <3

hemms hos puttrik! :D

halojsan!
sanna och va duktiga förut och plugga matte! :) sen vart det så tråkigt så vi åke till putte ist :) snart kommer pomme och hämtar oss ;) jag och sanna ska ju dårå dygna ;) får väl se hur det går :) sen imorn blire fasiken plugg!! :o kmr dö! :) men men! kort inlägg igen ;)
pusshej! <3
OCH GRATTIS TILL HANNA HELLSING SOM FYLLER 16 ÅR IDAG :D grymmm innebandy spelare och orienterare ;)
så ni vet!
pusshej igen <3

Dag 1 hos Sanna :D

heluu! LOV NU <3 :D götttt!
jag har ju dårå bokat in mig hos Sanna typ hela veckan :D Eller på onsdag åker vi hem till mig och bastar och myser ;) och torsdag blire Stockholm på en hemlig grej :D vänta och se! ;)
ajaa, har vart med Sanna och klippt sig idag :) lika snygg som vanligt sen har vi inte gjort mkt alls! ;/ cpat typ:) dryg lördag men nu ska vi göra oss iordning och åka till putte pan :)
blir ett kort inlägg nu pusshej <3

snart loov!

hejhopp!
skönaste dagen på hela veckan! :) torsdag <3
 igår hade va bara 3 lektioner sen åkte alla 9or in till örebro och gick på teater :) I skuggan av San Siro :) och seriöst! snygg kille jaoo!! fick sitta och skjuta upp hakan på sanna hela tin för hon satt bara och gapa ;) han bytte ju om rätt ofta så det va rätt najs :D haha



sen stanna jag kvar i örebro gick runt lite på stan sen gick jag och satte mig vid dansen! blev utskälld av en tantjävle som bor i huset där!!! :@ ajaa sen åkte jag ut och träna golf :) KUNG! sen tbx till dansen och dansa :) sen bussen hem.. usch säger jag bara. ajaa

dagen idag har gått undan oså faktiskt :) jag och sanna har gömt oss på en toa t.ex ;) haha!
aa är as trött nu, men ska ta och försöka mig på lite matte.. prov imorn! annars har jag bara gjort kladdkaka så min bror blir glader :D
haha

ajaa pusshej <3

jaha.. flykting från Norge ;)

halojsan! :)
skolan idag har vart rätt chill :) sen vart det hem till sanna och typ hälla i sig maten och byta om sen gick vi och sara upp till stadsskogen för vi skulle typ ha "krig" med klassen :) eller fly från Norge till Sverige ;)
jag vart gruppledare i min grupp. och vi starta som första ;) seriöst springa i djup snö med täckbyssor och allt på sig ;) och jag hade en väska med karta och ficklampa i :) hahah fyfan! kan inte beskriva här eller jag orkar inte för det är as mkt :')
hahah kanske skriver nå om det imorn :''D men visst låter det töntigt och tråkigt?
men fyfasiken att det va kul ;) jobbigt men kul :'d hahah

sen gick jag,sanna, pontus och jonte tsm tbx :) gick och typ putta ner varandra och sprang coh snurra och vart helt yra :') och vid korset typ mot ås så börja vi springa runt i snön och slänga ner varandra och massa :'D hahah  sötnosar! <33
imorn blir skolan, har typ 2½ lektion sen blire in till örebro och kolla på teater, den där fotbolls teatern :) sen stannar jag kvar i örebro får väl se vad jag gör :) sen blire golfträning iaf och sen dans :D göttans! <3
ajaa nu ska jag hoppa in i en varm dusch! sen ska jag och mamsen mulla semla och varmchoklad :*

pussehej <3

Alla hjärtansdag!

alla <3 dag idag :)
vart en allmänt seg dag. va uppe inatt och kolla kvalet i puckelpist, damer med bror inatt :) Canda <3 ;)
haha ajaa.. inte gjort nånting idag..
färgat håret, eller aa slingat. blir att göra det snart igen :)
sista köping idag oxå :) Helen och min bby (philip) kom hit tills dess. länge sen man såg han! men han kmr endå alltid vara bästa vännen oavsett vad :)

aa skolan imorn, sen blire in till örebro och dansa med alla underbara :)


lägger in en fin bild bara för att ;)

puss <3

duktig! ;)

åkte in till örebro imorse :) min bror va gullig och körde in mig :*
aa tränade iaf mellan 10 i 10 till 11 :) blev helt yr efter träningen ;/ trodde jag skulle svimma i duschen ;o
sen åkte jag och bror iaf till biltema efter det för han skulle lämna tbx nån grej :) sen åkte vi till statoil för jag va verkligen tvungen att få nå sött så jag inte skulle svimma, jo och vad köper jag? mjölkchoklad! inte tänkte jag på att jag inte får äta det!? ;/ lyckat.. ajaa lär väl få ont i magen ikväll !
annars vet jag inte vad som händer ikväll asså ;/ mammas ragg kmr ju då hit, eh det blir nog kolla OS med bror :) haha sportnörd familjen.se här :D det är fint!
satt och kolla lite oså hitta jag den här ;) tjejen som dansar (linn björk) är min streetlärare faktikst :)
ajaa pusshej ;)

fredagsmys hos sebbe :)

godkvällens :)
sitter hemma hos Sebbe i linde och kollar film med han pch bror :)
pontus kom och hämta mig efter skolan idag så gick jag till biblioteket och låna två böcker.. vet det låter lite nördigt, men vi håller på att skriva PM i svenska och so. och jag ska skriver om koncentrationsläger och det är lika bra att sattsa nu på betygen :)

aa sen åkte vi till scheimans och köpte 3 semlor och jag fick ett wienerbröd ;) mull åkte till mormor och morfar och fikade där sen åkte vi hem och dammsög och sen nu sitter vi här hos lantisen ;)
rätt chill. tror det blir träning imorn biti oxå. har så jäla ont i nacken.. vete sjuttsingen vad jag gjort men men.. det löser sig :p
min käre bror kör nog in mig så ddet är rätt chill :) gullig som han är;)
annars vet jag inte vad som händer i helgen. okej mammas ragg göran kommer hem till oss imorn :) trevligt. jag har ju iaf träffat honom förut :) hmm ajaa inte så interesant att veta precis men men.. har inte mkt mer att skriva;/ vet inte vad som händer i helgen annars.. ;/ det märks. tare som det kmr ;)



lantisen måste vara med på kort ;) söten från studenten :) hah

pusshej <3

i skolan ;)

snart är det helg :D:D sköönt. veckan har varit full med nationella prov och förhör. uppsattsen igår. typ 3 timmar!? satt där med godis och loka och vindruvor ;) skriv iaf rätt mkt :) så det blir nog bra :))
skolan idag har bara varit allmänt seg! ;s och inte är det slut än heller... 80minutrs so strax och sen fysik sen ska jag nog få min bror att komma och hämta mig :*
städning ikväll eftersom mammas lilla ragg kommer till oss imorn ;) haha
ajaa får se vad som händer iaf :)
pusshejdå <3

trasiga händer!?

helluu :)
igår vart det inte till örebro efter skolan :) lika trevligt med Hanna som vanligt på bussen :'))<3
sen dansa, drog tidigare och åkte ut till golfhallen medans mamma och greger va på möte.. så jag stog och bara slog bollar i typ 2 timmar och en kvart .. :O typ 5-6 hinkar.. över 350 bollar! så blåsor och sår i händerna nu jaoo!
-.-' inte det bästa nej..
ajaa, skolan idag. nationella dirr på morgonen, svenska A- delen :) men det gick nog helt okej :) sen på gympan höll jag och sanna i lektionen, lirade lite killerball som uppvärmning och sen körde vi på med innebandy :) och sen strech :'d haha duktigt! (y'
sen blev det gå till mamma, satte mig där och va social.. sen vart det köpa laktosfria saker.... jag ha rhaft as ont i magen på sistone, så nu ska jag testa om jag kanske är laktosintolerant, så nu ska jag dricka laktos fri mjölk och bara andvända sånt smör oså i 2 veckor! 2 veckor uatn mjölk och utan saker som innehåller mjölk!! :O 2 VECKOR!!! jag kmr dö!  jag älskar liksom mjölk :((
ajaa.. nu ska jag nog göra mig iordning för sängen för jag är verkligen as trött.. ;/
Veckan i skolan:
Biologi, stor läxförhör. Sinnen!
Nationella B-delen. skrivuppsatts! typ 2 timmar och 40 min!!!!!!!!!! sen kmr det bli mer jag loovar...
ajaa pusshejdå <3

cpe

hejhopp gummisnopp!!
sitter hemma hos party nu med sanna och micke :) party är fan hyper! ;o dryga skit ;) haha
sov här igår oxå så ska vi sova här i natt oxå med isak dårå :)
Sanna meka med grabbarna igår. duktigt!:)
aa drygar bara nu.. så jäla drygt!
ajaa pusshjedå! <3

stolt johanna!

dålig uppdatering! men datorn hemma är cpe så..
frilufsdag igår, åkte till klacken. alla nior fick åka till Romme, jag försökte få med Sanna men hon hade aldrig stått på skidor så vi åkte till klacken ist :'D haha så när vi kmr dit.. så sitter frövibussen fast i backen upp så vi fick hoppa av vid väge och GÅ upp till uthyrningen och det.. morgon gymnastik JESS! :D fyfan.. ajaa vi fick våra skidor och så gick jag och sanna till barnbacken :') för jag skulle lära sanna åka.. skidlärare johanna :)
gick galant! hon åkte 2 ggr i barnbacken och sen blev det upp i dom "stora" backarna :)as duktig va hon :) hon ramla typ bara 4-5 ggr :) STOLT! jag drog fan en gång.. med typ huvudet före.. skulle typ hoppa och kom fel oså ba plopp... :'D men det va ingen som såg så :) sen aa hem vid typ 2. va as trött.. helt blöt! usch.. följde med sanna hem och färga håret på henne :)(y'

idag skolan dårå.. gympan fan hets! ;/ ajaa.. gick på och vi fick instäld so 80 min så jag och sanna traska bort till mamma (ica punkten) och hämta min väska som typ är proppfull med kläder.. ska sova hos party ikväll och sen sanna från lördag till söndag :) mysigt! :*


skönaste låten! ;D

ajaa pusshej <3

RSS 2.0