lite trött?

tjenixen :D
Sitter i köket med Sandra och sjunger med till låtar på spotify! myyys :D
Skolan idag, matte och sen idrotten, haha jag och Vera va hejjarklack och sprang runt och skrek på Patrik och Erik :D hahah sen SMOn! roligaste, trekamp(-kant) vi fick gå ner i tunlar och gå :) fett roligt! :D men läskigt jag ramlade fram länges när jag kröp så fick tuberna över huvudet ;) lite smärta har ingen dött av.
Sen vart det hemåt och vänta på att Sandra skulle komma hem så vi kunde gå till Gränby :)
Vi fastnade hos Gina Tricots lilla rea, 50 % .... illa en skjorta följde med hem och johanna hade ju presentkort :D

Vi bestämde oss för att räkna chipsen i pringelsröret, ni vet på reklamen säger dom att det ska vara 100 stycken, så vi har suttit och gjort ett streck för varje chips.. och nu va vi på 90 så hälde ut och Sverige suger.... det var 3 extra!! TRE STYCKEN!!!!! jag är besviken... FÖÖÖR många :(

men men nog om det :) Jag och älskling kollade klart på Mysteriet på Greveholm igår :) eller jag kollade och David typ sov :D  Men nu ska jag sova för jag är jätte trött och Sandra över driver som fan för att jag ska kolla åt sidan som jag alltid gör när hon gör det men icke :D haha

Skolan imorn sen sover jag hos David har jag bestämt och han ska hjälpa mig med mitt PM :) <3
så Sovgott!
PUSS <3


hem till uppsala idag

hejhopp! :)

ja dagen... har inte gjort nånting. Packat! och har ändå inte packat klart, åker ju hem idag så kan va bra att ha med sig allt hem :)
Och på sjuksidan börjar jag väl bli bättre men blir helt seg av pencillinet och har fortfarande ont i örona och i halsen. Men svullanden har som tur gått ner så man kan äta lite mera nu  :)
Bra det så mormor inte behöver ringa till mamma och säga att jag blivit smal ;) hah sötmormor!

ja tror jag ska skriva lite pm på bussen sen och sen när jag kommer hem ska jag skriva klart det förhoppningsvis! Det ska ju vara inlämnat idag men har ju varit så pass sjuk så hoppas att jag åtminstonde kan få lämna in den imorn ist ;/
men nu ska jag och mamma beställa tåg biljett så jag skriver väl senare :)
PUSS <3

pm:(

Godmorgon!
Härlig morgon av att först vakna av att mamma kommer in i rummet och ska ha nånting! Sen kommer min bror in (tror jag!!) och säger att han åker och hämtar mormor men här är jag i sömnkoma så jag minns inte riktigt om han gjorde det eller inte :') hah somnade iaf om och nu sitter jag här och har tillomed hunnit med en dusch OCH ätit frukost! ;)

Jag trodde att Pontus och Mormor skulle komma förbi här hemma och hämta mig när dom åkte förbi men icke! :(
Så idag ja ... PM skrivning på hög nivå! Den ska vara inlämnad imorn så. Eftersom att jag varit sjuk så har jag ju inte orkat skrivat. Kroppen har ju inte orkat och när man inte får luft knappt, ja då skippar man ju helst det. Eller?

Mamma bestämde iaf igår att det är bättre om jag åker hem imorn och går till skolan på tisdag ist, då är vi ju säkra på att jag inte smittar oså oxå så :) Skön att ha varit hemmma nu när man äter pencillin oxå så mamma får ta hand om en :D haha
men nu ska jag skriva PM så tjingeling hörreni!
<3

en trött johanna

ja ett sent inlägg nu,
ligger i sängen nu med en katt. Mysigt! Hon får duga tills jag är hemma i Uppsala igen :)
har varit på personalfest nu på kvällen med Ica. Julbord vare långt bort åt piipen långt in i skogen, men mysigt va det :) och nu har halsen äntligen börjat släppa så lite mat fick man i sig efter lite alvedon och så.
Imorn äre julmarken på siggebohyttan och mamma ska stå där som vanligt så man lär åka upp dit en stund annars är det pm skrivning som gäller.
men nu ska jag sova! godnatt :*
PUSS <3



bara för att min bror och jag var söta förut :)


och jag före jag och mamma åkte :)
men godnatt igen nu <3

på väg hem..

hejhopp galopp!
sitter på bussen nu påväg mot Västerås :) Är i Enköping nu så det är inte så långt kvar, skönt det!
 nu kom det på en snubbe med massa kartonger som han ska ha tydligen där jag sitter, det är jag och en mamma som sitter där man brukar ha barnvagn vet ni, med 4 rullväskor! jag har en och hon har 3 och då ska han ha in dom där oxå... är han seriös eller... ååh idiot :/

men skönt ska det bli att komma hem iaf, min käre bror kommer och hämtar mig på stationen i örebro och kommer så på perrongen när jag kommer oxå :) snäll han är va :D hihii
 och jennifer sötnos haha ni ska få se vad hon har skrivit ;)

"Det var en gång en flicka som hette jennifer hon dansade på en dansskola som hette entré. Där träffade hon en annan flicka vid namn johanna. Dom två blev snabbt vänner och fick många roliga dagar tillsammans. De skrattade alltid och kunde aldrig sluta. De växte upp och en dag så flyttade Johanna hemifrån till en konstigt ställe kallat UPPLAND. Jennifer kände sakta hur hon började sakna johanna...
Ändå så blev det aldrig tid för jennifer att åka till UPPLAND och träffa johanna. Efter det dog johanna pga av brustet hjärta, hon hade nämligen insett att hon saknade jennifer för mycket.

så vill vi ju inte att det ska sluta, eller hur?"

haha sötnos!! <33 det är min prinsessa det :D
men nu ska jag åka vidare här och sedan springa till tåget!
puss <3


halsfluss....

hejsan hoppsan.

nu har jag vart dålig med detta bloggandet igen. Men jag har inte orkat eller haft lust så :)
Har inte gjort så mycket iaf. Varit med David, blivit sjuk. Min hals har blivit så svullen så jag har inte knappt kunnat svälja..
Blev hem skickad igår från brandstationen pga att jag hade feber. Sen hade vi öppet hus och det gick jag på efter att ha sovit hela dagen. Följde med älskling hem och sov där. Vi kollade på Mysteriet på Greveholm :D glad tjej! men vi måste kolla på dom andra avsnitten oxå eftersom vi bara kollat på hälften :) hah
Åkte samtidigt som han när han hoppade av bussen vid skolan och jag fortsatte mot stationen och sen hemåt. Kollat på film och sovit. tyckt att jag blivit piggaremen halsen har vart svullen så jag, min moster och kusin åkte iväg och kollade det.
Dom pilla i halsen för prov för halsfluss men det va negativt. Sen fick jag ta blodprov för körtelfeber som oxå va negativt, och bara för jag va så svullen i halsen fick jag ta ytterligare ett blodprov som gav nånting så fick gå till en doktor som sa direkt att jag hade halsfluss... så nu ska jag äta pencillin i 10 dagar 3 ggr om dagen... och 3 dagar efter att jag slutat tagit medicin är jag frisk och smittar inte längre och tabletterna är jääättteee stora, särskilt när jag är så svullen i halsen ;/ jäla bajs asså :( Så nu får jag inte pussa David på 13 dagar :((( <3 stackars mig :)
Men han är ändå i Östersund nu i helgen så :) Åker hem imorn, och får inte gå till skolan imorn heller.. Roligt att ligga här hemma liksom  ;/ men nu ska jag sova!
Godnatt gott folk <3

korv

tjenis! :D
 
idag har det varit lodisdagen.se!!! mjukisar och cultuströjan som är dödsvarm och inte fixat sig nånting. såå skönt :D
Dagen har gått rätt fort faktikst.. matade varandra på vård och omsorg och började med grupparbetet sen fullt med andra lektioner. Men på engleskan fick vi gå hem om vi ville så vem tackar inte nej till det! :D
nu ska jag ta och packa och fixa innan jag ska gå till utk och kolla när David tränar för att sen följa med han hem :) fredagsmys! sover hos han inatt oxå. Skönt!
pratade med min käre bror nyss, han sa att han fått operationstid och jag började gråta såklart! 14 februari ska dom såga i min bror... (men bara i käkarna...) usch, min bror <3
men nu ska jag kila..
PUSS <3


SNÖÖÖÖÖÖÖ <3

hej hopp i snöstormen!
hoho idag har det typ snöat hela dagen :D GLAD! typ värsta snöstormen, så nu är det massa snö! bra va?
ja dagen har gått rätt fort, estet på morgonen, sen lunch och sen medicinsk grundkurs och sen vård och omsorg! haha Eva va så söt idag, rodnade och allt :) vi körde tysta lekten och så sa hon att vi skulle få leka med lego :D Vi fick tillbaka proven oxå, MVG ;) jess!
på rasten där så gick vi ut några stycken och hade lite snöbollskrig och fredrik kastar en jätte hård på mig så blåmärke på ryggen nu! Sen kom David och några killar i hans klass ut och då springer killarna i min klass in och jag blir fast där ute och alla kastar på mig! SNÄLLA KILLAR!!

hah sen vart det bussen hem i stormen och linus och simon gick och kasta massa snöbollar på mig hela vägen från bussen och när jag kommer fram hit så är det massa barn som leker i snön så säger åt dom att vi ska ha snöbollskrig mot simon och linus och då startade kriget!! dom lyckades vända på det så det va alla mot mig, simon drog ner mig på backen och ungarna öste på med snö men kul hade vi!

nu ska jag sova, får se om man kommer till brandis imorn då :/
PUSS <3

bättre än såhär blire inte!

hej hopp galopp!
sitter här i vardagsrummet själv. kissnödig är jag för den som vill veta!
Har sovmorgon imorn till 10.20 så lite längre kan jag ju vara uppe, tyckte iaf David. Jag som hade sagt att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag.. hmm men men!
imorn ska det snöa! Gissa om jag är glad :D SNÖ <3
hoho ja men nu ska jag snart gå och sova för jag är jätte kissnödig nu :D hah
PUSS <3



fiiina bilder igen :D Det blir inte mycket bättre än såhär :D<3

fina biiilder :D




nej nu måste jag plugga vidare! HEJ


svenska!

halojsan ;)
sitter på svenskan nu, sista lektionen för idag. Skönt :) vi skriver PM i svenska och medicinksgrundkurs och matens väg genom kroppen. Sara sitter och är söt bredvid mig ;) hah hon får damp för hon vet inte vad hon ska skriva :D HOHO!
idag har jag bestämt att jag ska gå hem, duktigt va? hem till plugget...
men nu ska jag skriva ;D hej på er!
PUSS <3

fin bild i tidningen, jag och andreas sitter i fotöljerna och linus, jonathan och fanny går i trappan! höhöö <3

godmorgon god mooorgon!

Morn Morn :D
As fint väder idag! Underbart, solen lyser och himelen är blå. Synd att det inte är 30 grader oxå..
Ja nu ska jag iaf ta och gå och äta frukost och kolla på Allt för min syster, har inte sett den förut så :)
David kommer hit sen på eftermiddagen och ikväll ska vi till hans syster Sofia och hennes kille Richard och kolla på film :) Mysigt!
men nu ska jag äta frulle innan jag svälter ihjäl ;)
PUSS <3


David är en tratt!

David är en tratt som ligger i sängen och kollar konstant! dryg kille, jag veeet ;) haha
han dissade mitt lan oxå, snäll kille.....
nejdå David är en sån kanon kille som mamma skulle ha sagt, om hon nu hade träffat honom :D haha

nu ligger han och kollar ner i sängen oxå :) SÖT  GRABB! höhö
han är bra min David även fast han inte har fixat min dator än, tror det blir imorn annars blire pisk!
eller idag blir det ju för klockan är ju över nollorna :D
men nu ska jag gå och pussa på min karl <3
PUSS

Uppsala idag! ;)

Godmorgon :)
ja imorse blir man väckt av att hela sängen vibbrerar av att David skicka sms! fin väckning va? ;)
Men upp gick jag och satte mig och läste i engelskaboken för idag ska jag skicka in den där skiten..  Så nu sitter jag här och skriver och är uppe i 314 ord och vi ska minst skriva 700.. Det tar sig :) höhö

Ska iaf packa snart oxå så det är klart, sen blir det att ta tåget vid 16.08 så är väl i Uppsala vid 19 så då blir det hem en snabbis packa om och åka till David så han kan fixa min dator :D GLAD! min pojkvän är bra han <3
Så sover jag där vad han än säger så det så :) men nu ska jag fortsätta skriva!
HEJ!


göttmos

tjolahopp :)

känner mig helt död i huvudet efter denna dag, åkte med Anki till örebro imorse, checka in hennes lilla lägenhet ;)
Sen gick jag på stan coh väntade på att tiden skulle gå innan jag gick och mötte finaste Jennifer så traskade vi mot Espresso House och beställde varsin chailatte och satte oss och skrattade och pratade och tog fina bilder och pratade dans :)
Sen kom mamma in till örebro och vi åkte till elgiganten och köpte ny dator till mig och sen till ikea <3 och sen till mormor och morfar :D
sen hemåt och jag satt och tog fina bilder med nya datorn :D hah och imorn blir det av hemåt :) och sen hem till David typ direkt så han får fixa med min dator, min man är tekniskt förstår ni och det är inte jag! :) Han kan säkert sånt där :)  Så jag sover där så jag får lana med min dator sen ;) hah
ja mycket mer har jag inte att säga nu så tack och hej för mig!
PUSS <3

på espresso house!!! ;D

halloj i rutan :D
sitter med världens bästa jennifer och nördar på hennes dator ;) hah har tagit fina bilder druckit chailatte <3 nu väntar vi en söt jacque <3 :D myyysss ;)
jag och mamma ska köpa dator idag oxå :D HAPPY!!! iihh ja nu ska jag vara snäll mot jennifer och nu kom äntligen jacque ;) pusspuss <3
bara för att vi är sööta!
bildbooomb :D höhöh
hajj! nej torsk ;) hahah
PUSS <3

örebro nästa.

jahaa, härligt väder när man kollade ut ur fönstret imorse.. Typsikt höstväder med regn, tråkigt är det iaf.
Ja och Örebro idag för min del, ska in och träffa Jennifer, fika och prata en massa :) Ska åka med Ann-Catrin in, nu när lillan har fått körkort så måste man ju se hur hon kör ;) Ska följa med och se hennes lilla lägenhet i farten oxå :)
Sen blir det att ta bussen efter att ha myst med Jennifer på Espresso House och hoppa av i Sandbacken och gå till mormor & morfar <3
Mysig dag tycker jag :) Så nu är jag klar, har fixat mig och kläderna är på :)
Men en skön klädsel idag tack vare regnet. Svarta legins, svart linne och en grå mysig långärmad och halsduken såklart :) Håret fick bli en inbakad fläta! Är ju inte så stor idé att fixa håret när det regnar ute ;) hah men men Jennifer tycker jag är söt ändå!

jaa nu mer roligt har jag faktiskt inte att säga så tack för mig och ha en bra dag i regnet allihopa!
PUSS <3


en rolig bild för att göra alla glada i det trista vädret ;D

möörkt :(

Halloj! :)

Visst är det tråkigt nu när det är så mörkt på kvällarna? Klockan är inte ens 17 och kolla ut. KOLSVART! inte kul! :)
Men men, denna tråkiga dag har gått ut på att inte göra någonting :) jag har lyckats bra. Har suttit nu på eftermiddan och försökt skriva engelskan men det går inte? Ska skriva lite mer ikväll och skicka in den imorn har jag bestämt.

Ja annars så ska jag ikväll vara med underbaraste ankiplanki ;) Sjukt länge sen nu så movienight ikväll! mysigt.
imorn ska jag in till örebro och träffa jordens bästa Jennifer Holm! <3 Fika och mysa. Sen blir det säkert stan en stund.
Åker förövrigt hem till Uppsala på torsdag. Saknar min David för mycket nu så dax att åka hem :) Sen ska jag ju självklart träffa mina flickor! ja lov är härligt ;)
haha nu ska jag inte tråka ut er mer för så hääääär tråkig är jag :D hoho
hej med er!
PUSS <3


gammal bild men vi är fina ändå <3

RSS 2.0