tråkiga torsdag

hejhopp:)
Skolan som vanligt idag och tråkigaste dagen.. Torsdagar ;/ men men, Började dagen med Medicinskgrundkurs och sedan inställd svenska så håltimme i 3 timmar.. Åt på donken och chillade :) sedan var det engelska och jag och sara satt i ett annat rum och fick mycket gjort :) Sist hade vi arbetsmiljö.. tårkig lektion men jag hann precis sätta igång med frågorna som vi börja med förra veckan så skulle jag gå ner till metodrummet. Där nere var vi några flickor som övade på förflyttningar. i säng, från säng till stående och säng till rullstol :)
Sedan var det slu, dagen har faktiskt gått fort och nu är man ombytt... Har övertalat mig själv till en springtur i kylan :D Nu väntar man bara på ipoden men den får nsart avra färdig laddad tycker jag :D
Hoho duktiga Johanna!

Imorn är det helg och imorn ska min vård&omsorgs lärare äntligen knäcka min rygg :D om man vågar kommer väl bli förlamad men David får ta mig i alla fall :)
Nu ska jag springa så jag hinner med en springtur till gränby efter och handla ;D hejsvejs<3


fick i en rosett i håret i morse :)

färdig firad!

sådär ja :)
nu är man färdig firad för iår och ett år äldre.. känner mig inte så värst gammal för tillfället men antar att det kommer :)
Men nu ligger jag i mjukiskläder och har börjat min nördning av oth :D hoho världens bästa pojkvän<3
 men nu om ni vill veta vad jag har fått så här kommer det! ;)

Av Davids mamma och pappa fick jag två jätte fina tröjor varav en jag hade på mig idag:)
Av min mamma och Hans fick jag en form med löstagbar kant och 1500kr (till en mobil)
Av min bror & hans tjej fick jag en kofta från gina, typ genomskinlig och ett grönt linne oxå från gina!
Av min ena morbror och hans familj fick jag 200kr (till mobilen)
Av min andra morbror och hans familj fick jag två värmeljushållare eller vad man säger :) (jätte fina) och 200kr då oxå till mobil.
Av mormor och morfar fick jag 500kr, till mobilen ;) hah
Av Ingemar och Anita fick jag 200kr :) Dom jag oxå kommer lägga på mobilen ;)
Och av David fick jag presentkort på Gina Tricot på 300kr för jag antar att han inte vågar köpa kläder till mig ;) och säsong 1 och 2 med oth :D

En bra födelsedag :)

men nu ska jag fortsätta min nördning HOHOH
ha en bra kväll <3


en kooortis!

hejsan hoppsan :)
hemma i nora! haft fysträning nu på morgonen, skönt med kondition :)
Nu väntas det på lite kalas med släkten. Så oh vad kort dte blir men hinner inte mer nu :D skriver mer om sen vad jag fått på födelsedagen och idag :D
<3

endast minuter kvar sen smäller det

Godkväll godkväll :)

ligger nu i Davids säng och väntar på att han ska komma ner och fixa till madrasserna..
men men, skolan idag! Började dagen med idrott och vi hade thaiboxning på Perry's :) Det var inte alls som jag trodde.. mycket roligare :) Sen matte och jag och Sara gjorde klart hela pappret som vi fick och vi va typ dom ända som gjorde det :D hoho och sen lunch. Efter det hade vi studieteknik med Daniella, sötaste människan :D hah helt sprallig och glad. och sist hade vi datakunskap och den sög som vanligt men men.

Jag for hem och åt och väntade in Sandra sen åkte vi och testade på nya nybörjar-tjej gruppen i thaiboxning och vi båda ska fortsätta :D Roligaste!!! Den som inte testat borde gör det, roligt och det är as bra träning :) Så idag har jag kört på pass med det på perry's. Stolt!
Åkte hem och packade och duschade innan jag igen tog bussen ner mot stan för andra gången men denna gång hoppade jag på 111 mot bälinge :D Pratade med min käre bror på vägen och sedan med mamsen :)

Ja och David och Birgitta och Conny smyger runt och ropar oså får inte jag komma utan david bara.. elakt va ;)
och vet ni vad det är för dag imorn?? 20 Januari, då har jag, Johanna funnits i världen i 17 hela år! :D ahaa så säg grattis då ;)
Då har jag bara ett år kvar tills jag får göra allt lagligt :D
men nu ska jag sova så jag vaknar om du nu "kanske" kommer in och sjunger imorn ;);)
Godnatt <3

och tänkt!! imorgon vaknar jag upp och är ett år äldre!! :O

2 dagar kvar, personligtränare och hurtbulle??

tjolahoppsansa!

skolan idag, sovmorgon och vi började med Estet vi fortsatte med våra gipsgubabr och jag, Sara, Stina och Jessica blev nästan klara så vi blir i alla fall klara. Sen lunch och jag och sara åt tre knäckebråt efter maten när vi kilade mot skolan igen :) Då var det dax för medicinskgrundkurs och såklart är det bästa ämnet vi läser just i skolan. Jag fick med mitt pm hem idag, MVG i medicinskgrundkurs!

Sen hade vi Eva och vård och omsorg. Fick sluta lite tidagare och jag gick mot stationen och hoppade på bussen. När bussen kom till Tövädersgatan hoppade jag inte av utan fröken Sandra hoppade på så åkte vi och handlade på gränby!
Kom hem och gjorde omelett, mums :) Typ den specialliteten jag kan ;D Sen har jag bara umgåtts med Sandra.
Och idag har jag blivit personligtränare åt Sandra! :) Hårt jobb jag tagit på mig men det är det värt! Vi har små tränat här i köket och går typ 50 situps och 50 rygglyft och sen armhävningar på det. Det har jag sagt till henne nu att vi ska göra det varje dag. Sen när det inte är så halt ska vi börja springa oxå :D fin kropp till sommaren tack. Men det Sandra inte vet är att jag kommer bli hårdare och hårdare.. ;) mohahah

Hon frågar mig redan om vad hon ska äta och vad som är bra :D hahah jag är kuuungen!
Men ska väl snart gå och lägga mig, imorn har vi idrott först eftersom vi inte är ute på brandstationen nu för det finns inget att göra där. Så idrott imorn ja och vad ska vi göra... joo Thaiboxning på Perry's :( ohmygod säger jag bara.. men kom igen Johanna! Nu ska jag börja träna fan.. röra på mig och få iordning på innerfitterfladdret och min mage som inte är tjock men vill ha mer vältränad! jajemensan nu hörde ni det... Sagt och gjort nu kan jag inte ändra mig :)

Vad har jag gett mig in på.. haha eeh det här klara vi :) Får ut och springa med min hurtbulle till pojkvän oxå :)

Men men nu har jag skrivit rätt mycket och nu ska jag dricka upp min smoothie sen sängen!
Godnatt allihopa!
<3


fula dagen

tjabba tjena hallå!

ja smart att börja blogga när man måste gå om 4 minuter till bussen.. hade tänkt att gå men har så ont i magen ;/ inte bra.. får bli nästa vecka :) ja skön dag idag annars, tre långa lektioner men sköna. Vi börjar dagen med Estet sen lunch sen medicinskgrundkurs och sist vård och omsorg :) skönt!

och idag orkade jag verkligen inte göra mig iordning så tror det är fula dagen idag.. men men nu måste jag kila!!! :D

puss ha en bra dag <3


3 dagar kvar

Tjosan trosan (:

värt.. nu ska jag skriva om allt precis som det stod förut bara för det försvann.. nästan iaf!
Så nu kör vi... hmm

skolan har typ börjat på riktigt nu..
rätt seg dag idag men har gått fort på nå vänster. Tre lektioner men alla har varit 1 timme och 20 minuter långa och jag och Jessica har vart övertrötta så det hette duga så vi har skrattat men vi har jobbat! 11 tal på matten :) mhmm jag kan jag :D
 När skolan slutade for jag hem direkt kolla fejjan lite innan jag började städa :) Städade min sida av rummet för Sanna får stå för sina egna dammråttor! och toan städade jag, hörde du det mamma? Din dotter! Hon, hon har städat toan! JAG KAN MAMMA :D lite stolt nu va?

har suttit och pluggat lite på kvällen oxå, skrivit brevet till praktikplatsen oså så nu är det klart :)
Nyss kollade 4 flickor på topmodel inne i vardagsrummet och vi eller rättare sagt jag satt och kommenterade hur alla såg ut... men asså blir man inte modell för att man är fin? och hur smala är dom inte???? Hon som åkte ut.. vafasiken var felet ;O Sa att hon var frisk och mådde bra och sa att hon tyckte om sin kropp! lilla gumman ditt midjemått var typ 10 cm.. inte riktigt men nästan! Vad är det för förebild för andra tjejer?

jaja nog pratat om vad jag tycker och tänker :) Men några av er kanske tycker likadant.. Jag är nog glad att jag har kurvor och fett på kroppen!

Nu ska jag iaf strax hoppa in i duschen och sedan ska jag nog läsa lite :) mmm johanna har kommit på att om man läser blir man smartare! i alla fall i min situation :)

Här kommer iaf lite bilder från Romme
Puss <3


jag och min prins <3

Hans, David och Johanna som är röd i ansiktet förutom där hon har haft skidgajsen!!!!!
Men jag bjuder på den :D

min otroligt söta mamma som bilden blev åt fel håll på!



Malin körde på barnslalomen! Där passar hon bra :D


och såhär slutade det :D mammas fina läpp får ni se.. det verkar som att mamma vill ligga på sidan nu för tiden ;/


Nu är man ny duschad och klar! ska nog byta kläder och krypa ner i sängen och läsa Män som hatar kvinnor :D
Imorn har man lite sovmorgon och börjar 10.20 mycket skönt tycker Johanna :D

Godnatt och njut av bilderna... särskilt mammas läpp! HOHO
<3

skola imorn.

hejsan hoppsan!

Imorn börjar skolan, lite ovärt att börja på en torsdag men skönt när alla andra går i skolan så har en annan annat för sig :) hoho, idag ska jag nog gå lite på stan med David när han sklrivit klart provet på skolan sen åker vi hem till Bälinge och så sover jag där inatt och imorn får man träffa alla igen! :) Roligaste med skolan, folket. Nej men rätt softa lektioner imorn oxå, svenska, engelska, bästa medicinskgrundkurs och tråkigaste arbetsmiljö och säkerhet. Det duger :)

Tänkte lägga upp lite bilder från när vi va i Romme i fredags eftersom David inte ringt än så:)
hahah och bara för det så ringde han... otur men dom kanske kommer upp imorn eller nått sånt. nångång :)
men nu ska jag packa lite och sen ta bussen mot stan!
puss <3



3 månader med min prins!

hej hopp galopp!

Är i uppsala nu igen för andra gången på en vecka :) känns bra! Var hit en sväng onsdag-torsdag och hämtade grejer och David hämtade sitt för vi var till Romme och åkte skidor i fredags :) mys.
 Men nu är man hemma igen och jag vet, Johanna suger på att blogga men jag har inte haft lust att sitta vid datorn på lovet. Har bara varit med familjen och David och tagit det lugnt. Precis som ett lov ska vara.
Börjar skolan på torsdag så det är skönt att man är uppe redan nu så man kommer in i rätt tider igen.

och idag har jag varit tillsammans med min prins i 3 månader, men känns som mer<3 Tiden går så otroligt fort men det är väl bra det ;)
imorn ska jag vara med världens bästa Sara så det är bäst jag sover nu så jag orkar skratta imorn!

Godnatt <3


jag och älskling på nyår!

2011

ja gott nytt år måste man väl säga! men egentligen 2011... hur låter det? lite halv taskigt tycker jag ;/ och nu är det bara 1 år kvar att leva eller? vem vet.. :)

Nyårsafton igår, jag och David for till karlskoga så vi slapp vara själva hemma och vi slapp laga mat! :)  Åt massa mat och efterrätt och godis och vem vet vad.. Jag och David roade oss med wii hela kvällen/natten. haha Och vem vann då? joo Johanna! :D <3 bäst eller vad.

ja sen sov vi i typ en 80 säng. trångt som sjutton vare men men, mysigt :) Åt frukost vid 1 och sen körde mamma och Hans oss till bussen och vi åkte till Örebro, gick på stan och väntade på att vi skulle få åka till Malin men icke! Vi fick gå på stan och frysa men till slut bestämde vi oss för att vi skulle ta bussen mot Nora och hoppa av och gå till mormor och morfar, vi kom bara en bit sen ringde pontus och sa att han skulle hämta oss så vi slapp åka buss. Åkte till dom iaf och kollade på Rallybrudar och åt pannkakor! :D mums, sen åkte vi iaf hem och såklart var det super kallt! men men,
nu ska jag fortsätta med det jag gjorde förut. frös!
PUSS <3


RSS 2.0