jomevisst 2 för 1

Jo men så blidde det ju!! Drog iväg och tatuera mig hos helt makalöst duktiga Rebecca! Allt gick asa fort men vissa ställen gjorde asa mega ont men jag verkar ha överlevt!! Skönt att jag hade med mina sidekicks och rådpanel ✌ så nu finnes det tre stycken tatueringar på min lilla kropp. 
Skippade crossfiten eftersom jag tror halsen blev värre av att träna igår men det går lite upp o ner. Ibland känner jag nada och ibland tror jag nästan jag gnäller lika mycket som en förkyld man! Men men that's life. Har även avbokat crossfiten fredag o lördag tyvärr både för hals o tatueringarna men gjorde väl inte as mycket för Lovilovan åker bort och Lina var oxå sjuk.. men hade ju kunnat köttet själv men icke sa nicke!!

Men men nu ska jag sova men ni kan få lite bilder att glutta på så ni får se lite bläckish 


spännande grejer

Lär ju inte få pris för bästa bloggerska 2016 iallafall men har jag inte kul o säga så har jag ju inte..
Men igår börja jag bli sjuk lite huxflux sådär men tränade älskade crossfit ändå PLUS att jag har typ benhinneinflammation sen allt spring på asfalt så igår vart ju inget bättre precis 😴 dumt men var skönt pass!! Jag o Lovisa har skärpt oss nu o kört mage efter de två senaste passen nu så vi måste fortsätta med det!! 
Aja men idag ska jag ICKE träna för vill va frisk och kunna träna på lördag och kanske kanske imorn oxå. 
Men nu snart ska jag iväg på spännande grejer, ska nämligen tatuera mig ju!! 2 stycken. Typ as nervig nu men det blir nog great!! Bestämde typsnitt till texterna igår typ.. är alltid i sista sekund. Men slänger kanske upp bilder sen men ni som läser min blogg (är ju typ bara Lovisa o Sara! Kanske mamma..) ni ska ju ändå med o se men man kan ju låtsas att nån annan oxå är intresserad 👊

Juste fick faktiskt redo på vart man ska vara på sista praktiken idag och jag fick mitt förstahandsval så ska vara 5 veckor på barn och ungdomsavdelningen så hoppas det blir skoj!!
Men tjolahopp snart kommer lovilovan o måste underhålla Sarisen nu!

seg PLUS kneg

Ja idag har det varit en seg dag. Tiden har gått långsamt(lärt mig ikväll att man säger långsamt och inte sakta!) Men jag har Sara fick ändå mycket gjort tycker jag allt nu när vi sitter och trixar och fixar, klipper och klistrar, markerar och stryker osv osv ni fattar. Men känner ändå stress.. Nästa kurs börjat på tisdag, läkemedelsberäkningstenta 6/4 PLUS att man börjar känna att snart väntar det där vuxenlivet på riktigt med färdig utbildning och jobb o sånt där som jag inte alls känner mig riktigt redo för! Men men, en dag i taget ska jag börja tänka och att jag ska bara göra mitt bästa! Shit det där kom ur mina fingrar är nog inte alls en sån person egentligen men kan ju alltid pröva!

På förmiddagen ringde dom från jobbet och kolla om jag kunde jobba ikväll så sa Ja om jag kunde komma sent så fick börja 16 ist för 14 men cykla tid så fort jag var klar i alla fall! Tiden gick så sjukt sakta men kändes som att allt bara swisha iväg så vette tusan! Men men ändå lite skönt folk och jobba med, typ som Markus som typ gick på pappaledighet när jag hade praktik där i T4! Han var tillbaka och han är bara så kul och bra att jobba med! Dock upptäckte jag idag att han är kanske inte den bästa partnern att köra en patient med till röntgen oså då han är typ dubbelt så lång som mig och jag går fram och styr.. värst var på tillbaka vägen när vi gick utan patienten nere i kulverten. Jag sprang typ för att hålla hans gå-tempo😂 haha men eftersom jag missa crossfiten med all löpning idag så var väl det bra i sig! Men nu är jag glad att vara hemma, trots att jag hade både panik och blev så jäkla arg på cykelfanskapet och cykelhelveteslåset som inte ville gå upp.. stod där i en kvart typ och vred och vred. När jag väl bestämde mig för att skita i det och gå hem ja då jäklar i mig ska det gå upp...
Jaja.. så nu ska jag typ bara slänga lite vatten i facet ta bort sminket och lägga mig under täcket med fötterna i högläge typ och sova fööööör.... IMORN ÄR DET VÅFFELDAGEN ❤❤❤ och jag ska äta massa gott och det ska jag unna mig lite på lördag oxå men först.. Måste jag handla så ska typ tvinga mig till ica direkt imorn bitti!!

Men så kul är mitt liv så tack för mig och sovgott!

härliga måndag......

Okej.. igår överträffa jag mig själv! Gick ut på en promenix och när jag kom till Holmen vid sjukhuset så tänkte jag bara neä Rosengren.. nu har du gått hela vägen hit (dock i ett riktigt bra tempo) MEN nu måste du springa oxå! Så bestämde mig för det. Ett varv runt hela holmen är 1,1km och jag tycker att jag dör typ på crossfiten när vi springer 400 meter så målet va i alla fall att springa halva varvet. Men vet ni va?? Asså jag bara sprang och sprang (ibland sprang jag väääldigt sakta men men) och kom runt två hela varv innan jag stanna!! 2.2km ju💪 hade säkert kunnat pina mig ett tredje men jag är glad för det lilla!! 
Sista Polen igår för den nivån. Så vi gick igenom A L L T vi gjort dom här 10 veckorna. Dog typ.. Det var inget som gick bra tror jag.. kanske för att det gick så bra förra veckan när jag va själv. Vad vet jag!?

Aa och nu är domedagarna här.. 10.15 idag ska jag och Sara försvara vår C-uppsats. Är typ livrädd och ap-nervös!!! Men men.. vi får se hur det går.
Men nu måste jag klä på mig så man i alla fall ser presentabel ut.....

sun is shining and so am I!

Godmorgon världen säg vad som står på!!??

Asså jag säger det igen.. är sämst på att blogga. Jag liksom glömmer bort det. Men kan ju vara så att jag inte har så mycket intressant som jag har att dela med mig oxå!
Men men, igår hade jag ätardag på dieten 😍 drack typ oboy till frukost och åt rostade mackor och det var inte igår!! Oså dumleklubba på det innan träningen. Mumma 

Crossfiten igår var jag rätt taggad på och tänkte att det var ett kul pass tills jag kommer dit och får reda på att dom lagt till en till del PLUS att jag hade fattat fel vad conga line style var.. asså såhär var passet:
I lag om 3.
1000 meter rodd
50 thrusters 
30 ringrostig
100 meter rodd 
25 thrusters
15 chest to bar, hoppande för lilla mig
1000 meter rodd
12 thrusters 
7 cheast to bar.

Så jag trodde att man skulle dela upp allt detta på alla 3. Typ att jag rodde 300, sen rodde Lovisa 300 osv.. Men nej!! Man skulle göra allt själv bara att allt var i följa John typ.. så när jag var klar med rodden började lina ro osv..😴 Men trodde faktiskt oxå att det skulle vara sviiiin jobbigt men var endå ett skönt pass! Du hängde vi kvar som vi alltid gör på lördagar typ, för då är det alltid så lite folk. Övade lite pullups, blir bara arg för att jag aldrig klarar en.. nu är jag på typ en halv.. så drygt!! Men snart så, ska satsa på en innan året är slut då kanske det går haha!
Körde lite andra skills oxå så öva att stå på huvudet när man hade Lina som personlig gymnastik-instruktör oså hitta vi på massa skoj! Så sen var jag hemma kvart över 16, dirre in o duschen och fixa för strax efter 18 kom mina homies och vi körde testpanel och skulle känna skillnad på olika godisar som är lika liksom. Sen åkte vi och åt på PIIINCHHOOOS ❤❤❤ det var MUMS! dock äter man så fort så man blir så mätt.. sen satt vi kvar där väldigt länge, Sarisen åkte med bussen hemåt och jag och Lovisa skulle åka hem men hamna på Strömpis en sväng, dansa lite schlager, såg Anna Book ja ni vet det vanliga!! 
Så idag vet jag icke vad jag ska göra men är lite mer pepp nu för nu i vecka 3 på diet och allt så börjar jag se resultat så antar att det bara är och fortsätta nu så man vågar visa sig i bikini i sommar! Men solen skiner så ska nog öva mina löparsteg idag kanske och läsa igenom uppsatsen till försvaret imorn och ikväll är det sista polefitnessen...

Det var det. Kanske tar nån snitsig bild ikväll på polen som ni får se💪
Men ni får ni njuta av den här!





Är det så att det är vår???!!

Asså vilket väder det är nu?? Visst var väl inte super fint väder idag men asså 10 plusgrader(!!!!!) när jag cykla till crossfiten vid 18! Såå skönt. Bjöd på ett litet konstigt vår-tjut på uppvärmningen när vi sprang!! Fy vad pepp jag blev på livet då!😍
Var ett köttigt pass idag som lille Joel höll i men var rätt kul iaf 😃 svetten bara rann och det ska den väl göra på en träning så det är bra!

Alltså imorn klockan 16.00 ska C-uppsatsen vara inskickad!! Helt sjukt.. Har typ suttit med den i cirka 10 veckor och nu ska den in... opponering nästa vecka och försvaring! Tiden bara swishar iväg. 

Men det var det lilla från mig idag! Så tack och hej, det var allt från mig!

solo polefitness

Den här dagen har verkligen varit seg.. har typ inte gjort någonting eller ja lite men inget värt att nämna. Men tiden har gått så långsamt! Är väl skönt oxå att tiden går långsamt på söndagar.

Har blivit sämre på och komma ihåg och blogga så måste skärpa mig för är rätt skönt och skriva när man väl är igång! Igår körde vi i alla fall crossfit kl13 som vanligt och efteråt var vi kvar och typ bara chillaxing,  skratta och prata med folk! Var typ ingen i open-delen så jag Lovilovan och Lina höll på och lattja lite där öva strikta pullups och gunget som man typ gör vi pullups och muscle ups och allt sånt. Jag övade även på att stå på huvudet, sjukt svårt att hitta den där balansen och spänningen så man står rakt.. men men vi var kvar i alla fall ganska länge! Så skönt och vara kvar på lördagar och torsdagar 😍
Idag var det polefitness som fick försöka göra att dagen skulle gå fortare så klockan vart 20! Idag var jag helt själv där.. Jag och vår tränare Sandra! Haha tänkte att gud vad pinit det kommer vara då jag själv inte tycker att ju är så värst bra och stark liksom! Men var faktiskt riktigt skönt och roligt och det gick ju bra! På en klättring som vi gör har jag förut bara kommit ett snäpp liksom, en klättring på hela klättringen och idag gjorde jag 2 nästan 3 stycken så idag var jag uppe i taket liksom!! Sjukt stolt, allt gick faktiskt ganska bra! Så känner mig riktigt nöjdbnu när jag ligger här i sängen. Precis en sån känsla man vill somna med så hoppas att jag vaknar med samma känsla! 
Mina blodkärl spricker direkt där och då! 
Så då får man de ut såhär på armarna💪
Kärlen på fötterna spricker D I R E K T..
Men nu är huden uppslitet lite typ, av allt klättrande 💪

VILL MAN VA FIN FÅR MAN LIDA PIN!

allt om ingenting

Både jag och Sara överlevde faktiskt gårdagen, men vi kommer få kötta och skriva in i det sista typ.. Men samtidigt vilken C'uppsats är perfekt och utan några fel när man skickar in den första gången. OCH det är faktiskt sjukt svårt att se själv vad som är fel för det är faktiskt vi som skrivit allt från början.. men men!
 
Igår på crossfiten va det absolut inget pass för fröken Rosengren! På 10 i 4 set skulle vi springa 800 meter, 15 sittande pressar, 15 pullups och 15 armhävningar. Va så opepp redan på hela dagen och jag HATAR att springa.. jag är sjukt dåligt på det och min kondis är på botten typ. Men nog fasen ska jag gå på dom passen i alla fall. Kom inte långt innan jag fick så sjukt ont i mitt problemknä så gick tillbaka gråtandes typ.. (Pinit värre..) o gick in och gjorde resten sen fick jag ro 800 meter istället. Så det kanske är dax att kolla upp det där förbaskade knät.. o börja ut och springa själv istället för att sova länge hela tiden! Efter vårat pass satt jag och Lovilovan kvar och hängde i soffan tills det va stängningsdags! Så skönt att inte stressa därifrån o h bara typ hänga prata skratta och umgås!
I måndags tog jag vecka 2s formbilder.. man blir så deprimerad för man ser typ ingen skillnad så kanske ska straffa mig själv och inte ha nån ätardag den här veckan! Klarar mig säkert en vecka till.. men är så sjukt sugen på dumleklubbor och kinderägg! Helt sjukt inte ätit det sen jag var liten  😂. Men dieten går bra annars, har tillomed börjat räkna kalorier med appen Lifesum. Så väger all mat och skannar streckkoder! Är faktiskt rätt kul så det blir en liten extra knuff mot mina smala fina vältränade lår och min platta mage!
 

Opepp dag

Vill typ bara sjunga "VILKEEN HÄRLIG DAAAG LALLALALAAA!" as högt men nej.. så opepp på allt idag.. Kanske för att jag snart ska iväg och träffa handledaren som vi har i C-uppsatsen. Jag och Sara kommer typ bli avrättade känns det som, trots att jag har försökt varit positiv sen vi fick mail om vår senaste inskick till henne i tisdag så går det inte idag. Kul att hon kommer med ett sånt bombnedslag nu och typ ger oss vibbar om att det kanske inte är en sån bra idé att gå upp i opponering nu första omgången!? Vem gör det en vecka innan arbetet ska vara inne. . Skit hög.. 
Nu har jag skrivit av mig lite hat och opepp så kan ju hoppas att det blir bättre när jag kommer ut i solen 👏👏
Tvivlar dock! Skriver sen om vi ens överlever..
Typ XOXO dead girl


RSS 2.0