hos sanniii ;)

hejhopp :) aa drog in till sanna vid typ 9 igår kväll, sen gick vi typ direkt till khuan :) det typ sög för alla bara satt.. oså kom polisen så då gick vi med robin en bit för han skulle te andreas, drog hem och kolla film :) sen kom robin oså typ sov vi :'D haha robin den lilla grisen!
aa och idag hare inte vart nånting.. ska va med sanna, isak och party ikväll :* :)
så aa hejs <3

helu fredag!

ännu en skolvecka har gått :) går så himla fort :o
aa dagen har vart helt okej, gympan va väl lite sisodär.. men men matten jag jobba fasiekn ovanligt mkt :') stolt! kolla film på engelskan, och soN sög..
på fysiken så ficm vi tbx våra prov. jag,sanna och angelica hade en tävling vid vårat bord oxå, den som fick mest poäng skulle bli bäst vid bordet.. och sanna fick omprov, jag fick 35 och angelica fick 36! så jag prata med jerker så jag fick ett poäng till :'d hahahha ! bääst! <3
aa så sluta vi tidigare oxå så då vart det bussen hem, satt och prata lite med bruren som man nästan aldrig ser längre! :) ajaa, får se hur kvällen blir :) antingen hemma, eller så blir det in till nora och va me dlinn och tilde :D
pusshej <3

så jäla trött..

jag börjar fan bli as trött på karlsäng nu.. vill bara ha skolavslutningen och tårarna där och sen bara dra vidare! bort från nora, även om det bara blir linde! bättre det..
ajaa har inge mer att skriva.. street imorn och jag är lika happy som i måndags :D
pusss<3

daans :D

heluhelu ;D
försov mig imorse ;o vaknade vid typ 20 i 8! ;/ inte bra inte bra..
men men, skolan har rullat på som vanligt, sen efter det blev det örebro :) hah Sara och Tone med :) träffa thimmy och jens på bussen oxå, så satt och prata med dom hela vägen in till örebro typ :)
sen gick jag och tone efter sara när sara gick och kolla kläder :'D haha sen drog vi till storgatan och träffa Dessie och paow :') seriöst.. dessie! liite överdriven.. paow är ju mest söt iaf ;o tog iaf bild oså :'D vi kände att vi var tvugna ;)
ajaa sen drog tone och sara vidare på stan och jag gick till dansen :)
oså dansa vi och vi ska ha 3 danser på vårshowen! :D fatta 3! as najjs! vi har ju såhär tema varej år :) och iår äre historiska händelser :) så vi är häxbränning, dockor (uppfiningen dårå) och sen har alla michael jackson grejs ;) så vi fick black and white!! :D me like! <3
och emma va ju inte direkt snäll på styrkan.. ;o men vi körde bara armar och mage idag ;) nästa vecka blir rygg coh massa med :o död!
ajaa nu ska jag nog bänka mig vid teven, paradise hotell ikväll ;) <3
pusshej
och fyfan.. bjussar påren som 17!
dessie och paulina ;)
haha tone va tvungen att ta kort på dessies skor :'D hahahha

trevlig lördag! :D

helu :) fysträning igår morse.. typ as förkyld så jag trodde jag skulle dö. men jag kämpa på som 17asså ;) sen blevdet inte så mkt på dan, bestämde iaf att jag skulle åka till sanna och sova där ;) så drog vi ner på gårn.. inga där så det sög mer än vanligt :) men så kom Basse & Jesper och fråga om vi skulle med till typ striberg så vi hängde på dom, jag åkte med Liam och Sanna åkte med Basse, oså åkte jesper och wille med veberg. men det sög där med så vi åkte tbx till nora och sladda :) hah sen kom jag och sanna tbx till gårn vid typ 22 eller nå :) då gick vi till micke och party och kolla på film oså :)) mys ;) aa sen gick vi hem till sanna så vi va hemma vid 1 då vart det mjölk opch oboy! :D gott<3 så satt vi uppe och prata och somna kanske runt halv 3. jag vakna vid 11- halv 12 runt där.. men ville inte väcka sanna för hon va så söt när hon sov :'D hahah så vid halv 1 vakna hon upp :'D hahah <3 sen idag har vi mest degat! sanna har haft modevisningar för mig ;) hahah sen har vi gjort bakläxan oxå :) duktigt! ;) så biffa vi lite oxå :'D fyfan.. jag kände verkligen träningsvärk i mage och låren idag! :o uschusch! men men det är väl bra att man får träningsvärk iaf.. ny skolvecka nu.. måste göra mina gymnasieval i veckan oxå :) och imorn börjar showen och jag är happy, happy, happy! :D och på onsdag börjar streeten oxå :D gött som fan :D ajaa, nu blir nog göra sig i ordning för sängen.. känner mig helt slut i kroppen.. så jag måste nog sova nu! får inte bli sjuk.. hejdå och godnatt <3


it's love bby ;p <3

fredag :D

skolveckan har seriöst gått as fort! :o skönt det men endå :)
gympa imorse :') badminton! :D hah och jag klättrade upp för hela klätterväggen och jag trodde jag skulle dö! är ju så himla höjdrädd men sanna stod där nere och heja på :') och jag trodde eva ( gympaläraren) skulle flyga upp i taket.. för hon höll ju i snöret eller vad man ska säga och hon är ju inte den största precis! :'D men men :) nuddade taket och fick komma ner som tur va :')
aa och matten sög som vanligt! algebra och sånt skit.. vem behöver sånt i jobben liksom? ;/ nejd et förstår ja mig inte på..
engelska läxförhör :) jag va duktigt och kunde verbet quit :D
ajaa, soN då skönaste :'D sanna heta kärlek :'D fyfan vad jag garva! XD
aa sen hade vi fysikprov på mekanik! :) trodde jag skulle faila hårt men jag fick 35 poäng :) G va 21 och VG va 40 så det va ett G+ :) det är jag allt nöjd med!
sen kom min kära bror och hämta mig och snart kommer släkten hit.. ska fira mig! hmm aja :) blir nog bra :)
fysträning imorgonbiti! :D usch säger jag bara! i'm gonna die! :o
har inte tränat nå under hela lovet och förra helgen va första sen lovet coh då va jag typ sjuk så kund einte träna då men men.. ;/
får se vad som händer i helgen övrigt :)
men men hejdå puss<3

första dagen som 16 :D haha

hejsanhoppsan! :)
hann inte skriva nått igår eftersom vi kom hem så sent men iaf :)
mamma och min bror kom in och grattade mig på morgonen :) fick en grön jetset klocka, present kort och spetstrosor typ :)
igår när jag kom till skolan ropade Annica & T-one ut och grattade mig i radion :') <3 gulligt!
sen gick dagen undan, vi hade pedagogiskeftermiddag och slutade kvart över 12 :) så då gick jag och sanna och åt sen väntade jag på linn :) sen gick vi till mamma och handlade loka och frukt (aha duktigt!!!) sen satte vi oss i bilen oså vart det iväg till uppsala! så jäla jobbigt.. helt mör i stjärten blev man :) hah
till slut kom vi fram och då åkte vi hem till min moster och fika :) och min kusin Julia höll på att skrämma livet ur mig för jag trodde inte hon skulle va hemma men det var hon :) fick ett par gröna sockor och 200kr av dom :)
fika fick jag oxå :) eller aa vi.. ;D sen åkte vi till skolan och kollade :) Julia följde med oxå för hon skulle hjälpa oss att hitta men hon hitta inte heller så bra :'D haha men till slut kom vi fram :)
det är en jätte liten skola :) 160 elever går där nu :) men det har bara funnits i typ 4 år så dom som går 3an nu är dom första som går ut där :) det va iaf jätte fin oså innuti och så :) Rektorn va as skön! :'D hahah tänk om man hade den rektorn! :D
oså va två brandmän där :) eftersom skolan har typ inriktning akutvård och räddningstjänst  :) så vi prata en hel del med dom :) fick ett av deras scheman oxå abra för vi hade åkt så långt :D dom va oxå as roliga! :)
så lyssnade vi när rektorn typ berättade om skolan och massa :) man fick plåster oxå :'D kan va bra att ha ;)
nej så skolan va verkligen kanon! så det blir att söka till uppsala! :D
oså blev det åka hem vid typ 10 över 8 :) åkte först och lämna julia så var väl ute på vägen halv 9 eller nå :)
så blev det födelsedagsmiddag på Donken :'D fiint det! :)
jag och linn va typ hyper efter det osen slocka vi i baksätet och helt plötsligt va vi i Nora och så va klockan halv12! :O så jag kom i säng vid 12.. så idag har jag vart as trött och seg! bara sanna som har vart helt superglad idag :D haha<3
bestämde vad det skulle stå på stjärten idga på klassbyssorna :D gladeR fick det bli :) kanske stämmer liite?
hade fått ett brev när jag kom hem igår oxå :) 200kr fårn ingemar & anita :)
och imorn blir släktkalas -.- jaja :) får ju presenter :D MOHAHA!
ajaa nu måste jag plugga fysiken! :o
pusshejdå <3

1 dag kvar :D <3

hejhopp! :D
dagen har rullat på.. orkar inte skriva så mkt.. skridskor på gympan ;D sanna målkungen nr 1 :D
haha aa hem och pluggat fysik hela dagen typ ;/ :) kulkul!
ajaa gissa vad det är för dag imorn då :D?
min födelsedag :) känns verkligen inte som det ;/ kmr inte känna mig någe äldre ;)
sen slutar vi tidigt för vi har pedagogisk eftermiddag ;) gött. så ska jag vänta på linn för hon slutar 1 :) sen går vi till mamma och så bär det av till uppsala :) kolla cultus :)
kanske åker förbi hos moster kristina och åke och julia oxå :)
gött ;)
ajaa bilder kommer nog sen :D
nu har jag redan missat 10 minuter av paradise hotell så pusshejdå <33

2 dagar kvar <3 :D

hejhopp!
hade tydligen stängt av alla alarm imorse så jag vakna upp vid kvart över 7 upp direkt och börja fixa :) mamma fick tillochmed åka och hämta jacob före jag va klar :')
men men :) dagen har gått undan faktiskt, missa hela spanskan pågrundav mötet upp vid hjernet. men men det led jag inte för så :)
mamma kom och hämta mig efter skolan oxå så jag slapp vänta på bussen :) gulligt!
aa så vart det hem, plugga fysik, kolla på oth och grey's anatomi och sen plugga fysik igen. har nämligen prov på mekanik på fredag så det är bara och trycka in allt i skallen!  snart får det nog bli duschen och packa skrillorna :) skridskor imorn på gympan igen ;) gött :D
ajaa oså sitter man och kollar på vilka konstiga personer man är kompis med ;) hahah
dom är som dom är :D
ajaa pusshej :*

fortfarande 3 dagar ;)

hejhopp, åkte med mamsen in till örebro idag :)
gick in på siba och fick hjälp med grejsimojsen till hörlurarna till mobilen :'s behövde iaf inte byta. den va bara hård för att den va ny :'D lät liiite fel men så vare :) så gick jag och mamma till h&m oxå, köpte mascara och ögonfransböjare sen åkte vi till mammas dejt från i fredags ;) trevligt. sen skjussa mamma mig till konserthuset så tog jag bussen till linde :) mötte upp bror och åkte och handla lite och sen hem :)
men men nu måste jag tbx till teven och kolla scream 2 :) haha denna gång har jag redan kollat vem som är mördaren så jag inte blir lika rädd som i förra ;)
haha skola imorn! pusshaj! <3

3 dagar kvar <3 :D

hejhopp :)
söndagar är alltid så tråkiga..;/  vet inte varför dom bara är det.. men men jag och mamma ska iaf åke in till örebro och kolla om vi kan byta nån grej till hörlurarna jag fick i julklapp :)
sen fåre nog bli pluggning av fysik sen!:)
aja har inte mer att skriva så hejdå :*

4 dagar kvar <3 :D

hejsanhoppsan! :)
limpan igår :)) vi som hade så svårt att bestämma oss vart vi skulle ta vägen, vi åkte iaf hem hit efter skolan, bara prata och lekte i snön :'D haha <3
sen åkte vi med mamma in till Nora, så släppte hon av oss vid 47:an så mulla vi pittsa och sen gick vi ner till Gårn :) Lira lite guitarr hero och sen satt vi bara och prata med Simon, wille och jesper typ :) sen gick vi ut och stod och prata med Oliver, per och en massa :') Sara va så söt i sin björnfitta :'D haha <3
och stördast va ju iaf Ellinor :'D hahah
åkte runt lite, oså kom mamma och hämta mig efter sin dejt vid typ halv 1 :)
idag har det bara varit degdag! sov tills oliver smsa och väkte mig imorse :'D hah då vare bara gå och lägga sig i soffan och kolla maraton med keeping up with the kardashians ;D hah skönt :)
ny duschad nu :) hårinpackning, check! ansiksmask, check! :D jag kommer sova som en prinsessa inatt :*
och nu börjar det fasiken närma sig :D <3
godnatt och sovgott!

fortfarande 6 dagar <3:D

aa ny header.. det får duga tills jag kommer på nått :)
nu ska jag och linn försöka bestämma oss för imorn ;)
pusshej <3

6 dagar kvar <3 :D

seriöst veckorna går så jäla fort! :o fredag imorn va sjutton! ;/
hmm ajaa, dagen har rullt på. vi börja bygga på våra energimodeller idag på tekniken ;) as fiient! oså massa lektioner.. jag och sanna gick till Bengt idag mellan svenskan och språket :) prata om gymnasium, inackorderingstilllägg eller vare heter och sånt :) Sanna börja med sitt lillerud :) oså prata jag om Cultus :) så ringde bengt men fick inge svar så jag gick dit efter spanskan och då sa han attd et va fritt fram att söka :) måste prata om sånt där inackorderingstilllägg oxå ;/ hmm.. aa jag och mamma åker nog upp på min födelsedag till uppsala och kollar på skolan :) Linn kanske oxå hänger på :D as NAJS!
aa sen hem, plugga matte typ ;/ och nu måste jag skriva klart engelska recentionen :)
dagen imorn då :) aa det blir skolan , sen blir det Linn :D <3 får se vart vi tar vägen :)) aa så blire va med henne hela kvällen :) mycket trevligt! <3
aa men hejdå puss :*<3
som kenza ;) dagens hopp bild! :*

7 dagar kvar :D <3

hejsanhoppsan :)
lodisdag idag, skönt.
får väl köra en sån här dagens kläder ;) : Trosor, mjukisbyssor, strumpor, GRÖNA sportbhN, grått gina linne och kofta oxå från gina ;) kanoners!<3
as skönt! ;) tror det får bli lodis vecka den här veckan :P aa kommer knappt ihåg vad vi haft för lektioner.. mellan kemin och olweus satt jag och t-one nere i en av gluggarna :'D och på vägen dit började Tone sjunga blossa sången. Tror hon trodde jag sa glögg ist för glugg eller nå :D hahah aa så satt vi där nere och bara tog det chill, oså kom annica och jesper och satte sig ett tag oxå. sen olweus, typ städning av skåpen. men vad sjuttsingen.. sånt behöver inte jag så det va bara att sitta där, vi valde förvånansvärt tryck till klasströjerna oxå :'D haha efter ett bra tag så ;) haha sen av A-tiden (kör) inställd :D as göttt! men jag va med Anna ( klassföreståndare) på hennes a-tid medans jag vänta på bussen :) sen hem oså sätta sig här typ och skriva klart iaf svenska recentionen :)
aa och nu idag ere fasiken bara en vecka kvar till jag fyller så nu blir det nedräkning! ;)
men nu får det bli duchen och sova ! <33
låten går i sträck just nu! :D

klassen <3

ja hallå ja :)
ja skolan rullat på :) åkte skridskor på gympan :'D hahah bääst vare! :D efter det gick jag och sanna upp ocg tog hoppbilder :') oså kommer sanna på att vi ska ut och springa i snön oså skulle angelica filma! visst sa jag och vi börja springa omkring :D sen kommer sanna bakifrån och försökte putta ner mig i snön, men jag bara fortsatte att springa och kolla bakåt och så ramla jag på en kant, för dom hade skottat och ramlar rakt på assfallten (stavning) och slår i knät och alla bara står och kollar och där ligger jag och gråter :') haha oså får man sanna i ansiktet som frågar en massa saker, då börjar man skratta samtidigt som man gråter :'D det går om man heter Johanna! oså tvingar hon mig att ställa mig upp och gå in  i omklädningsrummet ;) så nu äre helt svullet! och typ blått (y' sköönt!
och på bilden håller vi ju på att göra hus modeller, oså gav ulla mig en färg som jag skulle måla på huset med och sa att den va jätte bra! hmm jaa jätte bra förstörde typ bara hela huset! :'@ :( så nästa vecka ska jag tänka över med papper :( 
sen gick jag haltandes till mamma efter skolan. satt där och fick en semla av Ulla (på mammas jobb) gott, men jag känner att det får bli dubbelt med situps oså ikväll :') haha
aa pluggning hare vart tills nu, nu fåre vare så länge, skriver klart renskrivningen av recentionerna imorn :)

aa lite bilder måste man väl bjuda på fårn idag oxå :)


bjussar!! Jag och William :)


skrillor :)

tor powsarN, sanna och jonte ;)

jag och sanna in action ;)

jag och sanniii ;)

tjosantrosan! <3

rubrik!

jahapp, dagen idag.. vakna upp med ont i halsen ... inte det bästa ! men det gick över under dagen och kommer tbx nu ;/ hatare!
dagen har vart så jäkla seg! ;/ har vart så jäla trött.. är nog delvis för att jag är påväg att bli sjuk.. (y' men men det kmr inte hända! :)
aa dagen har rullat på som vanligt. fick reda på att vi ska åka skridskor imorn på gympan :'D haha så jäla kul med klassen <3 :) kort måste tas ! :)
aa iaf idag när jag kom hem vart det kolla one tree hill :D och sen lägga sig framför kaminen och läsa svenska boken ;o -.- boken skulle va inne idag. har läst typ 50 sidor och har endå typ 4 kapitel kvar! känns som om jag inte kommer nån vart! :o måste iaf läsa ut den ikväll ;/  ska skriva klart svenska recentionen imorn och ska börja ren skriva enegelskan oxå. imorn får fasiken bli plugg dag.. måste plugga matte och göra recentionerna och fysiken ! :o  usch..
idag fick vi oxå våra inloggnings uppgifter till gymnasievalet :) ååh jag blir bara mer och mer stressad :'o vad ska jag gå? tänk om jag ångrar mig? liksom uuscch!! 
men tror iaf att jag ska söka till uppsala, ambulansförare. sen blire väl typ omvårdnad på linde och nå mer på linde och typ sam idrott på virginska ;/ får väl se.. har ju 20 dagar på mig ;s
ajaa ska kila och läsa klart den där nu! :) pusshejdå <3

och GRATTIS TILL HAMPUS SOM FYLLER 17 ÅR IDAG :D <33

dax för en ny vecka skola..

jahapp, bowling idag med allihopa ;D mitt lag va Robert, Jag, MORFAR <3 , Linnea och lena :) dreamteam!  aa jag va ju dårå inte bäst och inte sämst.. men jag måste bara skriva att min morfar, som är 83 år eller vad han är.. han har bowlat en gång tidigare och ser inte ens käglorna.. så imponerad blev vi alla! :'D så hiimla söt! min morfar gjorde tillochmed strike! STOLT! han frågade oss bara vart käglorna stod och han hade några kvar och så kasta han iväg klotet :') hihii ÄLSKAR MIN MORFAR ♥
aa sen hem och hjälpa malin klippa sig :) och sen plugg.. ska typ bara skriva rent recentionerna nu så.
tbx till skolan imorn, 5 dagar! men sen är det helg igen:) och sen veckan efter det fyller man :))
har hittat en gymnasieskola i uppsala iaf :) Amulansförare som inrikning på Op :) kanske, kanske inte? valen ska ju snart vara inne liksom..  ajaa.. blir nått till slut
tagga att köping sötingarna är tbx :') 20.30 ska jag sitta bänkad framför teven!<3
hahah aa oså måste jag bara lägga utt bilder på mig och malin från inatt! :''D haha <3
martin ;)
jacob med gitarren ;) hahah
snyggar jess!
ajaa hejsvejs<3

släkten är värst.. igen

aa blir aldrig av med dom ;) bowling idag med allihopa :) mellan typ 10 och 1 ;o mormor va ju tvungen att ta så jäla tidigt! ;/ men men det blir väl bra, är ju i samma lag som morfar så vad kan gå fel ;) hahah <3
ajaa hejdå skriver senare.
haha och jaa.. ni skulle sett mig och malin inatt.. XD hahah lägger nog ut en bild sen men malin kmr döda mig men men , that's life!
hejs!

släkten är värst ?

jahapp, inte gjort nå särskilt idag. sov läänge <3 skönt!
aa vid tre åkte jag och mamma och hämta frida och åkte ut mitt i skogen och träffa resten av rosengrenarna :) åt förrätt och mat och efterrätt ;) mellan allt blev det allt möjlilgt, plocka frma ett pingisbord som vi hitta och körde rund pingis ;) hah alla va med :'D morfar som knappt ser nånting va med lite grann! FÖR SÖT! <3 aa i slutet gjorde vi iaf så att vi hade ett pingisrack på varsin sida av bordet ;) gick galant. vart lite stressigt när man typ va tre stycken kvar men men :) haha
aa släkten är värst eller släkten är bäst.. aa jag vet inte vilket ;) hah
imorn blire iaf bowling i typ 3 timmar :) fick reda på lagen idag, så vi ska spela i lag dårå och individuellt ;) jag hamna med bästa morfar iaf <3 :)
ajaa, den som vill ha tag på mig ikväll så finns jag på mobilen iaf  ;)
pusshej <3

trött på att hamna i andra hand hela tiden..

:D<3

hej igen! :)
gjorde inte så mkt ikväll.. ringde aldrig till philip men men :) kommer flera dagar ;)
har suttit och kollat på Remember the Titans! :D och jag säger bara BÄST! :D
För dom som inte sett den, seriöst det är ett måste!! :)
Ena stunden sitter man och skrattar och hejar :) andra stunden sitter man och stört gråter!
värd film att se, det kan jag lova! om nån skulle fråga mig nu, vilken min favorti film va? då skulle jag utan tvekan svara " Remember the Titans!" <3  den blir ju inte sämre av att den är verklighets baserad heller!
jag säger bara left side, strong side! ;D<3

helg ;)

gött, gå 2 dagar i skolan och sen är det helg :)
gympan imorse körde vi massa små tävlingar typ som vi alltid gör :) matten seriöst.. jag kunde inte ens 2 gånger 4.. hjärnan hänger inte riktigt med just nu! ;/ aa och på engelskan börja jag med recentionen.. och sanna piska på mig som fan ;) inte bokstavligen.. tyvärr ;) hah fyfan fick inte prata en enda gång då kom hon där :) hah <3
och på So:n skulle vi fått tårta idag av EKO men självklart glömmer hon bort det, så hon köpte såna där araxbollar ist. men vi får våran tårta nästa veckan nån gång :) göttt :)
fysik sista lektion är inte det bästa.. satt där och va as trött.. kolla över på sanna och jag va iaf inte ensam om att va trött.. tur som det va så hade vi bara repition så det va bara att sitta :) seriöst sämsta schemat.. hur kul är det att sluta 3 på fredagar!? ;/
men men mamma kom iaf och hämta mig efterskolan oså åkte vi och köpte skejmanssallad (digga stavningen) :'D
aa hem och inte göra nånting.. ringde mormor om imorn.
blir väl att inte göra nånting ikväll.. funderade på att höra med ph vad han gör :) får väl se! :)
mamma kom in nyss och sa att hon ska åka iväg på cinderella kryssning.. så fårga jag när? ja typ på din födelsedag. jahaa trevligt! då kan ju du köpa en ny mobil till mig och ett gymkort! ja jag får väl ta och göra det fick man till svar! :)
hmm.. men det visar sig säkert att det inte är på min födelsedag. men jag ska ha det iaf! :)
haha bara 12 dagar kvar va sjuttsingen ;)
ajaa.. sitter och kollar lite sommarjobb nu :) ska nog söka där jag vill så får man väl se vad det blir av det :)
hmm ..får se vad jag hittar på ikväll iaf :)
pusshej <3

första dagen avklarad!

tjollahopp :)
första dagen på sista terminen är avklarad! skönt bara några dagar kvar till skolavslutningen ..
aa finns inte så mkt att skriva.. msåte plugga nu, läsa ut svenska boken och engelskan, skriva recentioner på dom och jobba matte..
ajaa hejsvejs <3

sista dagen på jullovet!

hallå :)
aa sista dagen på jullovet! :) rätt skönt tkr jag faktiskt, har ju typ inte gjort nånting på lovet ;/ och så saknar man klassen oxå! :)
oså är det snart gymnasieval.. och jag har inte en blekaste aning om vad jag vill gå just nu! ;/ känns bra..
aa idag har jag inte gjort nå särskilt alls.. pluggat lite som jag skulle gjort över lovet men inte gjort! ännu bätte.. skärpning nu asså.. ska fan höja mig nu sista terminen!! ;/
och sista terminen med klassen oxå! jag kmr stört gråta på skolavslutningen! Bättre klass kunde man inte hamna i!! :) <33
aa blir nog bra att komma tbx till skolan igen iag :)
nej men nu blire gå och slå på teven och vänta på att Kendra ska börja ;) jiihoo <3
pusshej <3

Rolandz <3 :'))

hejhopp :)
åkte till Camilla imorse och så vänta vi :'D oså hade Camilla kollat att en buss till örebro skulle komma vid 1 så vi gick ut men så kom det ingen XD så vi stod ute och vänta i typ 40 min :') så fick vi gå in igen och ta bussen 14.25. aa iaf vi kom till örebro, bajs kallt!!! aa så gick vi runt lite. leta efter ett par röda chinos (stavning). aa men hitta inga. aa gick iaf runt en hel del.
jag köpte en grön sportbh iaf :) hah sen gick jag och camilla till entré och vänta inne där bara för jag är kung och kan koden :)) aa så åkte hon hem med en buss och jag satt kvar och försökte få tag på malin, sen gick jag och mötte henne vid järntorget oså gick vi till strike och värmde oss, oså kom brur oså gick vi upp och bowla ist för bioN ;/ ;@! ajaa.. jag sög iaf. förlora med typ 170 poäng men men!
sen åkte vi till donkeN, tjockis mat osen hem och lämna malin sen åkte jag coh bror hem och nu hemma :)
ska inte göra nå speciellt nu iaf.. teven eller nått.
pusshej <3

snart tillbaka till skolan!

tjenis! :)
inte gjort så mkt idag, plockat lite hemma.
jobbat matte tjosan.. ;/
inte långt kvar på lovet nu, rätt skönt fasiken :) saknar klassen, känns som det va evigheter sen man träffa alla ;o :) menmen.
ska jobba stjärten av mig sista terminen nu :) om man ska komma in på det man vill så :)
aa har inte mkt mer att skriva så hejs :)
skönaste låten :)))

första inlägget 2010 :)

hejhå! :)
2010 :) gött,  många ändringar skare bli iår!  :)
nyår spenderades med Camilla :) bara tog det chill med singstar och teve :) Alicia kom nångång vid 23 :) så gick vi ut vid 12 slaget och kolla på fyrverkerier :) hahah kul vare :) sen gick vi in igen och sjöng singstar ;)
Igår blev det Romme med Brur, Malin, Glenn Ahlström, Gurra, Sebbe, Staffan & Filip :D trevligt som 17 vare :D
jag drog mig i första backen vi åkte (Y' lyckat ;) så fick man sitta helt ensam i en sittlift efter det oxå ;) kanon kul!
aa men bror gjorde snyggaste vurpan iaf XD haha han stod still och skulle hoppa för att få bort snön på skidorna och drar sig, seriöst :'D
aa och malin dorg sig oxå :') så jäla snyggt, typ ramla framlänges och gled på magen ner XD hahah blev bara ett stort vitt moln efter'na ;D haha :D
aa och killars samtals ämnen i sittliften är ju intressanta kan man ju säga XD hahah
vi gick in i värmestugan en stund på dagen oxå, helt proppfullt vare. och en tant hade tydligen paxat ett bord meed fyra platser och så kommer Sebbe och tar en stol och sätter sig, och hon kommer dirre och börjar skälla ut honom och så som sebbe är bryr han sig inte XD vi andr satt bara och skratta. oså när hennes barn kom så ba gick hon och peka på sebbe och ba " här är den stora killen som tog eran stol" XD haha så jäla kul oså kommer pappan oxå och vi bara satt och skratta. och mamman kalla Sebbe för Lantis XD hahah som om han skulle ta illa upp för det ?;o haha så sebbes namn blev lantisen ;)
oså åkte vi i en backe och så vänder jag mig om när jag åker och ser hur staffan och filip kommer bakom på snowboard, och staffan ba " nu jävlar" ;D jag blev fan as stressad xD och börja åka snabbare oså kommer dom på varsin sida och åker om och jag drar mig och typ bryter tummen och det va deras fel :'D
och när vi stod och vänta i kön till sittliften så kom sebbe åkandes och knäppte upp ena min skida och så skulle jag sätta på den igen då kommer filip på andra sidan och knäpper upp den andra :') snälla pojkar (y'
vi drog hemåt vid 2 eller nå, donken i ludvika (y' :D rosa mjukisbyssor och helt lodis ;) jess
aa dagen va iaf helt lyckad :D<3
det va fasiken finare i verkligenhet ;)
haha malin ;D
hetingar, jess we know ;D
bjussar väl på denna! det va fasiken as kallt så klaga inte!
malin :) normal som vanligt!
HAHA! :D normal här med ;)
malin far ner i backen som en raket... eller inte;)
vägen hem ;) innan malin somna..
fler bilder kommer kanske om jag får resten av brur ;)
nu säger jag godnatt! <3

RSS 2.0