hej

hejsan hoppsan i skogen!

älska torsdagar i skolan! helt seriöst! :D
Teknik! meee loove <3 sen rast typ 30 min sen hemkunskap, idag prov. Hade inte pluggat men gick väll bra endå :)sen typ hål timme sen svenska, där vi skriver om en författare och jag fick Selma Lagerlöf :D haha as söt, det är ju hon på 20lappen ;o och nils holgersson som hon ahr skrivit på baksidan :) Visste ni det? inte jag haha Therese satt och skratta åt mig men men :)
Sen håltimme, hela klassen satt typ och dega i cafeterian :) Jag och Sanna hade mysigast! ♥

Och idag gjorde jag nått som jag har velat gjort sen jag börja 7:an :'D Vi har ju en typ aa svårt att förklara men ni vet ställning som man snurra på när man var små? Den snurrade jag runt på i cafeterian :D hahaha göttmos!
Efter skolan blev det iaf hem, åt lite kolla lite teve sen blev det städning, iaf ett tag :) Sen vart det byta om och åka till golfbanan, stod och träna i typ 1½ timme med bror sen hade vi ledarmöte, sen gick sista 9 :)
gick väll la sisodär asså men men :)

imorn blir det iaf skolan, sen örebro och till Dormy och köpa golfsor, måste ha ett par andra tills jag får dom jag ska beställa :) Åker ju på träningsläger i helgen i sthlm så ja :) Ska försöka få med mamma in på marieberg en kortis oxå :p haha

ajaa nu ska jag sova !
pusshej <3

living under your spotlight.

tjenispenis!

har jobbat på bra i skolan idag, otroligt nog. Svenskan gjorde vi klart muntliga nationella. Sen på matten jobba jag fasiken 20 tal!! :o 20 tal! :o jag kan knappt fatta det själv.. och alla var dessutom rätt ;s knepigt.. Sen biologin började vi med nytt. Typ vi ska göra eget arbete eller i grupp. Så jag fick värsta idéen som kommer bli SUPER! ;D
aa kemi brände vi upp våra bomullstussar oså. Sen olweus vare snack i aulan om skolavslutningen för 9:orna. ;/ palla..
Sen gick jag tidigare från olweus och gjorde Nationella c-delen i matte. Gick rätt bra faktiskt :) Nöjd iaf!

Fick tbx pmet som jag skrev om koncentrationsläger i svenskan av anna :) typ vg så nöjd :)

sen blev det in till dansen, Max höll mig sällskap :) haha jag råkade skjuta upp jåghurt i fejjjan och sen stod vi bredvid nybörjarna och dansa ;D haha lite eget oså men fiint!
Sen stannade han kvar och kolla när vi dansa. haha jag råka armbåda Sanna i ögat och hon slog mig och jag slog tbx och hon slog mig och massa :'D haha men men!

men nu tjatar mamma om att jag ska sova så
pusshej <3

love like this <3

tjollahopp ;p

Dansen igår, knät är typ pajj fortfarande ;/ men men.. bråk med mamma hela kväll! usch fyfan!

Ingen Sanna idag i skolan :( nej för hon var hemma och var hundvakt hon! SNÄLLT! Men jag har överlevt gallant iaf :) Mesta delen av skolan har gått till att umgås med Emina ;) var ett tag sen så det var faktiskt kul och skratt blev det :) maten sög så jag och sara körde på grönsaker och sen fick det bli Twister ;p nyttigt och bra!
Sen på matten satt jag bredvid wille, och han hade fått Det här är min dröm med Lorentz & M.Sakarias på hjärnan så han satt och sjöng den hela tiden, och det som var irriterande var att han kan ju inte ens hela!!!! :o
han har liksom suttit och sjungit : Det här är mitt liv, jag lever min dröm har tagit mig hit, lallalalal i en timme typ ;/ till slut satt ju jag där oxå och sjöng på den ;) hahah

Sen vart det iaf gå till mamma, smsa bror och sa att vi skulle ut till golfbanan så han kom och hämta mig sen hem och bytte om, och iväg till golfbanan ♥ Slog lite sen gick vi sista 9, gick ju inte världsbäst asså! typ 15de och 18de var dom som gick bra ;/ Behövs nog med träningsläger i helgen :)

men måste hoppa in i duschen lite snabbt och sen sova, fick reda på att jag ska göra nationella i matte imorn på a-tiden ist för kör ;/ plus att jag måste gå dit tidigare eftersom det är 100 min ;o och jag suger pung på matte kommer ju inte gå bra asså ;(
Sen efter skolan blir det i till örebro, ska gå på stan och kolla om jag hittar nå, SOLBRILLOR :D <3 sen blir det dans. Blir tare lugnt för nacken är fasiken mupp i huvudet efter förra veckan när vi krocka ;/ int bra..

puss & godnatt <3


ALLA KOLLAR! :)


några trattar från linde på handbollsavslutningen ;) haha

lyckad helg

halojsan!

igår hur mysigt som helst hade vi det på klippat, tills typ Jens hoppa på ketchupflaskan och alla fick typ ketchup på sig! ;D haha och lite annat! Sen åkte iaf jag,sanna,jonte och pontus hem till pontus och kolla film och sen sov vi där :)

imorse vakna man upp i ett kallt skönt rum med Jonte :) Sanna & Pontus låg ute i bäddsoffan, haha. Sen kom dom in och la sig hos oss så prata vi och bara var allmänt sega. Sen vid typ halv 12 började jag och Sanna gå hemåt. Bytte lite kläder sen blev det upp till Åsa & Mats och fira mats ;) fråga inte, Sannas släktkalas asså :) Men träffa iaf min coooling Johanna :D och Åsa vart ju glad över att se mig ! såå sööt! <3
Fick fika oså där, sen körde Eva-Lena och sanna hem mig. Sen dess har det var deg asså ;o

och imorn är det skolan.. sen blir in och dansa. Jag ska sitta bara, fast det kommer aldrig gå för jag kmr endå vara med :) så kan det gå!
men nu blir det hoppa in i duschen iaf sen sängen! :*
pusshej <3


pontus, sanna & jag

pontus,sanna och johanna ;D snyggaste pooowsen jag har ;o

jollepolle, pontus, sannniii & juhännää!

sista bilden får bli på grillkungen :)

hemma hos sötpontus!

åkte hem till Sanna ;D var inte där så länge för snabbt blev det till pontus och träffa pojkarna :*
Spela lite poker sen blev det tråkigt och det var så fint väder så jag, sanna, joel och pontus åkte ner till ica och köpte engångsgrill, korvbröd och korv. Sen åkte vi till Sanna och hämta dricka.
Sen åkte vi alla upp till klippan och grilla oså :) myyysigt <3

sen vart det så kallt så vi åkte hem, och nu sitter vi hemma hos Pontus och chillar. Jag och Sanna sover här:)
pusshej <3

tummen upp asså!

hejhopp gummisnopp!!

ímorse, mamsen och jag åkte till jobbet. Har jobbat 8 till 2 idag så det var inte så farligt :) bra för plånkan iaf :p
Nu ska jag bara packa och duscha oså sen åker jag in till älsklings Sanna ♥
Sover hos henne inatt, så det blir mysigt! får se vad vi gör och tar vägen ikväll :))

pusshej <3


as söta :D <3

sjuuuuuuuuuuuuuuuk...

tjenixen!
igår när jag satt och vänta på dansen fick jag as ont i lederna och skelettet, låter konstigt liksom ont i skelettet. Men det kändes som om nån drog med en kniv i skelettet! ;/ usch.. hon i halsen had ejag oxå och dansar endå!?
När jag kom hem vart det duschen och sen sova.
Sov as dåligt och vaknar upp i morse med svullen hals, feber och ont i muskler och lederna som FAN!  och vi som hade nationella i matte idag, men jag hade iaf inte kunnat tänka.. liksom 100 min och feber oså?  nej tack!
så jag har legat hela dagen i soffan med mammas täcke och kollat lotta på bråkmakagatan och ronja rövardotter! :'D

Sen när postbilen kom gick jag ner och såg att det var ett kuvert till mig :D så jag öppnare! gråter, skriker och är underbart GLAD! :D
brevet var fårn skolan jag sökte i Uppsala! och jag kom in :D:D:D:D så ska till Uppsala 4 maj ;p

FEEEEETTTTTTTT MEEEDDD NAJS! ♥
men nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och sova! känner mig piggare så jag kanske går till skolan imorn men får se ;/
måste ju vara frisk på lördag :D

pusshej <3

vill ha sommar!

nu längtar man verkligen till sommaren! vill bara sluta skolan, börja om på nytt och lära känna nytt folk och allt :)
sommar 2010 kommer bli underbar! ♥
har fan as ont i läppen, inte för att klaga men men ;D
b-tiden satt vi några stycken i mysrummet och prata massa skit, sen på so:n höll Shwana i lektionen :) om muslimer oså, var faktiskt skönt att ha nån annan som hade lektion, och han var ju as duktigt :) hah
sen rulla dagen på med massa lektioner..
efter skolan gick jag,dessi,vendela och jesper till biblioteket för vendela skulle lämna böcker så vi passa på att kolla på våra hus som står där på utställning ;)
mitt hus är as najs! svart,grön dörr och rosa tak. Den ni!
drömhuset där asså
sen gick jag till mamma, åt lite sen åkte jag hem och sen vart det vidare med Bror till golfbanan och träna lite. Sanrt dax för första tävlingar så man måste ju börja träna ute efter all träning i hallen..
 ska ta och hoppa in i duschen nu för jeflar vad klockan har dragit iväg :o

imorn blire iaf skolan till halv 4 och sen in och dansa :) bara 4 ggr kvar med den imorn :o sen ere showen kvar! ;/ ojoj..
ajaa
pusshej <3


typ fredag den 13???!!!

halojsan! :)
orkade inte gå upp imorse men kom upp till slut iaf :)
dagen började som vanligt med klassråd, sen vidare ner i skolan till syslöjden, syr ju en kjol. och seriöst. jag skulle testa den och självklart gåren sönder.... så jag började sy om det där vekade ;) och sydde på en kant och så srttade vi upp för jag ska sätta dit en dragkedja för jag var för tjock XD haha nej men iaf! sen när vi skulle plocla bort så skulle jag skjuta ner symaskinen och stänga skåpet, och den brukar vara as trög så jag tröck på som F*N och rakt ner på knät, blåmärke nu!
dansen värmde upp med styrka och sen körde vi på :) och självklart i sista hoppet i "black or white" så knäcker det till och typ sträcker det under knäskålen ( på andra benet än förut) ;o int skönt asså. sen när vi ska åka hem med bussen så krockar bussen och så smart som jag är sitter jag och typ dricker samtidigt och mosar läppen så typ fläkläpp nu men det har gått ner så så farligt ere int nu :)
inte min dag idag!!!

ska iaf hem och plugga när mamma har boxat klart! fysiken måste jag göra och massa ;/ men som tur är är det ju svenska hollywood fruar ikväll :D <3 älskarT

ajaa nu kmr nog mamsen strax så,
pusshej <3

winds of change

tjenixen! <3

är helt slut, både kroppen och huvudet! usch :) Kursen i lördags mellan halv 9 till 4 ;) fick sluta tidigare för ingen lyssna typ i slutet endå :'D hah åkte med Hockeytränar micke och hans fru hem, dom släppte av mig vid shell oså gick jag till MillaN men bagen och väska :'D haha <3
chill typ hela dagen ;) duttävling och vem vann?? jo johanna <3
Bakade pizza, as god :D hahah även fast det blev lite fel här och där men tror vi får jobb på typ berraburra nu ;)

hahah jag låste in mig på toan oxå XD jag vred lite många varv oså vred jag bara ett tbx oså stod jag och vred där ett tag tills jag kom på att jag var tvungen att vrida lika många tbx som jag vridit när jag låste (y' men jag hittade lindeskolans skolkatalog iaf ;) 
var  uppe typ till 1 sen gick vi och la oss ;)
Camilla somna typ direkt i sin säng och jag låg på en luftmadrass XD haha vakna typ vid 9 av att jag låg bokstavligen på golvet, luften var puttsväck! :'D
men men, slöat hela dan :) vi var iaf ute och gick med dexter ;p

aa sen nu på kvällen har jag cyklat och mött "lillasyster" och bara pratat :)
skolan imorn sen blire in till örebro och dansa, inte många ggr kvar nu. 4 tror ja ;o shit! ajaa
msåte hoppa in i duschen nu :*

pusshej <3


seriöst älskar låten! min pappa brukade gå och vissla på det i början när han levde! :)<3

godkvällens!

utbildningen var faktiskt kul :)  rätt interesant oså. Teori och lek typ :)
imorn ska jag vara där från 8.30 till 16.30! kmr dö men sen äre slut iaf :)
Efter det åker jag direkt från Örebro till Nora & Camilla :D ♥ vi ska ha vårat fredagsmys imorn ist. Får se om jag sover kvar där, troligtvis men ajaa det märks :)
nu måste jag iaf gå och sova! :*
pusshej <3

snygg i keps eller inte :'p

heeelg!<3

tjenixen! :)
slapp cykla till mormor och morfar igår.. vet inte om jag skrev det men ajaa :)
dagen idag! började med nationella i matte på morgonen, första svara jag på rätt mkt. Andra blev det mest chansningar men men :) vad ska man göra åt saken.
Vi var på typ nån teater som vi själva var med i på so:n :) Om det var du... och 49 999 999 till.
eller nå hette den :) Vi dela upp oss i familjer, mini familj var Liam, Wille & Emina så bestämde vi att vi var familjen Andersson från Iran och Liam var farfar, Wille var pappa, Emina var mamma och jag var barn till Wille och emina. och jag var gravid och det va tydligen min farfar liam som var pappan :'D hahah
aa kul vare iaf!
slutade tidigare, slapp fysiken! :)
men nu måste jag göra mig iordning och packa grejer.... Ska in på steg 1 kurs, ledarutbildning på mosjö mellan halv 6 och 9 ikväll (y' jiiihaaa!
men men, får ju träna mina flickor i sommar så :))))<3

skriver kanske ikväll!
pusshej <3

älskade bror :'D <3

hejsan hoppsan!
igår, dansen.. inga kommentarer!!!!!!!!!!!!!!

idag :) skolan som vanligt! ;D rätt soft dag endå :) efter skolan gick jag till mamma satt där en stund sen åkte jag med sena bussen hem. Åt lite sen tog jag & bror våra rääser hojar och ut och cyklade ;)
Bestämde att vi skulle cykla till Uskavi, jag fick inte stanna en enda gång! :ohöll på att dö för det är typ bara uppförsbackar!! as jobbigt men till slut var vi framme fick lite vila :)♥ haha sen började vi trampa hemåt! efter vi kom ner från lilla siggebohyttsbacken så fastar massa trådar i min kedja så tramporna låser sig så jag kan inte trampa och inte bromsa! :'D hahaha och pontus rulla förbi och jag hoppar va i farten och ropar efter honom men han hör inge eftersom han lyssnar på musik! så där står Johanna vid vägkanten och mekar cykel! Sen märker Pontus att jag inte är med och cyklar tbx och så vänder vi på cykeln och står där och mekar och tillslut kunde vi rulla hemåt! :')
hahaha fyfasiken vad vi stod och as garva ! :D hahaha helt sjukt!<3

ajaa nu ska jag gå coh lägga mig, helt slut efter cyklingen blev ju niaf över en mil :D
Imorn slutar vi tidigt och jag blir med Sanna hem och färgar håret på henne och sen tar jag nog kvart över 5 bussen till Örebro och dansar :*<3 låter bra? jaoo!!

pusshej <3

skola imorn!

har suttit ute och stekt typ hela dan :) verkligen skönaste vädret! matteboken ahr avrt med ut men pluggningen har väl gått sådär asså om jag ska vara ärlig ;/ inte bra! får försöka lite mer ikväll! :)

Drog iaf ut och cyklade förut i typ 1 timme :D as göttt :) älskar att cykla asså♥ iaf min cykel :')
Men nu ska jag inte sitta här mer. Ska kila och titta wipeout och senare blir det kolla på 50 first dates :*
pusshej <3

sista dagen på lovet!

godmorgon eller vad man säger :)
vaknade typ vid 9 faktiskt så rätt tidigt kom jag upp allt ;) Underbart väder idag alltså! ♥ sol och nästan klarblå himmel :D götttmoos asså, vill verkligen ha sommar och värme nu! <3
aa  idag händer iaf inte mkt, inte vad jag vet iaf. Plugga matte måste jag göra ;/ aa sen får jag väl se vad som kommer upp :)
och imorn är det skola igen! Ska faktiskt bli skönt? Är fasiken nästan taggad på skolan nu, liksom nu är det sista chansen, det är nu man ska plugga som faen så man kommer in på det man vill!
väntar fortfarande på brevet från Uppsala, men det kommer väl nån gång!  men men ..
pusshej <3

I wanna live in a cinderella story! <3

okej! bara för Chad Michael Murray var sååååååååååå snygg i A Cinderella Story så gör vi en topp 10 lista vöer världens snyggate killar! :') och för att jag har tråkigt!
okej!

Topp 10 av världens snyggaste killar:
1,
Måste ju då vara Chad Michael Murray ;)
2, Cam Gigandet!
3, Channing Tatum :p
4, Johnny Depp, ett måste på listan :D
5, Zac Efron
6, David Beckham.
7, Samuel Haus, måste ju ha nån svensk oxå :')
8, Freddy Åsblom!! :D ojaa <3
9, Mickael Persbrandh
10, Brad Pitt ;D

Wunderbart! <3

ajaa, nu blir det sängen snart känner jag! fryser, har ont i kroppen ( av fysträningen) och har gryyyymmmmmtttt tråkigt så vad ska man göra :)
pusshej <3

blixxten mckuung! <3

älskar min cykel :'D duktig som jag va så tog jag på min brillorna, hörlurarna och en extra tröja sen trampa jag iväg :'D vände efter ett tag och åkte och stod och prata med lillasyrran <3 :) sen upptäckte jag att det började bli mörkt så då cyklade jag hem igen ;) men men!
nu blir tråk resten av kvällen.. ska kolla på a cinderella story nu iaf :D <3
finns på mobilen :*
pusshej <3

överlevde!

tjenixen! ;D överlevde fysen! knappt men jag gjorde det ;) mahah
Mamma väckte mig vid 7 då vare upp och följa med till ica först... bussen skulle komma 9! ;/ men men jag stämpla in mig och jobba i typ en timme :'D sen vart det örebro och gå till melinshuset och träna fys :)
sista träningen vare ;o så nu måste man träna själv! good luck with that, yeah !

kom tbx till nora vid 1, satt och vänta på mamma sen hem, inte gjort nånting sen dess. Kollat Ghost! :D älskaren! <3 Men nu när solen tittade fram så blev jag as sugen på att cykla! :D:D jag ska fasiken ut och cykla! :D haha rör på mig lite extra, det behövs nog ;) mahah!

Senare blir det nog iaf kolla film för hela slanten! ;) götttmoos!
nej men ska väl ta och hämta cykeln! haj! :D <3




Godnatt världen!

ja snart fåre fasiken bli godnatt! om jag ska orka upp imorn och åka med nio bussen från Nora till Örebro och ha fysträning :o:/ kmr va helt död... tur att man är hemma resten av dagen(y'

Brände mig för på vågtången när jag vågade håret så har sådär ett fint märke på kinden! ;) Wunderbart.
Jobba gick as fort :o jobbade med Linnea & Johanna (y' tiden gick så jäla fort :o men gött det! <3
ajaa ska binga nu! :) sovgott världen!
pusshej <3

fredagsmys? nejnej..

vakna as tidigt i morse.. vet inte om mamma prata med mig för jag svara på nått, annars har jag drömt eller pratat i sömnen :'D hah
iaf, inte gjort nånting idag. ;/ så jäla tråkig dag så det är sjukt!
ska iaf ta 5 över halv 5 bussen in till Nora sen och jobba mellan 5 - 20 :) Sen är ju fredagen borta, blir bara hem och kolla talang ;)
Imorn åker mamma till hans tror jag så jag är själv hela helgen ;/ as tråkigt! inte kan man åka till Sanna som typ vanligt heller nej för dom har örebro cupen! ;(
åh helgen kmr så sjukt tråkigt..

Men men jag måste önska mina tjejer lycka till på Örebro cupen! <3

bild från örebrocupen förra året! alla är inte med och vissa har slutat nu t.ex. jag ;) och självklart är nya med oxå :)

pusshej <3

tråkig dag asså

min plan gick i spillo.. philip hade feber och usch .. :(
så jag har bara suttit och degat , jätte kul men men!
Senare har jag och mamma vart duktiga och vart ute och lämnat ut newbody grejerna ;) men grannen hann vi int med :'D haha <3

Jag är riktigt taggad på spanien resan nu :D <3 Sol, värme! :D oså blir man brun och fin oxå ;)
jag hatar att vara blek.. tkr jag är as blek nu så jag vill bara ha sol!! :( men det kmr ju aldrig nån..
jaja.. ska strax gå och kolla film tror jag! får väll la se ;)
pusshej <3

ändrade planer!

philip har typ feber så då tänker inte jag trampa bort till han int :(
ajaa.. öppen för förslag ;D hah
pusshej <3

godmorgon!

ovanligt att man satte sig här nu när det är lov... :')men men.
Sitter och äter lite frulle nu, lussnar på spice girls & aqua ;) jejjj 
väntar på att den segaste och slöaste i världen ska vakna ;D ja Philip dårå :) hahah han har väll inte vaknat än, kommer troligen inte göra det på ett tag ;)

Planer för idag då:) är ensam hemma så jag tar nog cykeln och trampar bort till Ph :) umgås lite, as länge sen nu så det blir trevligt :D
Ikväll blire åka ut med alla newbody grejerna så vi får in pengarna till spanskaresan så vi kan söka det där stipeniumet ;) oj stavning? ;/ ajaa ;D

nu ska jag nog strax hoppa in i duschen ;)
pusshej <3

me love dance! <3

hola amigos! :D

kom hem för snart 1 timme sen :) Dansen var helt suverän(y'  Vi skippade uppvärmimg,styrka & strech och körde bara dansen, la till lite nytt oså :) GRYYYYMMM ;D<3
ja nu sitter jag här, känns som jag är hungrig hela tiden ;/ as jobbigt ...
okej planer för morgondagen är nog att vara med bästa killen ever! :* Philip Kevin Gehrman <3 va ett tag sen nu så :) blir nog mkt trevligt! <3
ajaa pallar inte sitta här, tror jag ska lägga mig i sängen och kolla film ? bra idé :D


finaste bilden! <3
pusshej <3

äntligen! :D

jobbat hela förmiddan idag! :D bra för plånkan! ;)(y' ska jobba fredagkväll oxå :) lite jobbigt tid/dag men men, pengar me like!
Sitter och typ inte gör nånting, det vanliga :) Senare blir det iaf att åka med bror in till linde, ta buss därifrån till Örebro och dansa :D like! as länge sen nu jue.. int kul! inte många ggr kvar ;o typ 5 gånger kvar.. sen äre bara genrep och show kvar :( tråkigt men sant.. 
 
bjuder på en liten lista bara för jag inte har nå mer att skriva :p

Dagens humör: glad :)
Dagens mående: braoo!
Dagens borde: ja inget ;/
Dagens frisyr: utsläppt, lite lockigt
Dagens klädsel: just nu stora entrémjukisbyssorna, gina linne, stora tröja från gina och sportbh.
Dagens planer: dans bara :)
Dagens vill ha: sommar! <3
Dagens längtan: Sommarn 2010! :D<3
Dagens fundering: ingen jag kmr på ;)
Dagens beroende: tuggummiiii :D
Dagens tråkigaste: arbetsskador om nått ;) hah
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: Hey soul sister med Train ;)<3



pusshej <3


JAG VILL JAG VILL!!

jag kom på att jag nästan glömt bort det nu ;o
jag vill veta om jag kommer in i uppsala på gymnasiet!!!! jag kom på det nyss och bara sprang ner till postlådan eftersom vi får brev hem om det, men inge brev! helt seriiiööööst!! kan inte det där jäkla brevet bara komma...????



oså är jag as sugen på att cykla ;/
Sanna åkte för en stund sen så nu är jag ensam, tror det blir en snabb dusch sen cykla asså :D hah <3
pusshej <3


slavjohanna!

godmorgon! :*
vakna upp nyss och va as hunrig! SLAPP JOBBA IDAG :D jjobbar imorn ist..
ajaa oså när jag ligger där och är hungrig ligger sanna och säger ja det skulle inte vara fel med såna där som du gör? Då säger johanna: Amerikanska pannkakor? DÅ säger Sanna: JAAA! det skulle inte sitta fel ;)
självklart går Johanna upp och letar nu reda på recept ;)
snällt va? :*

ajaa nu ska prinsessan få sin drömfrulle! :*
pusshej <3

sanna bby is here! :D

hejhopp :)
måndag idag, ingen dans Emma är typ borta så :( men men Sanna kom nyss hit, hon sover här inatt :)
Senare blir det iaf åka runt med Newbody grejerna :) Ner till mormor & morfar :)
ajaa nu ska jag inte sitta här längre :p pusshej <3

duktig johanna!

Eftersom jag kände mig som en hamburgare förut och vädret va så otroligt bra så vart det på medskor och ut och gå ;) gick och lyssna på musik för mig själv, haha men vad gör man :) känner mig faktiskt duktigt, gick typ 7 km :D (y' go johanna go go!

ajaa, får se vad som händer ikväll. Tror det blir chill & kolla Remember the titans ;D<3
blir bra det.
pusshej <3


underbara väder! <3

tjenixen! :)
jag och sanna kom hem vid 2 inatt, as trött.. låg och prata till typ 20 i 3 eller nå sen slocka vi  :'D haha Vaknade vid halv 1 idag ;o haha :) göttt, helt mör i kroppen. Iaf upp och äta "frulle" sen typ deg. Mamma hämta mig, ätit oså nu.
Känner att jag måste ut och röra på mig, känner mig som typ en hamburgare :') usch! ajaa, laddat mobilen med massvis med sköna låtar så nu blir det typ ut och gå i det helt underbara varma vädret :p
pusshej <3

sommar <3

hemma hos pontus nu :)

hejhopp i lingonskogen!
sitter hemma hos Pontus nu :) pojkarna lanar, nördar som dom är ;) Rasmus,Naj,Joel & Pontus. Passade på att ta Rasmus dator ;)
Sanna snodde jollepolles haha, förut nörda dom nu nördar vi ;)
hah ajaa idag. Mamma hade tagit min madras ur sängen igår så jag har sovit på en typ 1 centimeters madrass inatt... ;/ upp och jobba vid 9 iaf. Jag, Katrin(bossen), Lisa & Martina målade röda kinder och fräknar och jag och katrin hade förklädde och hukle ;) fina va vi! jag har suttit vid ett bord hela dagen, Målat små gulliga barn till påskkärringar och påskgubbar :') sen målat massvis med ägg.. fyfan hatar seriöst ägg nu..
Sen hem, Mamma gjorde lite påskmat, åt, hoppade in i duschen en snabbis sen åkte jag med bror in till Nora.
Så släppte han av mig vid Maria & Peter där sanna och hennes mamma&pappa var :) Fick fika och lekte lite med söta Simon!

Sen drog vi hem, va bara hemma en stund sen började vi cykla till Pontus, när vi kom utanför huset så stod Erik, som är tsm med pontus syster, utanför så sanna vågade inte gå in så vi cyklade upp till Sannas syster och satt och prata med Erika och hennes kille ;) skönaste!
Sen cyklade vi iaf ner hit och nu äre rätt chill endå :)
Sover hos Sanna inatt :* myyyysigt! ♥

ajaa pusshej <3

söt!

seriöst såg ni Talang 2010 idag eller :')
sötaste gubben som sjöng! ME LÖÖV!


han är typ som svenska susan boyle!<3 ni vet hon som kom två i brittiska talang 2009
wunderbart!

haha kom på att jag glömde att skriva nå i förra inlägget! det va ju 1 April igår :D då får man ju luras, eller hur?
och på vägen till skolan skickade jag sms till Sanna och sa att vi skulle flytta til Karlskoga, och hon gick på det som planerat! :D
hahahah jag lurade henne förra året oxå med att mamma bröt foten på morgonen när vi skulle åka! :D
Hon går alltid på mina 1April-skämt ;) Mohahah


Första dagen på påskloovet! <3

tjenä! :)
Imorse vaknade jag upp bredvid underbarade & älskade Sanna :) mysigt!
Dagen igår måste berättas först, packade påskkläder oså, ni vet förklädde,huklen,tights, oså till skolan :) För vi hade dom årliga påsktävlingarna, Jag, Sanna och wille satte igång på morgonen med att leta ord typ ni vet aa bra :) vi hade lite sånna här småtävlingar på morgonen sånt som ska göras :) sen bytte jag och wille om, satte på mig en gammalgubbskjorta, förklädde och hukle och Wille låna mina röda tights :'D hahah AS SÖT! ♥
Och så bytte alla om oså målade vi alla oxå :) Röda kinder, prickar och rött läpstift ;) En tävling va att alla skulle va utklädda eller iaf så många som möjligt! och om hela klassen va det fick man 20 poäng :) och hela våran klass klädde ut sig :'D hahah älskade 9F <3
Man fick ett ägg som man skulle ha med sig hela dagen oxå, oså skulle Elias kasta det till Shwana i klassrummet och självklart tappar Shwana det, så hela klassen avrt as sura XD sen fick vi iaf ett nytt för 9E hade haft sönder typ 2? ;o
ajaa.. tävlingarna gick och gick och det sluta med att vi kom 2a :) Men vi fick massa godis av Anna & Lena iaf ;) haha

Sen jobbade jag mellan 17-20 :) galant gick det, sen kom Sanna & Eva-Lena och hämta mig oså åkte vi till skolan för jag och sanna skulle på påskdiscot XD hahah va lite med Joel,Jonte,Pontus & Rasmus. men det sög as hårt så vi fick skjuss hem av killarna sen dansa och dampa runt på Sannas rum sen ist :'D
hahaha låg och as garva i sängen! :'D ROLIGASTE PÅ LÄNGE ASSSÅ! helt sjukt.. ;) haha men men,
vaknade halv 12 imorse. Gick upp och åt frulle. Sen kom mamma & Hans (mammas nya typ?) och hämta mig så åkte vi och köpte blommor sen upp till pappas grav ♥ länge sen man va där nu!
Sen har det bara vart chill hela dagen.. ska jobba imorn mellan 9-13 :) måla barn ;) haha sen blir det Sanna, ska va hundvakt :) Sen ska vi nog till Pontus och va med han, Joel, Jonte & Rasmus. Kanske sova där?  Det märks! (y):)

bilder kommer från påsktävlingarna senare ;)
det var det!
pusshej <3

påsktävlingarna förra året!

Hanna & Jolle från förra året :)


RSS 2.0