första dagen på praktiken

ja man gick ju upp 20 i 6 imorse. UNDERBART! :) Kom till praktiken till 7 iaf:) Hälsa på massa tanter och sen vart det iväg, dagen har gått sjukt fort och det har faktiskt varit riktigt kul.

Har varit dålig på att skriva men men, det händer inte så mycket i mitt liv. Ska ju överleva 5 veckor i Nora nu!:O
good luck, men åker till Uppsala och älskling på fredag och är där hela helgen, sen får han allt komma hit <3 :)
Guud... nu skulle sett oss den förmiddan när jag packa och när jag skulle åka hem. Kändes som att man packade för att flytta hem för alltid.. Jag höll mig för gråt hela morgonen men till slut gick det inte och förvånad som jag blev började David oxå gråta! Söt kille eller vad?  Oså hjälpte han mig med alla väskor sen när hans buss kom fick jag typ putta iväg honom oså gick han ifrån mig gråtandes. Typ sorgligaste dagen :) Men allt det betyder väl bara att det är kärlek och att man älskar varandra.

men nu ska jag ta och sova så man orkar upp imorn igen. och då kommer man en dag närmare till min karl :D
Godnatt <3

Fjällnora!

hade en lektion imorse, sen var det dax för drogveckans sista dag, den föredetta missbrukaren var sjuk så en lärare på skolan hade föreläsning ist! Jätte intresant, faktiskt! :) Sen var det lunch och jag var tvungen att fara hem för engelskan som jag skickade till min mail igår inte hade kommit så fick åka hem och skicka om den.. Kul!
Lunchen blev mackor, jos och ett päron :) fiint! Kom tillbaka till skolan i tid och då var det två damer ;);) från socialen som hade föreläsning! inte liiika kul asså ;) slutade 1 timme tidigare så nu får man sitta i skolan och vänta för bussen mot Fjällnora går 16.25 KUL! men men ska skriva ut engelskan som äntligen är på mailen.

Sen blir det chill i fjällnora:) Ska mysa med Denise hela natten lång ;) haha Imorn blir det långfärdskridskor, engelska och läsa svenska boken :) Äta godis och dricka loka :D  Vilka dagar! kameran är oxå med men jag har ju fortfarande inte hittat kamera sladden som är borta så hmm.. får ta och leta på den i veckan :)
eller nån vacker dag :D haha
Sen ska jag vara med David heeeeeeeeeeelaa helgen ;) mysigt!<3

Men men kul att bussen liksom går om 1 timme.. Jag och Denise tänker ta bussen till stationen för väskorna väger fasiken flera ton..

Men nu måste jag sluta skriva så sara får läsa eftersom hon blev så besviken nyss när hon började läsa på alla hjärtans dag inlägget ;)
haha ha en bra dag!

Puss & Hej leverpastej!! <3

oj shit nu skulle jag skriva nått snällt om Sara.. hmmm vad ska man skriva ;/;/

Nej men hon är som hon är :D hah Söt, snäll, rolig och knäpp! japp det var det snällaste jag kom på hej!


alla hjärtansdag! <3

tjolahopp! :)

Alla hjärtansdag idag, mysigt va :)  Dagen har vart så att jag sov hos David och varje gång larmet gick på mobilen så stängdes det av direkt. skönt att sova när man ändå började halv 10, David ramlar på väg till bussen och Johanna skrattar lite innan hon hjälper sin mörbultade pojkvän upp :) haha Sen bussen va typ försenad så stod ute och frös. Kom lite sent till skolan men dom hade typ inte börjat.
Har anti drog - vecka måndag-onsdag. Några treor som har projektarbete så, drog pyssel idag och två timmars lunch och sen slutade vi mycket tidigare, jag åkte med bussen till Gränby och kolla lite kläder oså, köpte godis till David som han tjockar i sig nu! Sen gick jag hem, åt lite och hoppade in i duschen :)

Sen vart det att gå i kylan till Utk och kolla på Davids träning och sen hem till Bälinge. David hade köpt såna där hjärtan, choklad och vanliga och min typ favorit choklad :D wooohoo <3

Nu ligger vi i sängen och kollar spårlöst och sen ska vi bada och skriva min engelska. Och jag har lite ont i halsen asså :( Hoppas det går över, men nu ska jag mysa med min älskling<3

Puss <3

bio mys med efterlängtad Sanna!<3

Hejsan hoppsan :)

Imorse vart det upp tidigt, fysträning stod på schemat och fick åka med mamma in som började komma halv 8 och bussen till örebro gick 9.. kul :) men iväg till örebro och jag var i god tid, ovanligt nog!
Körde balansövningar och lite styrka och fotboll på slutet. Sen gick jag mot stan och köpte tuggummi och sen bussen till nora!
Åkte hem och satt vid datorn och när klockan va 4 vart det räser! Platta håret och sminka mig och bytte kläder på 10 min! Bra gjort va :D

Sen mot Nora, bussen & Sanna :) Där satt två vänner på bussen mot örebro och snackade på. Myste med bio och kollade på 127 timmar! En verklighets baserad film om Aron Ralstone, en klättrare typ som fastnar och sitter fast, underbart grymt bra film och jag rekomenderar den verkligen! Kan vara lite känslig för dom som är känsliga men eeh bit ihop och se den! helt klart 5 av 5!!


Själv så ska jag lätt ta och läsa hans bok "Vilja av sten" efter att ha sett filmen.
Men nu måste jag tyvärr gå och packa,duscha och sova för åker tidigt hem imorn. nedrans David som får mig att göra det!! ;)

Men godnatt & sovgott <3

heeelg!

hejhopp :)

Äntligen fredag! Tänk om det var fredag hela veckan... skönt va? :)
Ja den här skolveckan har gått fort och dagen. Vi var lediga i onsdags så va hos David då :) Igår prov! Antiken.. gick bra. Dagen idag då :) Lektion i typ 40 min sen mot akademiska och sterilcentralen :) På med fula rockar och mössor och sprita händerna och gick runt där! och fyfasiken vilket tråkigt jobb...
Sen ica köpte man eftersom vi aldrig skulle ha hunnit till katte och ätit så vad gör man inte!
Jo och en har min yoghurt gått ut i datum så skulle gå tillbaka och byta och då finns det inga som har rätt datum så fick pengar tillbaka oså mot skolan! Tur att man åt en macka och hade bara 1½ timme kvar i skolan. Hem och packa och nu är jag klar :) Ska ta kvart över 3 bussen till centralstation och sen 15.35 åker jag mot Enköping och hoppas på att mitt tåg inte är inställt! :)

Sen står min broder så glatt och hämtar mig i örebro :D
Hela min helg är uppbokad.. Fys på lördag morgon, bio på kvällen med Snoppen och sen åker jag hem tidigt på söndag och då menar jag tidigt! (08.56) jajemensan! Äre kalas så är det ;)

Men nu måste jag kolla så jag inte glömt nå!
Pusshej <3

måndag

måndagar.. hmm, rätt seg dag eftersom det är direkt efter helgen men ändå har dagen gått fort :) Knäppt! Jag satt iaf kvar och plugagde på studiestugan och sedan gick jag till ungdomsmottagningen och boka tid! Nej jag bokade inte för att jag ska testa mig utan för att få resten av p-pillrena! ;D
Sedan drog jag mig hemåt och satte mig lite vid datorn, kolla lite till musik uppgiften i engelska, blir nog Gary Moore som min förra musiklärare tipsade om ;) Synd bara att han är död.. men men. Jag dammsög rummet en sväng och sedan gjorde jag nudlar (svåraste!) och chillade lite, pluggade lite oså sen så gick jag och mötte David så har vi degat och myst framför teven hela kvällen ;) top model och spårlöst :D hah

Och nu är man en nyduschad Johanna som ska ta och borsta tänderna :) Imorn har man sovmorgon och det är jag glad över. Jag och Sara ska fortsätta med våran film som kommer bli suuuuper ;) bara David laddar ner låten ;/! :) nejdå, sen blir det hem, köpa choklad!! (jatack!! mens on the way så... ) varsegod för infon där!
Sen åker jag till bälinge och sover hos min prins <3
mysigt!!
men nu ska jag ta och borsta tänderna, godnatt och sovgott!
<3

ge mig sommar ♥

RSS 2.0