Taggning

hejsan hoppsan! :)

Lite sent inlägg nu asså men men! Jobbade till kvart över 8 ikväll! När jag skulle hem så starta inte moppen :o Så där stod jag, men väntade ett tag och sen starta den ;) hah tuur!
Brummade hem och gick in till Malin och sa att vi skulle kolla Avatar! :D Och det gjorde vi :) Fett bra <3 Älska, ha rju bara sett lite av den eftersom jag sov igenom halva filmen sist. Haha!
jaja, inte för att det var tråkig utanför att jag va trött!! Faktiskt ;)

Mamma kom hem idag istället för imorn och skulle hjälpa mig packa men har jag packat nå eller? Nej... jaja! Det hinner jag imornbiti :)
Åker med mamma & hans till hans stuga vid Venern imorn iaf! Steka lite på klipporna oså, sen på tisdag rullar vi mot Västergötland, stannar lite vid vägen för bad och solning! och sen möter vi upp Johan och resten och då åker jag med dom (i think) till Ekarnas GK! Jag kommer iaf dit på någe sätt :)
Så tar vi det lugnt på tisdagen på kvällen där. Sen onsdag & torsdag blir det spel :) Heja ÖREBRO <3
Satt och tänkte på om vi vann förra året ;/ tror fasiken vi gjorde det och OM vi gjorde det måste vi behålla våran segar! ;) Måste visa att vi är bäst. Hoppas nu bara att man kan slå på bollen :s

Men nu ska jag ta och sova!
hinner nog skriva lite imorn.
PUSS

Jenny & sköning Ellen från förra året ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0